Gila 2926 / KALTAK!

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi

Zor günlerden geçiyoruz

Zorlu sınavlara tabi tutuluyoruz

AKP iktidarı ile birlikte recep tayyip erdoğana en masum eleştiriyi yapanlar hapislere tıkılırken

Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edenler elini kolunu sallayarak dolaşabiliyorlar

Bu sistemin hangi sistem olduğunu yazarım ama

Ucuz kahramanlığın alemi yok

Yeniden demokrasi gelir mi?

Geldiğinde bizler hayatta olur muyuz, bilemem

Bildiğim tek şey, Cumhuriyetin kurucusu üç kuruşluk kaltakların ağızlarında küfür kafir

Birilerine masum eleştiriler bile hapise girme sebebi

Tuz koktu beyler bayanlar

N3F3R
Forum Ustası
Bunlar yeni sistemin cesaretlendirdiği provakatif eylemler, bu küfürü edebilecek özgürlüğe sahip birisi zorla Anıtkabire getirilemez

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bunlar yeni sistemin cesaretlendirdiği provakatif eylemler, bu küfürü edebilecek özgürlüğe sahip birisi zorla Anıtkabire getirilemez
Benim KALTAK başlıklı bir konum daha vardı. İzmit depreminde 7.4 YETMEDİ Mİ pankartı taşıyan bir yobaz kadın üzerine yapılmış konuydu.

Aslında konunun, o kadın özelinde hiç bir önemi yoktu. Dikkatleri, son yıllarda giderek artan Atatürk düşmanlığına ve İSLAMİYET DİNİ'nin arkasına saklanarak yapılan şerefsizliklere dikkat çekmek istemiştim.

Forum yobazı dediğim ismi lazım değil şahıs haftalarca tepki göstermişti.

Bana ilginç gelen şudur. Akıl, mantık denilen bir şey var.

Forum yobazında dikkatimi çeken nokta, yüzlerce kişi ölmüş, o yüzlerce kişinin binlerce yakınının matemi söz konusuyken bu tür yaklaşımın ne kadar sağlıksız olduğunu söylemekten se, sırf başı örtülü, üstü başı kapalı diye bir kaltağı savunmaya geçmesi olmuştu.

Şu an ( iki haftadır yeni bir iş yerinde çalışmaya başladım.. Ve nihayet yani ) yeni iş yerimde bir mescit var. Bu mescitten herkes yararlanıyor.

Onlar ile aramızdaki fark, aynı mesciti kullanıyoruz, onlar kayıtsız şartsız sırf namaz kılıyor diye tayyipe iman ediyorlar, ben tayyipin bütün pisliklerini kibar kibar, sakin sakin önlerine koyuyorum.

O mescitte beni de gördükleri için çok şaşırıyorlar. Nasıl olur da namaz kılan birisi tayyipi kötüler demeye çalışıyorlar.

GENETİK KOD başlıklı bir konu yapacağım. Bugün okunmasa bile, yarın okunur.

Bugünküler okumasa bile, yarınkiler okur.

Genetik kodlarımız, bu tür kandırılmalara çanak tutuyor maalesef :cool:

plamen
Forum Ustası
Kimse rahat rahat geziyor varsa gördüğünüz kameraya çekin ihbar edin gereği yapılır bu şahısta tam küfür etmelik ama neyse gereği yapılır ;)

YazılımMimarı
Forum Ustası
Atatürk hazımsızlığı yada sevgisi adamı Anıtkabire kadar bile götürüyor :)

Umarım bunun deli raporu yoktur sonra ceza ehliyeti olmuyor.

cümle içindeki adam "insanoğlu" anlamında kullanılmıştır.

DuKe
Forum Ustası
Yeni Fadime şahin çıkmış, buram buram provakasyon kokan konuyudu hemen açmışsın :)

Müftü karısı
Madenci karısı
Anadolu köylüsü
Şimdide ÇARŞAFLI TİYATROSU
Hep aynı senaryo,
Hep aynı tiyatro

fearof
Forum Ustası
Yeni Fadime şahin çıkmış, buram buram provakasyon kokan konuyudu hemen açmışsın :)

Müftü karısı
Madenci karısı
Anadolu köylüsü
Şimdide ÇARŞAFLI TİYATROSU
Hep aynı senaryo,
Hep aynı tiyatro
Gezi olaylarındaki deri kıyafetliler hangi tiyatro oyununun seneryosu ?

Bir zahmet onuda açıklasan.:rolleyes:

Ha bu arada tiyatro oyununun başrol oyuncusu tutuklanmış.

Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci tutuklandı

Anıtkabir'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Safiye İnci tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme İnci'nin tutuklanmasına karar verdi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden ve büyük tepki çeken Safiye İnci hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret ettiği görüntüsü sosyal medyada yer alan kişiyle ilgili Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma başlatıldığı bildirilmişti.

