Gila & DualCoree / Gila Tayyip Erdoğanı Kötüledi mi

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
Gila Başbakan Tayyip Erdoğan'ı Kötüledi mi ?

Konuya, başlıkta adı geçen üyeler harici yazmak yasaktır.

Kolay Gelsin ;)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Rahmetli, Türk Milleti'nin ciddi bir bölümünün aptal olduğunu söylemişti.

Dava açtılar.

Davayı kazandı.

Türk Milleti'nin ciddi bir bölümünün aptal olduğu resmen tescillendi :)

Ben tayyipi kötülemedim.

Bir şahıs, iki şekilde kötülenir.

Ya çamur atılarak, ya kötü olduğu için.

Çamur attığımı kanıtlayamayacaksın ey fani :)

Sayende tayyipin KÖTÜ bir insan olduğunu kanıtlayacağım :)

Ne kadar teşekkür etsem azdır.

Kanıtlarını beklerim :cool:

DualCoree
Forum Ustası
Öncelikle hala yanlıs anlamıs kişiler var konuyu ;

doğru birşeyi yazıyorsan karalama değil gerçekleri yazmış oluyorsun.

Demiş bir üye. Tamam dogru yada yanlıs bişey demedim. Ben demek istiyorum ki Gila hiç yapıcı bir davranısta bulunmuyor hep kötüleme saga sola taş atma.

Ben de diyorum ki neden hiç yapıcı bir davranısta bulunmuyosunuz buyrun acıklayın ? Bu ülkede iyiye giden hiç mi birsey yok ?
Neden ülkede bişey olsa direk dolaylı olarak Tayyip e cıkartıyorsunuz kapıları ?

http://www.wardom.org/gila-1741-afiyet-olsun-580708/

Burda tayyip in oglu 6.gemiyi aldı diye resim var. Ve altınada bunu yazmıssınız

''

Milli hislerimizi yediler

Dini duygularımızı yediler

Eğitim kurumlarımızı yediler

Gelişim kanallarımızı yediler

Çanak yalayıcı medyalarıyla yediler

Yedikçe şenlendiler

Şenlendikçe yediler

''

Burda Bu resim in altına bunu yazarak fenerbahçe macından mı bahsettiniz ?

Simdi onu ben demedim gazetede var demeyin. Demek ki hosunuza gitti ki koydunuz.
Siz nerden biliyosunuz bu haberin dogrulugunu. Yada Dogru olsa bile tayyip ile ne alakası var oglunun. Onuda gectim

Bu haberi okuyan tarafsız birisi Tayyip in direk yolsuzluk yaptıgını düşünücek. Siz demiyosunuz dogru ama demeye getiriyorsunuz.

Buyrun cevap verin Ayrıca Tayyip in iyi yada kötü olması degil konumuz.
Gila Başbakan Tayyip Erdoğan'ı Kötüledi mi ? Konu bu lütfen düzgün okuyun önce bi konuyu

- Yönetici düzenlemesi: :
DualCoree
Forum Ustası
Günün mesajı..

Evlerde zor tutulan % 50 yi pas geçme

Asıl başarı onların...

.

Bu konunuzu hatırlıyosunuzdur. Cok merak ediyorum Siz hiç kusursuz bi parti gördünüz mü hiç hata yapmamış ? Ayrıca akp ye oy verenler in sucu mu bu ülkede olan her kötü olay ?

bu nasıl bir zihniyet ? Siz sadece kötülersiniz işte. Ama o yüzde 50 lik kesim sizin yapamadıgınızı yapar hem kötüler hem iyilerine bakar tartar ve secimini yapar. Sizede anca kötülemek düşer aslında siz de haklısınız.

Alın bu da 2. konu akp yi kötülemişsiniz dolaylı yönden.Net cümlelerle demesenizde resmen ima ediyorsunuz Simdi siz ben tayyip e bişey demedim akp ye dedim dersiniz.

akp nin baskanı ve yöneten tayyip oldugu için bunları o yapmıs gibi düşünebilirsiniz. Bu da demek oluyor ki kötülediginiz şey yine tayyip.

