Gila 3182

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Eskiden bir konu yapardım, üç gün sonra, üç hafta sonra, üç vakte kadar benzerlerini köşe yazarları yapardı

Hayır, benden esinlenmezlerdi tabi ama, biz hızlı davranırdık

Bir süredir dumura uğradık

Kafamız eskisi gibi rahat değil

Bir şeyler yazıyor, yarım bırakıp bilgisayar başından uzaklaşıyorum

Oysa sosyal medya yazılı medyanın yerini almışken, bizimkisi zamanlama hatası

Bir haftadır ÇADIRKENT başlıklı bir yazıya başlayıp, sonradan vaz geçiyorum

Benzer bir konuyu bugün SÖZCÜ'de görünce, akşama konuyu yapmaya karar verdim

Artık kış uykusundan kalkma zamanıdır

Görüşmek üzere

berkcombil
Forum Kalfası
Belki sizden görmüyorlar da, belki siz gündemi iyi okuyorsunuz :)

Yoksa Sözcü'deki yazar benim mi demek istiyorsunuz?

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
ben sana daha önce de söyledim, zamana ayak uydur. düzenli olarak youtube 'da yorum yap. bunu yapan kişiler var ve epeyce de takipçileri oldu. para da kazanıyorlar.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
ben sana daha önce de söyledim, zamana ayak uydur. düzenli olarak youtube 'da yorum yap. bunu yapan kişiler var ve epeyce de takipçileri oldu. para da kazanıyorlar.
Ciddi ciddi düşünmeye sevk ediyorsunuz beni. Şu VIZ GELİR TIRIS GİDER konusunu yapayım, hafta sonu bu işi ciddi ciddi düşüneceğim.

mavera55
Forum Kalfası
Ciddi ciddi düşünmeye sevk ediyorsunuz beni. Şu VIZ GELİR TIRIS GİDER konusunu yapayım, hafta sonu bu işi ciddi ciddi düşüneceğim.
Hala duşunme boyutunda mısın? aylar oldu sana neler dedik ha bu şu an içtiğim rakı gözume dursun dedik mi? dedik
sen daha duşun..duşun duşun çoktur işin..

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Hala duşunme boyutunda mısın? aylar oldu sana neler dedik ha bu şu an içtiğim rakı gözume dursun dedik mi? dedik
sen daha duşun..duşun duşun çoktur işin..
Yahu.. Bir format bulamıyorum.

Öyle kamerayı karşına al, konuş, bunlar benim işim değil.

BİR: Ses rengim iyi değil, iş yapmaz.

İKİ: Format, alışılmışın dışında bir format olmalı

Du bakali nolcek

mavera55
Forum Kalfası
Yahu.. Bir format bulamıyorum.

Öyle kamerayı karşına al, konuş, bunlar benim işim değil.

BİR: Ses rengim iyi değil, iş yapmaz.

İKİ: Format, alışılmışın dışında bir format olmalı

Du bakali nolcek
Bak yazık ediyorsun yaşın gelmiş 60 a :p gelmediyse de gelmek uzere meta bi taraftan ben bi taraftan ittirip duruyoruz ne diyodum ben haa yazık ediyorsun şurada iki kalem çalmayla olmuyo bitti bu işler bak sana açık çek kafam aaacaayipp guzel kaçırma bunu gelip sana neyi nasıl yapacağını bildiğim kadarı ile anlatırım ekipman konusunda yardımcı olur akıl veririm daha ne diyim la buz bitmiş zaten git benim kanalıma abone ol bir işe yara canımı sıkma:D:D:D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bak yazık ediyorsun yaşın gelmiş 60 a :p gelmediyse de gelmek uzere meta bi taraftan ben bi taraftan ittirip duruyoruz ne diyodum ben haa yazık ediyorsun şurada iki kalem çalmayla olmuyo bitti bu işler bak sana açık çek kafam aaacaayipp guzel kaçırma bunu gelip sana neyi nasıl yapacağını bildiğim kadarı ile anlatırım ekipman konusunda yardımcı olur akıl veririm daha ne diyim la buz bitmiş zaten git benim kanalıma abone ol bir işe yara canımı sıkma:D:D:D
Ararım seni

BedliS
Forum Ustası
hacı yazıyorsun besteyi saz arkadaşlarınlar dillendirim duruyormussun. baktımda herkes etrafında pervane tek sesli olmak nasıl bir şey zevk alıyormusun . Nasıl zevkli oluyor mu. bundan müteveli bende mümkün mertebe girmeye çalışağım konu bile açmayı düşünüyorum. 20 yıl önce G3 piyade tüfeğine mermi alamayan Türkiye bugun 6 çekirdekli sanal zekya sahip insansız hava aracı üretiyor. ilk konum silah sanayi olacak

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
hacı yazıyorsun besteyi saz arkadaşlarınlar dillendirim duruyormussun. baktımda herkes etrafında pervane tek sesli olmak nasıl bir şey zevk alıyormusun . Nasıl zevkli oluyor mu. bundan müteveli bende mümkün mertebe girmeye çalışağım konu bile açmayı düşünüyorum. 20 yıl önce G3 piyade tüfeğine mermi alamayan Türkiye bugun 6 çekirdekli sanal zekya sahip insansız hava aracı üretiyor. ilk konum silah sanayi olacak
Bak.. Körfez'de döner yerken konuştuklarını çaktırmadan kayıt altına aldım. Reis'in danışmanlarına yollarım. Reis'e neler neler söylediğini dinlerler, vallahi Tanzanya'ya da kaçsan bulur getirirler, ziktin sene çıkamazsın içeriden. Akıllı ol :cool: