Gıla ban isteği yeter artık :)

Ndrmira
Çırak
Arkadaşlar abiler kardeşler öncelikle selamlar 2005 yılı üyesiyim wardom aklıma geldi gireyim dedim şifremi unutmuşum mail eski mail falan derken necdet35 mesaj attım belki geri alırız :) konunun başlıgına gelince biz gıla amca derdik eskiden çok millet sataşırdı kendisine siyaset yapmayı ve uzun uzun yaZmayı çok severdi bakıyorum hala öyle istikrarlı bir şekilde sitede kalmış tebrik ederim gıla amca birileri ile tartışırdı sonra gider ban istekte adamları banlatırdı adamlar clone hesap acar gelirdi onlarıda bulur banlatırdı :) eski üyelerden pek fazla kişi kalmamış necdet abim admin olmuş çok sevindim admin mehmeti göremedim sanırım o forum kalfası olmuş :):):) nasılsınız ailecek onu sormak istedim geyik bölümüne açtım konuyu nedeni ise biz yeni üye olmuşuz sene 2005 işte yıldızımız artsın diye geyikte konu açardık sürekli mesaj sayımızı arttırırdık eski günleri hatırladım çok mutlu oldum :):

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi

giriş yapamadığınız hesabınızla ilgili admin'e pm atıp yardım isteyebilirsiniz.asıl hesabınız açılınca bu hesabı da devre dışı bırakırız.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Arkadaşlar abiler kardeşler öncelikle selamlar 2005 yılı üyesiyim wardom aklıma geldi gireyim dedim şifremi unutmuşum mail eski mail falan derken necdet35 mesaj attım belki geri alırız :) konunun başlıgına gelince biz gıla amca derdik eskiden çok millet sataşırdı kendisine siyaset yapmayı ve uzun uzun yaZmayı çok severdi bakıyorum hala öyle istikrarlı bir şekilde sitede kalmış tebrik ederim gıla amca birileri ile tartışırdı sonra gider ban istekte adamları banlatırdı adamlar clone hesap acar gelirdi onlarıda bulur banlatırdı :) eski üyelerden pek fazla kişi kalmamış necdet abim admin olmuş çok sevindim admin mehmeti göremedim sanırım o forum kalfası olmuş :):):) nasılsınız ailecek onu sormak istedim geyik bölümüne açtım konuyu nedeni ise biz yeni üye olmuşuz sene 2005 işte yıldızımız artsın diye geyikte konu açardık sürekli mesaj sayımızı arttırırdık eski günleri hatırladım çok mutlu oldum :):
Tespitlerin hemen hemen doğru..

Sadece yeni klon üyelik alanları ben yakalamazdım. Vantura'nın gözünden hiç bir şey kaçmaz bu sitede

Hatta..

Öyle isimler klon üyelikle mesaj yazıyorlar ki, şurada yazsa olay olur

O eski üyelere gelince..

Bir kısmı fetoculuktan aranıyor, bir kısmı kendilerine etek yalayacak yeni bir hoca efendi arıyor

Ndrmira
Çırak

Sadece yeni klon üyelik alanları ben yakalamazdım. Vantura'nın gözünden hiç bir şey kaçmaz bu sitede

Hatta..

O eski üyelere gelince..

Bir kısmı fetoculuktan aranıyor, bir kısmı kendilerine etek yalayacak yeni bir hoca efendi arıyor
Herşeyde bir siyaset hala gıla amca :) sedat pekere yanaşsınlar pm at onlara ::) yada gitsinler derin devletin yat limanına orda çok eleman lazım :) geyikteki konu ne hale geldi:)

fearof
Forum Ustası
clone hesap varmı anlamam ama bot olduklarına emin olmak üzere olduklarım var.
Adamların hemen hepsi aynı Türkçe hatalarını yapıyorlar.
Bu da yetmiyor hem okuduklarını anlamıyor hemde kalkıp bunu savunuyorlar.
Ahh ahh nerede Wardom'un sağlam üyeleri.

Nesta34,Necdet35,akay,nefer ,wardoktor,mavera,kulalı, hiçbiri ortada gözükmüyor.

Ne yalan söyleyeyim redyellow'u bile özledim.

Hatta..

O eski üyelere gelince..

Bir kısmı da işinde gücünde :)