He yaptıgı dogru mudur yanlısmıdır yalan mıdır gercekmidir 100 de 100 olarak tüm ayrıntılarıyla ve mit in ne derece ne yapmak istedigiyle tam anlamıyla bilemeyiz ama sizin burda yine iş birligi yaptıgınız için 100 de 100 olarak işin iç yüzünü bilmeden kötülügünüz gercegi varmıdır vardır..

DualCoree
Forum Ustası
http://www.wardom.org/gila-1737-a-580216/

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

Tam tayyipe göre aday...

----------------------------------------------------------------------------

Tayyip e resmen ak partili adayın dediklerini demiş gibi giydirme yapmıssınız burda.
Siz olayın iç yüzünü ne kadar bilebilirsiniz ki.

Ak partinin yaptıgı icraatlar ile adayların dedigi lafları karıstırmayın.

DualCoree
Forum Ustası
Türkiyede hak var hukuk var. Bunu dolaylı yönden dediginizi cogu kişi biliyor. Tayyip in devletin adalet organlarına müdahale ettigini dolaylı yönden bu resim ile de söylemek istiyorsunuz fakat kesin olan 100 de 100 olan bir kanıtınız var mı ?

DualCoree
Forum Ustası
Lütfen kısa ve öz cevaplar istiyorum. Lafı cok dallandırıp budaklandırarak cevaplar veriyorsunuz
Rica ediyorum kısa ve öz cümlelerle cevap verin lütfen. Alakasız şeyleri karıstırmayalım

DualCoree
Forum Ustası
Hala bir cevap yok. Cıkıyorum boş kaldıkca yazarım bu kadar zor şeyler sormamıstım aslında ne düşündünüz bu kadar anlayamadım

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Kötülemek: TDK ya göre bir kişi hakkında olumsuz konuşmak, aşağılamak, hoş olmayan sözler söylemek.

İtham: tayyipi hep kötülemek..

Her şeyden önce tayyip hakkında iyi şeyler de yazdığımın kanıtları var.

Kanıt 1

( hadi kırk yılın başı başbakana da bi kıyak yapalım.

işte onun sevindirdiği çocuklar ;) )

Kanıt: 2

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Tayyip Erdoğan ( uzun zamandır ilk kez büyük harfle yazıyorum ) halkına yalan söyleyen bir insandır.

bunu burada defalarca yazdım ve sizce neden hala ceza almıyorum?

çünkü yazdıklarım doğru

2 numaralı kanıtta da gördüğünüz gibi tayyipin adını özel isim statüsüne koymam bir lütuftur :cool:

Gelelim vatandaşın derdine.

http://www.wardom.org/gila-1741-afiyet-olsun-580708/

Burda tayyip in oglu 6.gemiyi aldı diye resim var. Ve altınada bunu yazmıssınız

''

Milli hislerimizi yediler

Dini duygularımızı yediler

Eğitim kurumlarımızı yediler

Gelişim kanallarımızı yediler

Çanak yalayıcı medyalarıyla yediler

Yedikçe şenlendiler

Şenlendikçe yediler
Dün de yazdığım gibi kapasiteni fazla zorlayıp ta mutlaka bir şeyleri anlamaya çalışma.

Bırak akışına gitsin.

Bahsi geçen konuda resimin altındakiler üstteki resmi değil, üstteki yazılar alttaki resmi tamamlar.

Zorlama kapasiteni. O kapasite azıyla çoğuyla bana lazım :)

Bu haberi okuyan tarafsız birisi Tayyip in direk yolsuzluk yaptıgını düşünücek. Siz demiyosunuz dogru ama demeye getiriyorsunuz.

Sen gaz çıkart, ben ne yediğini söyleyeyim diyorsun yani :)

Benim demediğim, yazmadığım bir şeyi neden bana atfediyorsun be gülüm?

