magloz
Cool Üye
ÖLDÜM GÜLMEKTEN arkadaş harbiden sinema moderatörü oldugun belli oluyo
benim düşüncem dualcoree den yana yaş tecrübe gerekli ama dualcoree de asıl gerçeklerden bahsediyor bence
iki konudada sana katılıyorum arkadaşım.ÖLDÜM GÜLMEKTEN arkadaş harbiden sinema moderatörü oldugun belli oluyo
benim düşüncem dualcoree den yana yaş tecrübe gerekli ama dualcoree de asıl gerçeklerden bahsediyor bence![]()
yav kardeş nasıl bir hayal dünyanız var anlamıyorum ki. bende gittim gezi parkına hemde eşimle ve söylediğiniz gibi değildi. onca kalabalıkta araya karışanlar illaki olacak, hiç yoktur da denilemez hani. gezi ile konunun ne alakası varsa artık.çok konuşmak haklı olunur anlamına gelmez arkadaşlar ben gila abimizinde yazılarını okurum dualcore yide her gün bu sitedeyim ama işin aslı hepimiz farklı açılardan bakıyoruz olaya kim kime ne dese boş iki ustamızda kendince haklı ki..
gözümle görmediğim hiç bir şeye inanmam ben ama gördüğüm ve gerçekten şok oldugum tek şey gezi parkı olayları oyundan bi arkadaşıma misafirliğe gittim gezi olaylarında gerçekten normal vatandaşımız değil ne kadar esrarkeş varsa ordaymış fotograflarıyla gördüm bunu çadırda yiyişenler sarıp bi taraftan içenler adamlar ağaç korumaya değil savaşa gitmişler.
Anlamına gelmemesi, insanda o algıyı yaratmıyacağı anlamında gelmez.çok konuşmak haklı olunur anlamına gelmez arkadaşlar
Hangi dizi,film den bu ?
oyuncu: Dulé HillHangi dizi,film den bu ?
yolsuzluktan değil de destek ve yatakçılıktan olabilirVatandaşı yolsuzluk operasyonuyla içeri aldılar![]()