Gila 2896 / Oyumun rengi

Durum
Yanıtlara kapalı.
fearof
Forum Ustası
Bu aşağıdaki rezilliklere, sebep olanlar VATANSEVER öylemi?

Habur rezaleti

Kobani rezaleti

Fetö rezaleti.

Dolmabahçe Mutabakatı

Birde bu demeçler var

Son düzenleme:
AdrenaLiN_
Forum Ustası
Hdp ye verilecek her oy Ulusal Yemine ihanettir. Gila'nın bu yemine ihanet edeceğini sanmam

Nabız yoklama bukalemunları bulma taktiğidir umarım.

Tekkelii
Forum Kalfası
Ac izlet ben akp günahım kadar sevmem ama ülkenin isteyerek parçalanmasını istemez. Ama hdp tek amacı bu
Niyet de okuyabiliyorsun yani. Google megri tayyip yaz çıkanları izle,tayyip bop yaz izle. Mesele akp yi neyin kadar sevdiğin yada sevmediğin değil zayıf olana karşı çok rahat atıp tutarken iktidara oy verenlere de aynı şeyi söyleyebilecek misin meselesi...

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Niyet de okuyabiliyorsun yani. Google megri tayyip yaz çıkanları izle,tayyip bop yaz izle. Mesele akp yi neyin kadar sevdiğin yada sevmediğin değil zayıf olana karşı çok rahat atıp tutarken iktidara oy verenlere de aynı şeyi söyleyebilecek misin meselesi...
Zayıf mış alın koynunuzda besleyin o zaman bı teröristleri . Bir gün ailenden birinin yanında bir bombalı eylem yaparlar Allah göstermesin gelir gene burada yazarsın hdp nin halkının mazlum ayaklarını

Tekkelii
Forum Kalfası
Zayıf mış alın koynunuzda besleyin o zaman bı teröristleri . Bir gün ailenden birinin yanında bir bombalı eylem yaparlar Allah göstermesin gelir gene burada yazarsın hdp nin halkının mazlum ayaklarını
sağa sola kıvırma hdp yi savunan yok. benim gibi birini bile hdp ye oy vermek zorunda bırakanlarla ilgili soruma cevap ver önce... izlediysen aynı cümleleri kurmanı bekliyorum... Ayrıca haziran-kasım arasında yenilenen seçimlerde patlayan bombaları kimlerin organize ettiği herkesin malumu.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
sağa sola kıvırma hdp yi savunan yok. benim gibi birini bile hdp ye oy vermek zorunda bırakanlarla ilgili soruma cevap ver önce... izlediysen aynı cümleleri kurmanı bekliyorum... Ayrıca haziran-kasım arasında yenilenen seçimlerde patlayan bombaları kimlerin organize ettiği herkesin malumu.
benim kıvırdığım yok siz sırf akp muhalefet olmak için pkkyı açıkça destekleyen bir partiyi savunuyorsunuz.

adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz.

sana kimse zorla hdp ye or verdirmiyor madem kendini o kadar zorunda hissediyorsun. Git kendi partini savun oraya çek oyları sizin savunduğunuz parti bu kadar beceriksiz mi ?

şu çizgiyi ayırt ederek bir kez daha düşünün akp açılım yaptı , imralı köpeğiyle anlaşma yapmaya çalıştı diye pkkyı savunuyor diyemezsin. Aynı şekilde chpli incenin de selo itinin salınmasını istedi diye chp ye pkk destektiçisi damgası vurulamaz. Mhp akp ile ortak diye dolaylı yoldan pkk destekçisi diyemezsin.hdpnin kuruluş amacı bellidir. Kürt halkı değil amaç pkknın siyasi ayağıdır.

siz denize düştüm yılana sarılayım diyorsunuz ama o yılanın başı ezilmeden Türkiye rahat yok.

şöyle söyleyeyim sen kendini hdpye oy vermek zorunda bırakıldığını savunuyorsan bende senin gibiler yüzünden akp oy vermek zorunda bırakılıyorum.

aç önceki mesajlarımı oku akp hakkında görüşümü merak ediyorsan anlarsın eskiler bilirler.