Bula bula bu güdük şeyleri mi buldun yaklaşık 20 000 konumdan?

Cık cık cık...

Buyrun cevap verin Ayrıca Tayyip in iyi yada kötü olması degil konumuz.
Gila Başbakan Tayyip Erdoğan'ı Kötüledi mi ? Konu bu lütfen düzgün okuyun önce bi konuyu

Yaa niye yapiim öyle bişey?

Halkına beleş kömür, pirinç, buğday, beyaz eşya dağıttığını yazmadım mı?

Devletin valilerini bile bu iş için kullanarak vatandaşa hizzzmet ulaştırdığını yazmadım mı?

Dönelim kötülemek fiiline..

Başbakan hakkında olumsuz konuşmak.. Yaptığımız budur.

Sabah akşam yalan konuşan bir adama yalancı demeyip te hafız mı diyeydim?

Meclisin gelmiş geçmiş en çok yalan konuşan, hakaret ve küfür eden adamını çocuklara örnek mi göstereydim?

Bak.. Sana yetişememişiz mesela, sen eğitim zaiyatı olmuşsun. Diğerlerini kurtarmaya çabalasamıydık?

CAMİLERDE İÇKİ İÇTİLER yalanının üstüne basa basa söyleyen bir siyasetçinin dini siyasete alet ettiğini ve bu uğurda hiç utanmadan, sıkılmadan YALAN konuştuğunu yazmasamıydım?

CHP ve MHP vekilleri hakkında çıkan kasetlerden sonra meydanlarda ballandıra ballandıra yayın yaparken, milleti o kasetleri seyretmeye teşvik ederken benzer kasetler kendisinin bir yakını hakkında çıkınca ahlaktan, terbiyeden bahsetme iki yüzlülüğünü gösterdiğini yazmasamıydım?

Bavulcu denilen kerameti kendinden menkul şahsın MGK nın gizli belgelerini çarşaf çarşaf yayınladığı dönemlerde onu alkışlayıp, bu yayınları sürdürmesine çanak tutup

( ALLAH'IN SOPASI YOK DERLER BİR DE :) )

Aynen yine MGK nın gizli belgelerini bu sefer de akp alehinde yayınlamaya başladığında BU VATANA İHANETTİR deme oynaklığını yazmasamıydım?

Yalan konuşan, küfür eden, bir adamın iyi yönlerini mi yazayım?

İstifa ettiği gün yazarım :cool:

Cok merak ediyorum Siz hiç kusursuz bi parti gördünüz mü

Evet kusursuz parti gördüm.

Londra'da Benjamin isimli arkadaş bir parti vermişti, yok yoktu.

Karı kız bile vardı :)

Ayrıca akp ye oy verenler in sucu mu bu ülkede olan her kötü olay ?
Bunu nerenden uyduruyorsun anlamadım.

Benim böyle bir söylemim mi var?

Günün mesajı..

Alın bu da 2. konu akp yi kötülemişsiniz dolaylı yönden.Net cümlelerle demesenizde resmen ima ediyorsunuz Simdi siz ben tayyip e bişey demedim akp ye dedim dersiniz.

akp nin baskanı ve yöneten tayyip oldugu için bunları o yapmıs gibi düşünebilirsiniz. Bu da demek oluyor ki kötülediginiz şey yine tayyip.

He yaptıgı dogru mudur yanlısmıdır yalan mıdır gercekmidir 100 de 100 olarak tüm ayrıntılarıyla ve mit in ne derece ne yapmak istedigiyle tam anlamıyla bilemeyiz ama sizin burda yine iş birligi yaptıgınız için 100 de 100 olarak işin iç yüzünü bilmeden kötülügünüz gercegi varmıdır vardır..

Bu yazdığının Türkçe meali de var mı?

Tayyip e resmen ak partili adayın dediklerini demiş gibi giydirme yapmıssınız burda.
Siz olayın iç yüzünü ne kadar bilebilirsiniz ki.

