Şimdi burda @Gila 10 senesini mi yaksın yani senin mantığınla.Bu forumda bir kişi daha akpye oy verenler vatan haini aptal salak makarna beyinli koyun derse harbiden ulu orta küfür edip forumda olan 12 senemi yakıcam.
Vay münafık vayİnadına Erdoğan inadına cCc mhp
Şimdi burda @Gila 10 senesini mi yaksın yani senin mantığınla.
Sen gide bilirsin bu burada bir kişi eksikliği olur daha fazla da bir şey olmaz ama senin burda olman bu formun güzelliğidir.
Bence biraz daha sakin düşünüp elimize, belimize, dilimize sahip olalım.
Şunu da eklemek istiyorum silinen mesajlar var her halde ben onları görmedim var mı yok mu onu da bilmiyorum. Şu dakika itibariyle bunları yazıyorum.
Saygılar.
Nedense tayyip beyi başkan seçseydiniz bu bombalar patlamazdı diyen akp li bakan geldi aklıma birden.Yahudiler için bir söz vardır
Yumurtasını pişirmek için dünyayı ateşe vermekten kaçmazlar...
Hiç ayıp olmaz.
Bir vatan var bir ülke var demokrasi elden gidecek safsatası ile ülkeyi bölmekten kaçınmayan pkk yı TSK dan üstün görenlere değil oy benim oğlanın birşeyini veririmde ayıp olmasın...
Bu konunun muhatabı benim..Partileti yönetcilerini hükümeti falanı filanı eleştirebiliriz yerden yere vurabiliriz
Biz seçmen olarak başka seçmenleri eleştiremeyiz isteyen istediğine verir.
Bi kişi akpye verdi diye makarnacı koyun olmuyor
Başka bir kişi de chpye verdi diye içkici gavur olmuyor
Bizim haddimize değil birbirimizi o partiye bu partiye oy veriyor diye eleştirmek
Benden de saygılar
Sırf polemik olsun, insanlar birbirini yesin diye konu açtığımı mı sanıyorsun?Bana şuraya hayatında değer verdiğin herşeyin üzerine yemin et Hdp ye oy vereceğine başka bir sözüm yok çoluk çocuğu kandırmak yakışmıyor sana
Bu konunun muhatabı benim..
Varsa bir sıkıntı, bana ilet.
Vantura duyuruyu astığı günden bu yana akp ye oy verenlere laf koymadım.
Konuda ne yazıyorsa doğrudur.
Ayrıca konu, senin yetmiş yaşındaki baban, başkasının anası kardeşi değil
HDP nin meclise girememesi halinde akp nin demokrasiyi tamamen imha edeceği ihtimaline karşı benim aldığım tedbir ile ilgili meseledir.
Kur saatini, kalk sahura, ye adam gibi yemeğini
Şekerin düşünce olmayan kelamlardan yola çıkıp stresini buraya taşıma Allaallaaaa
mesajlar siliniyorsa şu gereksiz mesajı da silerseniz sevinirim. Adam ülkenin 6 milyonunu vatan haini, terörist ilan etmiş.Ne haddineyse artık...Sinan; hdp nin, hdp ye oy verenlerin, hdpnin önünde arkasında sağında solunda olan, "aklı eren" herkesin yeri toprağın altıdır. Vatan hainliği tartışılamaz. Yusuf abide, babamda, kardeşimde oyunu bunlara verirse onlarda vatan hainidir onlarında yeri orasıdır. Kaldı ki Yusuf abinin de böyle birşey yapacağını sanmam yapmaz yapamaz eli gitmez.
Yusuf abiyi siteden, seni şahsen tanırım yemiş içmişliğimiz var, iyi bir insan iyi bir arkadaşsın. Aklın başında, laf olsun diye bu toplara girme.
Terörist olmadığı için adaySoru1. Selahattin teröristse nasıl aday oluyor
Çünkü, Devlet Bahçeli ile ittifak yapıp MHP nin oylarını cebe indirerek yüzde elliyi geçmeyi planlıyordu.Soru2. Referandumla yeni cb için tüm yasalar çıkarıldı düzenlemeler yapıldı, bugün neden recep t. Erdoğan herkes (demirtasi kastederek) cb olamamalı kriterleri olmalı dedi.
Balık kavağa çıkacak.Soru3. Olddu ki selahattin yüzde 50 artı 1 ile sandıktan cb cikti ne olacak.
Soru4. Selahattin henüz yargılanıyor hüküm giymedi, bir aday tutuksuz yargilanamiyorken nasıl oluyorda aday olabiliyor. Biz daha adamı kaçar eder diye tutuklu yargılarken nasıl olurda cb adayı olabilir
Bunu bilmek mümkün değil ancak, OHAL olduğu sürece, beyefendi kimi isterse içeri attırabiliyor.Soru6. Ohal olmasa, yada normal bor yargı süreci olsa selahattin şuan dışarda miydi.
Başının gözünün sadakası olsun diyeSoru7. Hdp terörist parti ise devlet neden siyasi partilere yaptığımı milyonlarca tl yardımı yapıyor.
Soru8. Bir cumhurbaşkanı bir parti için terörist diyor ama neden vekilleri hala mecliste ve devletin kararlarina yasalara mudahale edebiliyor. Ve nasıl oluyorda savcılar cumhurbaşkanının bu ifadeleri üzerine işlem yapmıyor.
Benim merak ettgiim sorular bunlar. Gerçekten merak ediyorum, siyasi laf olsun bi partiye taraf olmak icin yada tayyip erdoğana muhalif olmak icin sormuyorum. Gerçekten merak ediyorum
Konu açıyorsan kafana göre muhattap bulamazsın kendine
Senin aldığın tedbirede laf dediğim yok aksine savunuyorum insanların oy vereceği partiye göre kimse kimseyi eleştiremez diye.
Oruç tutmuyorum sahurla ilgili de sıkıntım da yok.
Sen kelam uzmanısın eline su tökemeyiz.
İyi bayramlar