Gila 2896 / Oyumun rengi

Durum
Yanıtlara kapalı.
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Yahu. Alt tarafı HDP ye ve neden oy vereceğimi açıklayan bilgilendirici bir şey yazdım

Düştüğümüz duruma bak

Memleket insanını ortadan ikiye bölüp bu şekilde pis bir siyaset yapıyorlar diyorum, dostlar kızıyor

E peki bu ne?

DuKe
Forum Ustası
Erdoğan hdp den aday olsa ona oy vermektense bileklerimi keserim...

Allah kimseyi erdoğan düşmanlığı adı altında vatan haini ayrılıkçı adamları desteklicek kadar zıvanadan çıkarmasın..

O değilde 16 senedir apoyu serbest bırakacak ülkeyi kürdistana verecek diyenlerin içler acısı hali

İnadına Erdoğan inadına cCc mhp

morko58
Forum Ustası
Bu forumda bir kişi daha akpye oy verenler vatan haini aptal salak makarna beyinli koyun derse harbiden ulu orta küfür edip forumda olan 12 senemi yakıcam.
Şimdi burda @Gila 10 senesini mi yaksın yani senin mantığınla.

Sen gide bilirsin bu burada bir kişi eksikliği olur daha fazla da bir şey olmaz ama senin burda olman bu formun güzelliğidir.

Bence biraz daha sakin düşünüp elimize, belimize, dilimize sahip olalım.

Şunu da eklemek istiyorum silinen mesajlar var her halde ben onları görmedim var mı yok mu onu da bilmiyorum. Şu dakika itibariyle bunları yazıyorum.

Saygılar.

DuKe
Forum Ustası
Yahudiler için bir söz vardır

Yumurtasını pişirmek için dünyayı ateşe vermekten kaçmazlar...

Bir vatan var bir ülke var demokrasi elden gidecek safsatası ile ülkeyi bölmekten kaçınmayan pkk yı TSK dan üstün görenlere değil oy benim oğlanın birşeyini veririmde ayıp olmasın...

Son olarak moruğun vercem demesine inanmıyorum sadece başkalarına verdirmek için sazan avı yapmış yemeyin...

Son olarak hdp ye oy verecekler şunu izlesin sonrada istediğini yapsın

maekşi
Forum Ustası
Şimdi burda @Gila 10 senesini mi yaksın yani senin mantığınla.

Sen gide bilirsin bu burada bir kişi eksikliği olur daha fazla da bir şey olmaz ama senin burda olman bu formun güzelliğidir.

Bence biraz daha sakin düşünüp elimize, belimize, dilimize sahip olalım.

Şunu da eklemek istiyorum silinen mesajlar var her halde ben onları görmedim var mı yok mu onu da bilmiyorum. Şu dakika itibariyle bunları yazıyorum.

Saygılar.

Partileti yönetcilerini hükümeti falanı filanı eleştirebiliriz yerden yere vurabiliriz

Biz seçmen olarak başka seçmenleri eleştiremeyiz isteyen istediğine verir.

Bi kişi akpye verdi diye makarnacı koyun olmuyor

Başka bir kişi de chpye verdi diye içkici gavur olmuyor
Bizim haddimize değil birbirimizi o partiye bu partiye oy veriyor diye eleştirmek

Benden de saygılar

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Yazmayacağım diyorum, zorla gel yaz, gel beni kaşı diyorsun

Kaşıyalım o halde.

Yahudiler için bir söz vardır

Yumurtasını pişirmek için dünyayı ateşe vermekten kaçmazlar...
Nedense tayyip beyi başkan seçseydiniz bu bombalar patlamazdı diyen akp li bakan geldi aklıma birden.

Bir vatan var bir ülke var demokrasi elden gidecek safsatası ile ülkeyi bölmekten kaçınmayan pkk yı TSK dan üstün görenlere değil oy benim oğlanın birşeyini veririmde ayıp olmasın...
Hiç ayıp olmaz.

Artık ar perdesini yırttık

Ver ver.. Senin oğlanın çükünü ver.

Kime?

Pkk yı TSK dan üstün görenlere..

Adres ister misin?

Yok istemezsin

Sen bilirsin o adresi

Yine de ip ucu vereyim

PKK nın köpeğini tanık, genel kurmay başkanını sanık yapanlardan bahsediyorum

Hani o davanın hakimi, savcısı, yargıcı falan vardı

Yine de adres bulmakta sıkıntı çekersen bana ulaş. Hemen veririm adresi

DuKe
Forum Ustası
Bana şuraya hayatında değer verdiğin herşeyin üzerine yemin et Hdp ye oy vereceğine başka bir sözüm yok çoluk çocuğu kandırmak yakışmıyor sana

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Partileti yönetcilerini hükümeti falanı filanı eleştirebiliriz yerden yere vurabiliriz

Biz seçmen olarak başka seçmenleri eleştiremeyiz isteyen istediğine verir.

Bi kişi akpye verdi diye makarnacı koyun olmuyor

Başka bir kişi de chpye verdi diye içkici gavur olmuyor
Bizim haddimize değil birbirimizi o partiye bu partiye oy veriyor diye eleştirmek

Benden de saygılar
Bu konunun muhatabı benim..

Varsa bir sıkıntı, bana ilet.

Vantura duyuruyu astığı günden bu yana akp ye oy verenlere laf koymadım.

Konuda ne yazıyorsa doğrudur.

Ayrıca konu, senin yetmiş yaşındaki baban, başkasının anası kardeşi değil

HDP nin meclise girememesi halinde akp nin demokrasiyi tamamen imha edeceği ihtimaline karşı benim aldığım tedbir ile ilgili meseledir.

Kur saatini, kalk sahura, ye adam gibi yemeğini

Şekerin düşünce olmayan kelamlardan yola çıkıp stresini buraya taşıma Allaallaaaa

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bana şuraya hayatında değer verdiğin herşeyin üzerine yemin et Hdp ye oy vereceğine başka bir sözüm yok çoluk çocuğu kandırmak yakışmıyor sana
Sırf polemik olsun, insanlar birbirini yesin diye konu açtığımı mı sanıyorsun?

Aklın yolu birdir.

İyi Parti için bir sonraki seçime girerler canım diyorlardı hatırlıyor musun?

CHP den 15 vekil gitti, iyi parti meclise girdi, seninkinin tezgahı boşa çıktı.

Şimdi...

Demokrasiye inanan ve ülkenin gerçek bir uçurumun kenarında olduğunu görebildiğini sanan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak

HDP üzerinde oynadığı bu oyunu boşa çıkartıp, oradan nemalanamaması için ben de bir oyum ile elimden geleni yapacağım.

Bana laf sokmaya çalışanlar, 15 Temmuz şehitlerinin kanları kimin eline paçasına bulaşmış, önce ona baksın

maekşi
Forum Ustası
Bu konunun muhatabı benim..

Varsa bir sıkıntı, bana ilet.

Vantura duyuruyu astığı günden bu yana akp ye oy verenlere laf koymadım.

Konuda ne yazıyorsa doğrudur.

Ayrıca konu, senin yetmiş yaşındaki baban, başkasının anası kardeşi değil

HDP nin meclise girememesi halinde akp nin demokrasiyi tamamen imha edeceği ihtimaline karşı benim aldığım tedbir ile ilgili meseledir.

Kur saatini, kalk sahura, ye adam gibi yemeğini

Şekerin düşünce olmayan kelamlardan yola çıkıp stresini buraya taşıma Allaallaaaa

Konu açıyorsan kafana göre muhattap bulamazsın kendine

Senin aldığın tedbirede laf dediğim yok aksine savunuyorum insanların oy vereceği partiye göre kimse kimseyi eleştiremez diye.

Oruç tutmuyorum sahurla ilgili de sıkıntım da yok.

Sen kelam uzmanısın eline su tökemeyiz.

İyi bayramlar

alpertunga.
Forum Ustası
Soru1. Selahattin teröristse nasıl aday oluyor

Soru2. Referandumla yeni cb için tüm yasalar çıkarıldı düzenlemeler yapıldı, bugün neden recep t. Erdoğan herkes (demirtasi kastederek) cb olamamalı kriterleri olmalı dedi.

