ALLAH'IN AYETLERİ ile gönderme yapsa da boş Bir kulaklarından girmez ki, diğer kulaklarından çıksın Gözlerini hırs bürümüş bir kez DOYMUYORLAR! Doyuramıyoruz vesselam Kimine göre ekonomik yaptırım Kimine göre reisin mal varlığı meselesi Kimine göre Zarrab'ın ifadesinden elde edilen utanç verici işler Türkiye'nin bu boyunduruktan kurtulabilmesinin tek yolu var Reis bize bir iyilik yapacak Bu adamlar fena beni kıstırdı, daha fazla yük olmayayım üzerinize deyip istifa edecek Başka yolu yok Ülke kalkınırsa insanlar zenginleşir İnsanlar zenginleşirse çoluk çocuğunun eğitimine para harcar Çoluk çocuk eğitilirse cehalet yok olur Cehalet yok olursa akp ye ihtiyaç kalmaz Demek ki neymiş? İstikbal imamlardaymış Abartmayın lan nankörler Dayamışsın sırtını SSK ya, sallayıp duruyorsun Adamın SSK sı yok bi kere Öksürse, doktor para, ilaç para Belki yok, yok ama... Sende de o G.T yok Nasıl olacak? Bir ülkede herkes mutlu yaşayacak diye bir kural yok Mutlu olanlara bakıp mutlu olmasını bileceksiniz Bak.. Adamın yüzünden mutluluk akıyor Onlar kara delik gibi sonsuzlar Belli bir sınırları yok Yuttukça büyüyorlar, büyüdükçe yutuyorlar Bildiğin kara delik BURASI ÖNEMLİ! Ülkede yaklaşık 84 BİN cami var Her cuma günü belli siyasi mesajlar içeren hutbe söylemleri gönderiliyor camilere Hocalar riayet ediyor mu diye her camiye birer ajan Ülkede yaklaşık 84 bin cami var Bu da 84 bin ajan demektir Minimum 3000 liradan hesaplasan Her ay sadece ajanlara yaklaşık 250 000 lira para ödeniyor Bunun imamı var, müezzini var, hafızı var, kursu var Az bile ödenek çıkartıyorlar Bu haberi görünce yine aklıma düştü.. Yavaş yavaş finale doğru geliyorum Ancak, daha yapacak çok iş var Mesela şu benim arşivi tekrar düzenlemek, kaybolan resimleri yenileriyle güncellemek Dünden bugüne wardom başlıklı bir konu yapıp, arşive kaldırmak Ve ille de; Avuçlarımızdan kayıp giden yaşam başlıklı bir konu yapmak istiyorum Ki; Bu resimi görünce o geldi aklıma Keyifli, okurken güldüren, düşündüren, iç çektiren bir iki konu yapmak istiyorum Böyle günlük tırı vırı konulardan uzak durmak istiyorum artık Yaz yaz nereye kadar? Arif olana zaten anlatmaya gerek yok, anlıyor Öküze ne anlatırsan anlat. Çıkartabileceği tek ses mööö Neyse.. Arada bir yaralı parmağa işeyin, sizler de bir iki konu yapın Hadi daalın şimdi
Bununda Cumbaşbakanreishz lerinden farkı yok, kendi yazıyo kendi okuyo, arşivi yap...belki ilerde birileri bulur okur burada ulke gibin olmuş maalesef hastalık yeryere bulaştı, her yer zombi dolu...