Yapılan çalışma sonrasında Safiye İnci polis tarafından Ankara’da gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"Anıtkabir’de Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ettiğine dair video görüntüsü sosyal medyada yer alan şüpheli şahıs, yürütülen tahkikata müteakip Ankara Demetevler’de yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıs, emniyet müdürlüğünde alınacak ifadesinin akabinde adliyeye sevk edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Safiye İnci adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Safiye İnci, Anıtkabir ziyaretinde çektiği bir videoda, Atatürk’ü sevmediğini söyleyerek ağır hakaretlerde bulunuyor. Videonun yayılmasının ardından sosyal medyada da genç kıza tepki yağdı. Tutuklanması için çağrı yapılan genç kız paylaşımların çoğalmasının ardından pişman olduğunu belirttiği bir video yayınladı. Görüntüleri kendisinin görüşlerine saygı duymayan bir arkadaşına inat olsun diye çekip sadece ona yolladığını ifade eden İnci, “Atatürk’e saygı duymasam Anıtkabir’e gitmezdim” dedi.

KAYNAK:

DuKe
Forum Ustası
Gezi olaylarındaki deri kıyafetliler hangi tiyatro oyununun seneryosu ?

Bir zahmet onuda açıklasan.:rolleyes:

Anıtkabir'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Safiye İnci tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme İnci'nin tutuklanmasına karar verdi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden ve büyük tepki çeken Safiye İnci hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret ettiği görüntüsü sosyal medyada yer alan kişiyle ilgili Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma başlatıldığı bildirilmişti.

Yapılan çalışma sonrasında Safiye İnci polis tarafından Ankara’da gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"Anıtkabir’de Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ettiğine dair video görüntüsü sosyal medyada yer alan şüpheli şahıs, yürütülen tahkikata müteakip Ankara Demetevler’de yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıs, emniyet müdürlüğünde alınacak ifadesinin akabinde adliyeye sevk edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Safiye İnci adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Safiye İnci, Anıtkabir ziyaretinde çektiği bir videoda, Atatürk’ü sevmediğini söyleyerek ağır hakaretlerde bulunuyor. Videonun yayılmasının ardından sosyal medyada da genç kıza tepki yağdı. Tutuklanması için çağrı yapılan genç kız paylaşımların çoğalmasının ardından pişman olduğunu belirttiği bir video yayınladı. Görüntüleri kendisinin görüşlerine saygı duymayan bir arkadaşına inat olsun diye çekip sadece ona yolladığını ifade eden İnci, “Atatürk’e saygı duymasam Anıtkabir’e gitmezdim” dedi.

KAYNAK:

Ben yalan demedim tiyatro dedim bilinçli provakasyon yapmak için çıkan tipler.

Bir dönem pavyon karısı fadime şahini türbanlı şeriyatçı diye servis edilmedimi!!!

Yukarıdaki ..rtükde facede imam hatipli diye yazmış imam hatipli değil...
Çarşaflı pozlar verdi ama çarşaflı olmadığı ortaya çıktı...

Ayrıca hiç bir akp li tayyip demez ;) bu sizinkilerden

N3F3R
Forum Ustası
Ben yalan demedim tiyatro dedim bilinçli provakasyon yapmak için çıkan tipler.

Bir dönem pavyon karısı fadime şahini türbanlı şeriyatçı diye servis edilmedimi!!!

Yukarıdaki ..rtükde facede imam hatipli diye yazmış imam hatipli değil...
Çarşaflı pozlar verdi ama çarşaflı olmadığı ortaya çıktı...

g. kılıyım diyenler var, haremine falan girerim, kocamı boşarım diyenler var, ıstırırım yalarım diyenler var, "Tayyip" neden demesin.

Yada senin bakış açınla; g. kılı olanlar, haremine girmek isteyenler, ıstırıp yalayıp yıkayanlar, peygamber ilan edenler sizinkiler, "Tayyip" diyenler bizimkiler mi oluyor.

sagacious
Genel Moderator

Peki bu ve türevlerinin akıl hocaları nerede;
bir diğer ifade ile (alıntıdaki mesajda geçen) tiyatro oyununun yazarları nerede? :cool:

Yalnız,
Adalet ve Kalkınma Parti'li olanlar da AK Parti'li der, AKP'li demez. :rolleyes:

fearof
Forum Ustası
Birilerinin hatırlaması için;

Şevki Yılmaz'ın oğlu Mehmet Akif Yılmaz 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri için Kocaeli'den AK Parti'nin 5. sıra milletvekili adayı gösterilmişti.;)

Son düzenleme:
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Böyle pisliklerin halkı kin ve nefret duygularıyla kışkırtmak suçundan içeri alınması ve hapis yatması gerekiyor

Tabii sadece bunların değil.

DOLMABAHÇE yalanını ortaya atarak başta Recep Tayyip Erdoğan'ı kandıran ( ki; Onu kandırmayan bir ben kaldım sanırım :cool: )

Halkı karşılıklı birbirine nefret eder duruma getiren zillinin de yargıç karşısına çıkartılması gerekiyor.

Kanalizasyonların ortalık yerde koku salmaları yetti artık.