Tekkelii
Forum Kalfası
benim kıvırdığım yok siz sırf akp muhalefet olmak için pkkyı açıkça destekleyen bir partiyi savunuyorsunuz.

adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz.

sana kimse zorla hdp ye or verdirmiyor madem kendini o kadar zorunda hissediyorsun. Git kendi partini savun oraya çek oyları sizin savunduğunuz parti bu kadar beceriksiz mi ?

şu çizgiyi ayırt ederek bir kez daha düşünün akp açılım yaptı , imralı köpeğiyle anlaşma yapmaya çalıştı diye pkkyı savunuyor diyemezsin. Aynı şekilde chpli incenin de selo itinin salınmasını istedi diye chp ye pkk destektiçisi damgası vurulamaz. Mhp akp ile ortak diye dolaylı yoldan pkk destekçisi diyemezsin.hdpnin kuruluş amacı bellidir. Kürt halkı değil amaç pkknın siyasi ayağıdır.

siz denize düştüm yılana sarılayım diyorsunuz ama o yılanın başı ezilmeden Türkiye rahat yok.

şöyle söyleyeyim sen kendini hdpye oy vermek zorunda bırakıldığını savunuyorsan bende senin gibiler yüzünden akp oy vermek zorunda bırakılıyorum.

aç önceki mesajlarımı oku akp hakkında görüşümü merak ediyorsan anlarsın eskiler bilirler.
Diyorsun ki hdp barajı geçemesin en az 70 millet vekili akp ye geçsin 16 yıldır nekadar terör örgütü varsa hepsiyle kolkola gezen akp tekrar ülkede tek hüküm süren parti olsun... Yok öyle yağma sana da söylüyorum 6 milyondan fazla vatandaşa pkk destekçisi diyemezsin sen. akpye oy atasım var demiyorda zorunda bırakılıyormuş tırt... Sıkıyorsa oy attığın partiye ,oy atanlar içinde terör destekçisi de... SIKIYORSA... Ben hdp ye oy atacağım gözüm, sen çatlasanda patlasanda zoruna da gitse atacağım ve o barajı hdp geçecek akp de ben yaptım oldu tavrından mahrum kalacak sende akp ye oy atmaya devam et... Bu kafayla giderseniz daha çooook 15 temmuzlar olur bu memlekette...

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Diyorsun ki hdp barajı geçemesin en az 70 millet vekili akp ye geçsin 16 yıldır nekadar terör örgütü varsa hepsiyle kolkola gezen akp tekrar ülkede tek hüküm süren parti olsun... Yok öyle yağma sana da söylüyorum 6 milyondan fazla vatandaşa pkk destekçisi diyemezsin sen. akpye oy atasım var demiyorda zorunda bırakılıyormuş tırt... Sıkıyorsa oy attığın partiye ,oy atanlar içinde terör destekçisi de... SIKIYORSA... Ben hdp ye oy atacağım gözüm, sen çatlasanda patlasanda zoruna da gitse atacağım ve o barajı hdp geçecek akp de ben yaptım oldu tavrından mahrum kalacak sende akp ye oy atmaya devam et... Bu kafayla giderseniz daha çooook 15 temmuzlar olur bu memlekette...
Pkk destekleseler açıkca derim kimseden çekinmem. Siz bu kafala devam edin. Siz bu kafayla gidersiniz ne doğunuz kalacak ne güneydoğunuz

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Konunun amacını bir iki kişi dışında kimse anlamadı.

Burada bir konu açıp, oyumuzu vereceğimiz partinin adını ifşa ederek, aynı tarafa adam çekmek gibi bir niyetimiz olmadı.

Bazı iyi niyetli arkadaşların, benim böyle bir şey yapmayacağımı düşünerek amacın ortamı biraz hareketlendirmek olduğunu yazmaları, konuyu anlamadıkları ve bana karşı olan ılımlı bakışları olarak görebiliyorum.

