alpertunga.
Forum Ustası
abi cevaplar için teşekkürler
Buna sen mi karar veriyorsun?Hdp ye verilecek her oy Ulusal Yemine ihanettir. Gila'nın bu yemine ihanet edeceğini sanmam
Nabız yoklama bukalemunları bulma taktiğidir umarım.
Evet ispat istersen aç selo itinin videolrını izleBuna sen mi karar veriyorsun?
bende sana bir sürü akp li videosu izletirim. O zamanda akp ye oy verenlerin hepsi için aynısını söyleyebilir misin?Evet ispat istersen aç selo itinin videolrını izle
Ac izlet ben akp günahım kadar sevmem ama ülkenin isteyerek parçalanmasını istemez. Ama hdp tek amacı bubende sana bir sürü akp li videosu izletirim. O zamanda akp ye oy verenlerin hepsi için aynısını söyleyebilir misin?
Niyet de okuyabiliyorsun yani. Google megri tayyip yaz çıkanları izle,tayyip bop yaz izle. Mesele akp yi neyin kadar sevdiğin yada sevmediğin değil zayıf olana karşı çok rahat atıp tutarken iktidara oy verenlere de aynı şeyi söyleyebilecek misin meselesi...Ac izlet ben akp günahım kadar sevmem ama ülkenin isteyerek parçalanmasını istemez. Ama hdp tek amacı bu
Zayıf mış alın koynunuzda besleyin o zaman bı teröristleri . Bir gün ailenden birinin yanında bir bombalı eylem yaparlar Allah göstermesin gelir gene burada yazarsın hdp nin halkının mazlum ayaklarınıNiyet de okuyabiliyorsun yani. Google megri tayyip yaz çıkanları izle,tayyip bop yaz izle. Mesele akp yi neyin kadar sevdiğin yada sevmediğin değil zayıf olana karşı çok rahat atıp tutarken iktidara oy verenlere de aynı şeyi söyleyebilecek misin meselesi...
sağa sola kıvırma hdp yi savunan yok. benim gibi birini bile hdp ye oy vermek zorunda bırakanlarla ilgili soruma cevap ver önce... izlediysen aynı cümleleri kurmanı bekliyorum... Ayrıca haziran-kasım arasında yenilenen seçimlerde patlayan bombaları kimlerin organize ettiği herkesin malumu.Zayıf mış alın koynunuzda besleyin o zaman bı teröristleri . Bir gün ailenden birinin yanında bir bombalı eylem yaparlar Allah göstermesin gelir gene burada yazarsın hdp nin halkının mazlum ayaklarını
benim kıvırdığım yok siz sırf akp muhalefet olmak için pkkyı açıkça destekleyen bir partiyi savunuyorsunuz.sağa sola kıvırma hdp yi savunan yok. benim gibi birini bile hdp ye oy vermek zorunda bırakanlarla ilgili soruma cevap ver önce... izlediysen aynı cümleleri kurmanı bekliyorum... Ayrıca haziran-kasım arasında yenilenen seçimlerde patlayan bombaları kimlerin organize ettiği herkesin malumu.
Diyorsun ki hdp barajı geçemesin en az 70 millet vekili akp ye geçsin 16 yıldır nekadar terör örgütü varsa hepsiyle kolkola gezen akp tekrar ülkede tek hüküm süren parti olsun... Yok öyle yağma sana da söylüyorum 6 milyondan fazla vatandaşa pkk destekçisi diyemezsin sen. akpye oy atasım var demiyorda zorunda bırakılıyormuş tırt... Sıkıyorsa oy attığın partiye ,oy atanlar içinde terör destekçisi de... SIKIYORSA... Ben hdp ye oy atacağım gözüm, sen çatlasanda patlasanda zoruna da gitse atacağım ve o barajı hdp geçecek akp de ben yaptım oldu tavrından mahrum kalacak sende akp ye oy atmaya devam et... Bu kafayla giderseniz daha çooook 15 temmuzlar olur bu memlekette...benim kıvırdığım yok siz sırf akp muhalefet olmak için pkkyı açıkça destekleyen bir partiyi savunuyorsunuz.
adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz.
sana kimse zorla hdp ye or verdirmiyor madem kendini o kadar zorunda hissediyorsun. Git kendi partini savun oraya çek oyları sizin savunduğunuz parti bu kadar beceriksiz mi ?
şu çizgiyi ayırt ederek bir kez daha düşünün akp açılım yaptı , imralı köpeğiyle anlaşma yapmaya çalıştı diye pkkyı savunuyor diyemezsin. Aynı şekilde chpli incenin de selo itinin salınmasını istedi diye chp ye pkk destektiçisi damgası vurulamaz. Mhp akp ile ortak diye dolaylı yoldan pkk destekçisi diyemezsin.hdpnin kuruluş amacı bellidir. Kürt halkı değil amaç pkknın siyasi ayağıdır.
siz denize düştüm yılana sarılayım diyorsunuz ama o yılanın başı ezilmeden Türkiye rahat yok.
şöyle söyleyeyim sen kendini hdpye oy vermek zorunda bırakıldığını savunuyorsan bende senin gibiler yüzünden akp oy vermek zorunda bırakılıyorum.
aç önceki mesajlarımı oku akp hakkında görüşümü merak ediyorsan anlarsın eskiler bilirler.
Pkk destekleseler açıkca derim kimseden çekinmem. Siz bu kafala devam edin. Siz bu kafayla gidersiniz ne doğunuz kalacak ne güneydoğunuzDiyorsun ki hdp barajı geçemesin en az 70 millet vekili akp ye geçsin 16 yıldır nekadar terör örgütü varsa hepsiyle kolkola gezen akp tekrar ülkede tek hüküm süren parti olsun... Yok öyle yağma sana da söylüyorum 6 milyondan fazla vatandaşa pkk destekçisi diyemezsin sen. akpye oy atasım var demiyorda zorunda bırakılıyormuş tırt... Sıkıyorsa oy attığın partiye ,oy atanlar içinde terör destekçisi de... SIKIYORSA... Ben hdp ye oy atacağım gözüm, sen çatlasanda patlasanda zoruna da gitse atacağım ve o barajı hdp geçecek akp de ben yaptım oldu tavrından mahrum kalacak sende akp ye oy atmaya devam et... Bu kafayla giderseniz daha çooook 15 temmuzlar olur bu memlekette...
İnadın banaysa, ben o inada değmem inan ki
Başkasınaysa, onu bilemem
Mesajını silene sor.. Ben silmedimmesajım neden silindiği anlaşıldı
vay vay aslan parçasına bak hele,
sahurda yürek mi yedin goççum benim
akp oy vermediği için hakaret edenlere ne diyeceğiz peki
onu da söyle de bilek bari ,malum ülkenin yarısı sizden kızmanızı istemeyiz tabii neme lazım