Soru3. Olddu ki selahattin yüzde 50 artı 1 ile sandıktan cb cikti ne olacak.

Soru4. Selahattin henüz yargılanıyor hüküm giymedi, bir aday tutuksuz yargilanamiyorken nasıl oluyorda aday olabiliyor. Biz daha adamı kaçar eder diye tutuklu yargılarken nasıl olurda cb adayı olabilir

Soru5. 16 yıldır partisinde tek adam, 16 yıldır ülkenin yönetiminde tek adam olan biri nasıl oluyorda bir teröristin (cb nin ifadesi) aday olmasına musade ediyor, yasal düzenlemeleri yapmıyor. Ve neden muhalefete yükleniyor.

Soru6. Ohal olmasa, yada normal bor yargı süreci olsa selahattin şuan dışarda miydi.

Soru7. Hdp terörist parti ise devlet neden siyasi partilere yaptığımı milyonlarca tl yardımı yapıyor.

Soru8. Bir cumhurbaşkanı bir parti için terörist diyor ama neden vekilleri hala mecliste ve devletin kararlarina yasalara mudahale edebiliyor. Ve nasıl oluyorda savcılar cumhurbaşkanının bu ifadeleri üzerine işlem yapmıyor.

Benim merak ettgiim sorular bunlar. Gerçekten merak ediyorum, siyasi laf olsun bi partiye taraf olmak icin yada tayyip erdoğana muhalif olmak icin sormuyorum. Gerçekten merak ediyorum

Tekkelii
Forum Kalfası
Sinan; hdp nin, hdp ye oy verenlerin, hdpnin önünde arkasında sağında solunda olan, "aklı eren" herkesin yeri toprağın altıdır. Vatan hainliği tartışılamaz. Yusuf abide, babamda, kardeşimde oyunu bunlara verirse onlarda vatan hainidir onlarında yeri orasıdır. Kaldı ki Yusuf abinin de böyle birşey yapacağını sanmam yapmaz yapamaz eli gitmez.

Yusuf abiyi siteden, seni şahsen tanırım yemiş içmişliğimiz var, iyi bir insan iyi bir arkadaşsın. Aklın başında, laf olsun diye bu toplara girme.
mesajlar siliniyorsa şu gereksiz mesajı da silerseniz sevinirim. Adam ülkenin 6 milyonunu vatan haini, terörist ilan etmiş.Ne haddineyse artık...

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Ölçülü ve saygı çerçevesinde kendi fikrinde olmayanları vatan haini ilan etmeden tartışacaksanız buyrun yok bunu yapamayacağız diyorsanız ilk etapta konu kapatılacak sonrasında olmasını istemediğimiz yaptırımlar uygulanacak.

Bilginize Sunarım

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Dedik ya, konunun muhatabı benim.

Sorularını da ben cevaplayayım..

Mümkün olduğunca kısa ve net cevaplayacağım..

Soru1. Selahattin teröristse nasıl aday oluyor
Terörist olmadığı için aday

Beyefendi meydanlarda öyle dediği için terörist

Soru2. Referandumla yeni cb için tüm yasalar çıkarıldı düzenlemeler yapıldı, bugün neden recep t. Erdoğan herkes (demirtasi kastederek) cb olamamalı kriterleri olmalı dedi.
Çünkü, Devlet Bahçeli ile ittifak yapıp MHP nin oylarını cebe indirerek yüzde elliyi geçmeyi planlıyordu.

İyi Parti ortaya çıkınca, YSK marifetiyle İyi Parti'nin seçime girmesini engellediler

Hatta resmen, ulu orta yerlerde, bir dahaki seçimlere hazırlansınlar canım diye Toshack bile geçtiler.

Ne zaman CHP onların oyununu bozdu, İyi Parti'yi meclise soktu

İşte o zaman MHP oylarının garanti olmadığını gördü ve gözünü HDP nin oylarına dikti.

Konunun içindeki videoyu izleyiniz

Mutlaka izleyiniz...

Soru3. Olddu ki selahattin yüzde 50 artı 1 ile sandıktan cb cikti ne olacak.
Balık kavağa çıkacak.

