Gila & DualCoree Düellosu Üzerine Üyelerin Yorumları

TroubleMaK3R
Forum Ustası
DualCoree bu düello baştan kaybedilmiş.

Gila seni kürdan gibi kullanılır.

Onun diyalogları kuvvetlidir , can alıcı yerleride çok iyi bilir ondan sert kayaya tosladın.

magloz
Cool Üye
çok konuşmak haklı olunur anlamına gelmez arkadaşlar ben gila abimizinde yazılarını okurum dualcore yide her gün bu sitedeyim ama işin aslı hepimiz farklı açılardan bakıyoruz olaya kim kime ne dese boş iki ustamızda kendince haklı ki..

gözümle görmediğim hiç bir şeye inanmam ben ama gördüğüm ve gerçekten şok oldugum tek şey gezi parkı olayları oyundan bi arkadaşıma misafirliğe gittim gezi olaylarında gerçekten normal vatandaşımız değil ne kadar esrarkeş varsa ordaymış fotograflarıyla gördüm bunu çadırda yiyişenler sarıp bi taraftan içenler adamlar ağaç korumaya değil savaşa gitmişler.

Emusnica
Forum Kalfası
çok konuşmak haklı olunur anlamına gelmez arkadaşlar ben gila abimizinde yazılarını okurum dualcore yide her gün bu sitedeyim ama işin aslı hepimiz farklı açılardan bakıyoruz olaya kim kime ne dese boş iki ustamızda kendince haklı ki..

gözümle görmediğim hiç bir şeye inanmam ben ama gördüğüm ve gerçekten şok oldugum tek şey gezi parkı olayları oyundan bi arkadaşıma misafirliğe gittim gezi olaylarında gerçekten normal vatandaşımız değil ne kadar esrarkeş varsa ordaymış fotograflarıyla gördüm bunu çadırda yiyişenler sarıp bi taraftan içenler adamlar ağaç korumaya değil savaşa gitmişler.
yav kardeş nasıl bir hayal dünyanız var anlamıyorum ki. bende gittim gezi parkına hemde eşimle ve söylediğiniz gibi değildi. onca kalabalıkta araya karışanlar illaki olacak, hiç yoktur da denilemez hani. gezi ile konunun ne alakası varsa artık.

Milarem
Elit Üye
çok konuşmak haklı olunur anlamına gelmez arkadaşlar
Anlamına gelmemesi, insanda o algıyı yaratmıyacağı anlamında gelmez. ;) Gila bunu çok iyi yapıyor. Okumuş, bilgi, tecrübeli, görmüş ve geçirmiş kişi bir konuda haksızda olsa(bunu bilse bile) kendisini haklı gösterebilecek bir yapısı var. Bu tür kurt üyelerin düellolarından sakınacaksın. Tabi, DualCoree'nin kendi tercihi saygı duymak lazım fakat doğucak sonuçlarada katlanması gerekir. :)

yeniceli
Forum Ustası
"Dün mesela Başbakan ile ilgili cıkan bazı haberler. Bence bunlar güzel seyler bakın Akparti li degilim tarafsız olarak söylüyorum.

Erdoğan: Artık Su Akar Türk Bakar Yok. Artık Su Akar Türk Yapar haberi, Siyaset-Politika - ShowHaber

Erdoğan'dan Öğretmen Adaylarına Müjde haberi, Siyaset-Politika - ShowHaber

Başbakan: Kızıldereli'ye Bile Su Sağlayan Bir İktidar Olduk haberi, Siyaset-Politika - ShowHaber"

1.adım: Arkadaş iyi ki akepeli degilmiş!... Bir de olsa yanmıştın Gila... ;)

2.adım: Bu deyimi karşılayan insanlar;Kebanları,Atatürk barajlarını,Kralkızı v.b. barajları yapanlar için kullanabilirsin,satanlar için degil!.:rolleyes:

3.adım :Badem bıyıklılar kafi gelmedigi için ögretmen açıgımız var.Ama yakınlarda atanamayan onbinlerce ögretmen adayından intihar edenler vardı!...:mad:

4.adım : Yardım ettikleri Kızılderililerin kumarhane sahipleri oldugu açıklandı!... Haberin var mı?:D:D:D

Sadece bi guple aldım sonuç bu!... Bizde bir söz vardır."Şeyinle ugraşma" derler adama!...:cool:

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Ne yalan söylüyüm dedeyi forumda tanımayan arkadaşlar ona yanlı davranıyor diyebilir ama kesinlikle yanlış düşünürler bende ilk başlarda böyle sanıyordum lakin zaman geçince bu kanının yanlış olduğunu anladım.Tamamen ön yargı bu :) Bence konu kapatılmalı :)