Gila 3167

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi

Ooooo akp yalakaları

Hadi yine iyisiniz

Önümüzdeki seçim öncesinde simit sarayında çay simit bedavaya hazırlanıyorlar ;)

Bilmeyenlere bilin diye anlatıyorum

Para eden ve etmeyen her şeyin varlık fonuna geçmesinin iki sebebi var

Bir: Para etmeyenleri battı göstermek dünya liderimizin şanına yakışmayacağından, varlık fonu kanatları altına alıp, uyumaya bırakılıyor

İki: Para edenler ise varlık fonuna alınarak, ileride dışarıdan alınması hedeflenen kredilere karşı teminat olarak gösterilecek

Yani, iki ucu boklu değnek

Hangi tarafından tutarsan tut

Bu işin sonu pek temiz değil :cool:

Anlaşılan odur ki; Hayır sever iş adamı Zarrab fena ötmüş

Bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti'nin hiç bir devlet adamının mal varlığı

Elin gavurunun diline böylesine düşmemişti

Canım ülkem benim yaa :D

Şimdi bir kavram kargaşası yaratmayalım

Masör mü, masöz mü?

Masöz ise, dibine kadar helal olsun

Masör ise, haram zıkkım olsun :p

Yıllardır millet neyse, vekili de odur diye boşuna söylememişiz

Hep, akp yalakalarının ters köşeye yattıklarını sanırdım

Oysa termik santral olayında gördük ki,

Vekiller de ters köşeye yattılar

Demek ki neymiş?

Millet neyse, vekili de oymuş :cool:

Katarlılar, Kanal İstanbul civarında şimdiden 44 dönüm arazi satın aldı

Ülkeyi parsel parsel Katar'a veriyorsunuz

Bir teklif te vatandaşlar için verseniz diyorum

Belki kabul ederler de, adam gibi ücret ile yaşar gideriz :cool:

Basit bir soru sorulmuş

Şehit paraları nerede?

Kavga yapmanın ne alemi var?

Verin cevabı, kurtulun :cool:

Tarun
Ehli Keyf Wuser
Sen kalk 50 milyon dolar yok diye tank fabrikasını Katara peşkeş çek
Sonrada git yandaş iş adamını kurtarmak için 500 milyon dolara simitçi dükkanı al

Gider ayak yemeyi hızlandırdılar

2020' de erken seçime hazır olun:)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Arabanın trafik sigortası bir gün bile değil, bir dakika geçti, cart diye yüzde 5 geçirdiler

Simit sarayının sahibi devlet bankalardan milyon dolar kredi alıp ödeyemiyorum dedi

Borcu Ziraat Bankasına ödettiriyorlar

Bizim geri zekalı bir takım grup ta KOYUN DEDİNİZ KOYDUK diyor

Hakikaten de fena......

Kimini acıtıyor, kimileri hissetmiyor bile :cool:

alpertunga.
Forum Ustası
kanalıma hoş geldiniz. :D ben ana katar, siz satar ben alır saray, üstünde yer yatar.
uzun reis demiş ki, incirlik i kapatabiliriz, bide şu adama laf ederseniz bre gafiller.
dik dur eğilme reis

mavera55
Forum Kalfası
Fena fikir değil. Düşüneceğim

Bu arada benden bıkmış olup, kurtulmaya hedeflendiğini de düşünebilirim :cool:

Duşunme eyleme geç,
elinde sana en az 1 yıl yetecek arşiv var zaten,
eee o arşivi oluşturan asıl malzeme omuzlarının ustunde,
o malzemenin uretimlerini paylaşacak yurek de sende
daha ne bekliyorsun...
( verdim gazı arkadaşlar işlem tamam iki gune bunu alırlar :D:D:p:p:p )

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
Fena fikir değil. Düşüneceğim

Bu arada benden bıkmış olup, kurtulmaya hedeflendiğini de düşünebilirim :cool:
valla bence bu işin peşini bırakma.. maliyeti de yok. 10-15 liralık bir yaka mikrofonu ile cep telefonu ile bile çekebilirsin. (yan çek, dik değil) sonra çektiğin 10 dakikalık videoyu hem burada paylaşırsın, millet izler hem de buradakiler paylaşır öyle yayılır.,

bu sıralar youtube'da güncel hakkında düzenli olarak yorum yapan kişiler var olmaya başladı. hatta canlı yayın yapıyorlar. videoları izleniyor. hatta binlerce izleniyor.

hem fikirleri yayılıyor hem de maddi olarak gelir elde ediyorlar. 1000 abone ve 4000 saat toplam izlenmeden sonra kanalını para kazanmaya açabilirsin. burada sana yardımcı olacak yığınla arkadaş olur.