Gila'nın Atatürkçü, vatansever ( ama aynı zamanda da demokrat ) olduğunu bildikleri için ihtimal vermemelerini de doğal karşılıyorum.

BİR:

HDP barajın üstüne çıkarsa yarın memleketi apo efendi yönetmeyecek

Barajın altında kalırsa, feto terir örgütüne, pkk terör örgütüne her türlü yardım ve yataklığı yapmış olan akp nin eli güçlenecek.

İKİ:

Bugün bir tarafı çerkez, diğer tarafı Selanik göçmeni olan ben ve benim gibi insanlar cumhurbaşkanlığı seçiminde İnce, Akşener veya Karamollaoğlu'nu tercih ederken siyasi parti bazında HDP ye oy vermeyi tercih ediyorlarsa, bunu keyfi bir eylem olarak yapmıyorlar.

Bizleri böyle hareket etmeye iten, seçimi kazanmak için her türlü üç kağıda tevessül eden iktidar partisidir.

ÜÇ:

HDP barajın altında kaldığı taktirde Akşener'e, İnce'ye verilen oyların tamamı boşa gidecektir.

Şayet amaç akp yi indirmek ve demokrasiyle yeniden kucaklaşmaksa, HDP nin barajın üstünde kalması şarttır.

Akşener'e veya İnce'ye verilecek oyların çoklukta olması Recep Bey'in belki oradan inmesine sebep olacaktır ancak, Güneydoğu'daki hak etmedikleri oyların üzerine oturarak mecliste yöne söz sahibi olacaklardır

Bunu görmek lazım..

DÖRT:

Plağın diğer yüzünü dinlemek gerekirse..

Fetö bir terör örgütüdür

Onlarca insanımızın kanına girmiştir

Fetönün döktüğü insanlarımızın kanları, akp nin üstüne başına bulaşmıştır

PKK bir terör örgütüdür.

Binlerce insanımızın kanına girmiştir

İnsanlarımızı katleden pkk ile gizli ve açık görüşmeler yapan akp, üç beş oy için bu terör örgütünün şehirlerdeki silah yığmalarına gözlerini kapatmış

Bir anlamda alenen yardım ve yataklık yapmıştır

Olaya bu açıdan bakınca, akp ye oy vermek ile pkk ya oy vermek arasında

Ya da fetoya uşaklık yapmak la akp ye oy vermek arasında pek fark yoktur

Kaldı ki; Pensilvanya'da moruğun dizinin dibinde çökmüş, resim verenler hala akp listelerinde milletvekili adayıdırlar

Kaldı ki; Fetonun tezgahından geçmiş Ahmet Davutoğlu gibi isimler hala makbul insan gibi ortalıkta dolaşabilmektedirler

Bir de ilave yapayım..

Bazı akp trolleri Atatürkten, Atatürkçülükten dem vurarak duygu sömürüsü yapmaya hiç kalkmasınlar

Atatürk'ün rahmetli annesine FAHİŞE diyen bir şerefsizi hastanede ziyaret eden Akşener, Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu ya da Nane nane Ajdar değil

RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR..

Konu, bayramın ilk günü can yakılmaması adına Vantura tarafından kapatılmıştır.

Bana düşen son bir ahir kelam bırakmaktır.

Saygı, sevgi, vs vs vs

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bu vesileyle seçime kadar yapacağım son siyasi konunun da ipi çekilmiş bulunmakta :cool:

Arzu ederseniz, bundan böyle seçim gününe kadar açacağım GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ yazı dizisine arada bir göz atınız.

Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceğine eminim :cool:

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
mesajım neden silindiği anlaşıldı

vay vay aslan parçasına bak hele,
sahurda yürek mi yedin goççum benim

akp oy vermediği için hakaret edenlere ne diyeceğiz peki
onu da söyle de bilek bari ,malum ülkenin yarısı sizden kızmanızı istemeyiz tabii neme lazım
Mesajını silene sor.. Ben silmedim

Durum
Yanıtlara kapalı.