Böyle bir ihtimal yok

Lakin beyefendinin korkusu zaten bu değil. Yüzde 10 barajını aşamasınlar, onlara giden oylar AKP ye kalsın. Beyefendinin bütün derdi bu.

Bu yüzden, bendeniz HDP ye destek vermeye karar verdim.

Oyunu bozmaya katkıda bulunmak için

Zira hiç bir siyasi partinin kulu, kölesi ve hatta köpeği olmadım, olmamaya da niyetliyim.

Soru4. Selahattin henüz yargılanıyor hüküm giymedi, bir aday tutuksuz yargilanamiyorken nasıl oluyorda aday olabiliyor. Biz daha adamı kaçar eder diye tutuklu yargılarken nasıl olurda cb adayı olabilir

Bu, Recep Tayyip Erdoğan'ın bir oyunudur VE BUNU İLK KEZ YAPMIYOR..

Hangi yıl hatırlamıyorum, Feto efendiyle kol kola yürüdükleri bir yıldı.

YAŞ öncesinde terfi bekleyen bir yığın subayı içeri attılar.

YAŞ toplantısı yapıldı, içerideki subaylar terfi edemediler, onların yerine fetonun kuzucukları gelip, köşelere oturdular.

Bütün bunlar olup bittikten sonra mahkemeler sonuçlandı ve terfi atamaları sırasında içeride bulunan subaylar, bu haklarını kaybettiler.

Selo da muhtemelen seçimden sonra PARDON denilip serbest bırakılacaktır.

Soru6. Ohal olmasa, yada normal bor yargı süreci olsa selahattin şuan dışarda miydi.
Bunu bilmek mümkün değil ancak, OHAL olduğu sürece, beyefendi kimi isterse içeri attırabiliyor.

Bunun onlarca örneğini gördük, görüyoruz, görmeye devam edeceğiz.

Bu yüzden DEMOKRASİ diye kıçımı yırtıp duruyorum

Andavallılar hala beni HDP li sanıyor :cool:

Soru7. Hdp terörist parti ise devlet neden siyasi partilere yaptığımı milyonlarca tl yardımı yapıyor.
Başının gözünün sadakası olsun diye

Soru8. Bir cumhurbaşkanı bir parti için terörist diyor ama neden vekilleri hala mecliste ve devletin kararlarina yasalara mudahale edebiliyor. Ve nasıl oluyorda savcılar cumhurbaşkanının bu ifadeleri üzerine işlem yapmıyor.

Ciddiye almıyorlar.

Kendi haline bırakmışlar ;)

En son geçen hafta, tek parti döneminde öğrenci olduğunu söylemişti. Hayatta bile değildi.

Önümüzdeki hafta Kanuni ile Viyana seferine birlikte çıktım derse kim ne diyebilir?

Benim merak ettgiim sorular bunlar. Gerçekten merak ediyorum, siyasi laf olsun bi partiye taraf olmak icin yada tayyip erdoğana muhalif olmak icin sormuyorum. Gerçekten merak ediyorum

Tayyip erdoğanın planları tutmadı. Kimyası bozuldu.

Şimdi, önüne gelene terörist, hain, fişmekan saydırıp duruyor

Diğer taraftan, kapalı kapılar ardında, mutlaka HDP nin oylarını kapmanın planlarını yapıyor.

Mesele bir tek oy olsa, ben bu oyunu bozarım

Mesele tek oy meselesi değil

Ama kimse unutmasın. Aziz Yıldırım da bir tek oy farkı ile Fener'in başına gelmişti ;)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Konu açıyorsan kafana göre muhattap bulamazsın kendine

Senin aldığın tedbirede laf dediğim yok aksine savunuyorum insanların oy vereceği partiye göre kimse kimseyi eleştiremez diye.

Oruç tutmuyorum sahurla ilgili de sıkıntım da yok.

Sen kelam uzmanısın eline su tökemeyiz.

İyi bayramlar

Vantura geçen hafta bir bildiri astı. Bu bildiriye göre insanların oy verdikleri partiye göre yaftalanmaları yasaklandı.

Ben bile artık aptallara güzel gelen şarkılar konusu yapamıyorum

O kadar yani

Sana da iyi bayramlar

Durum
Yanıtlara kapalı.