mavera55
Forum Kalfası
@metatron doğru söyluyor,
her şey vaktinde guzel sende bu potansiyel var,
teknik destek ufak tefek de olsa studyo ekipmanı benden ,
hadi len gelip sana video edit ve kurgu yapmayı da öğreticem...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
valla bence bu işin peşini bırakma.. maliyeti de yok. 10-15 liralık bir yaka mikrofonu ile cep telefonu ile bile çekebilirsin. (yan çek, dik değil) sonra çektiğin 10 dakikalık videoyu hem burada paylaşırsın, millet izler hem de buradakiler paylaşır öyle yayılır.,

bu sıralar youtube'da güncel hakkında düzenli olarak yorum yapan kişiler var olmaya başladı. hatta canlı yayın yapıyorlar. videoları izleniyor. hatta binlerce izleniyor.

hem fikirleri yayılıyor hem de maddi olarak gelir elde ediyorlar. 1000 abone ve 4000 saat toplam izlenmeden sonra kanalını para kazanmaya açabilirsin. burada sana yardımcı olacak yığınla arkadaş olur.
Wardom'da bilgi konusunda iyi başladık ama sonradan bir tembellik sürecine girdim. Bazı bilgi eksikliklerim var. Onları telafi etmeye çalışıyorum. Bu arada şu benim arşivi yeniden düzenlemeyi, kayıp resimlere bir çare bulmayı hedefliyorum. Yine bu arada 1960 - 2020 arasında Türkiye'deki eğitimsel, sosyal, siyasal gelişimleri tatlı bir şekilde anlatmaya ve insanların kıyaslama yapmalarına imkan sağlamaya çalışıyorum ( ki; Bugün buna başladım ama onbeş dakika kadar sonra ara verdim )

Yani.. Aslında dediğin gibi yapacak çok şey var ama eğitim şart. Ve bazı konularda eğitime ihtiyacım var. Vakti zamanı gelince twitter kanalıyla sana ulaşırım.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
@metatron doğru söyluyor,
her şey vaktinde guzel sende bu potansiyel var,
teknik destek ufak tefek de olsa studyo ekipmanı benden ,
hadi len gelip sana video edit ve kurgu yapmayı da öğreticem...
Hayatımda hep bazı ilkleri yapmak gibi bir karaktere sahibim. Yani ille de bir şeyleri ilk ben yapayım diye bir derdim yok ama taklitten uzak durmaya çalışıyorum.

Bir gün dünyada hiç kimsede olmayan bir kumaş üreteceğim ve bu kumaş kolay taklit edilemeyecek dediğimde üç ay uğraştım ama gerçekleştirdim.

Günün şeysi ile başlayıp, Gila'nın köşesi ile devam eden ve nihayet bugün Gila başlıklarıyla sürdürmeye çalıştığım üç bin bilmam kaç küsur konunun ilk başlangıcında internet aleminde hiç bir yerde olmayan bir konsepte parmak bastık.

İnsanlar sabah erken saatte evlerinde ya da iş yerlerinde sadece benim konuya girerek, başlıklara bakıp, altındaki gırgıra alınmış mesajlara göz atıp, sayfalarca gazete okumadan bütün gündemi yakalayabiliyorlardı.

Bu konular zamanla detaylandı ve Feto'nun yediği haltlar, topladığı paralar, çocukları nasıl, hangi taktiklerle kafeslediği ve hatta fetonun bir cemaat değil, terör örgütü olduğunu belki de ülkede ilk ve tek yazan benim olmam tesadüf değil.

Sonraları siteye bir forum imamı girdi. Önceleri milleti pm ler ile bana karşı örgütlemeye çalıştı. Baktı ki, millet ona he he diyor ama onun attığı mesajları bana paslıyor :D :D :D :D Sonunda benim konuları taklit etmeye başladı, yüzüne gözüne bulaştırdı. Bu iş için biraz hiciv sanatı, biraz kültür, az biraz kendinle barışık olmak lazım. Forum imamı ota boka savaş açan biri olduğu için sonunda pes etti, uzadı gitti :D

Bir mikrofon kapıp, internet alemindeki bir çok kişi gibi vıdı vıdı yaparak vakit doldurmayı hedeflemiyorum. Açıkcası, bazen bu şahıslara denk geliyor olsam da, bir iki dakikadan sonra kapatıp, başka tarafa çeviriyorum rotayı. O kadar çoklar ki, insana böğğğ geliyor.

Benim hedeflediğim, wardom'daki günün şeysi tadında, günlük konulara el atmak. Bunun için önce bir format bulmam lazım. Sonrası biraz bilgi ile alakalı.

Hele hafta sonuna kadar izin verin, bir şekil bulacağım ve muhtemelen yardım isteyeceğim

Beni ceza evlerine bir adım daha yaklaştırmak suretiyle bu yaştan sonra ekmek elden su gölden beleş bir yaşam sağlamayı amaçladığınızı biliyor, bunun için şükranlarımı sunuyorum :D