Ak partinin yaptıgı icraatlar ile adayların dedigi lafları karıstırmayın.[/quote]

tayyipin emri olmadan kimsenin gıkını çıkartmadığını, akp nin gaaayet demokratik bir parti olduğunu söylüyorsun yani.

Tabi. Kesinlikle öyledir.

Fesatlık bizim içimizde :D

Türkiyede hak var hukuk var. Bunu dolaylı yönden dediginizi cogu kişi biliyor. Tayyip in devletin adalet organlarına müdahale ettigini dolaylı yönden bu resim ile de söylemek istiyorsunuz fakat kesin olan 100 de 100 olan bir kanıtınız var mı ?

% 100 kanıt derken?

ERGENEKON SAVCISI olması yetmiyor mu?

AYAĞA KALKMAYAN KOMUTAN ŞİMDİ BUNUN BEDELİNİ ÖDÜYOR demesi yetmiyor mu?

Yani diyorsun ki; Bir erkek ile bir kadın bir parkta birbirlerine sarılmış fısır fısır konuşuyorlar ve kadının göbeği öyle şiş ki; 7-8 aylık hamile. Ayrıca adam ile kadının evlenme cüzdanları da var ama bu çocuk onların mı değil mi tartışması mı yapıyoruz?

Mutlaka yatak odalarına girip hangi pozisyonlarda kaç kere şeettiklerini mi izlemeliyiz?

Bence daha dişe tırnağa dokunur şeyler bulup, tayyipin doğru taraflarını yanlış gösterdiğim, bu vesileyle aşağılayıp kötülediğim ile ilgili veriler taşımalısınız buraya.

Allah kolaylık versin ne diim :D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bir insanın yaptığı icraatları birebir anlatmak kötülemek veya övmek değildir.

Yalan söyleyen çocuğun kulağını don lastiği gibi uzatıp yalan söyleyen adamı alkışlamak riyakarlıktır.

Küfür eden çocuğun ağzına biberi doldurup küfürbaz bir siyasetçiye biat etmek iki yüzlülüktür.

Biz sadece tayyipin neler yaptığını kendi üslubumuzla anlatıyoruz.

Küfür ettiğinde ağzından kaçtı demek, yalan söyleyince belki doğruluk payı vardır demek yalakalıktır.

Yalakalık kötü bir alışkanlıktır.

Bir gün el, bir gün etek, bir gün ayak baş parmağı derken k.ç yalayıcılığına kadar götürür insanı.

Recep Tayyip Erdoğan, 40 000 kişinin katili ile görüşmeler yapmış, bu görüşmeleri ifşa edenlere küfür kafir saldırmış, üç gün geçmeden bu görüşmeyi itiraf ederek aslında insanlara canı istediği için KÜFÜRLER ETTİĞİNİ de ortaya koymuş bir siyasetçidir.

Durduk yerde insanlara küfür eden bir şahsın nesini öveceksin?

Asker katilleriyle pazarlık masasına oturan vahidüttin kılıklı bir şahsın nesini öveceksin?

Cumhuriyet tarihimizin en çok yalan konuşan siyasetçisinin nesini öveceksin?

Dini siyasete alet eden bir adamın nesini öveceksin?

Ben o kadar yalakamıyım?

Ben o kadar onursuz, gurursuz muyum da recep tayyip erdoğanı övecekmişim?

Bilmeyenler de bilsin diye tekrar tekrar yazıyorum.

İlk seçildiği seçimde kendisine oy verenlerdenim, bunu bir çoğunuz biliyorsunuz.

Oy verme sebebim, DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRACAĞIM diye verdiği sözdür.

Beni o gün öptü.

Bir daha da öpemedi, öpemez.

O öpücük birilerine çok tatlı gelmiş olabilir, onların sorunudur.

Hem sabah akşam dinden imandan bahsedeceksin,

Hem Hz. Peygamber'imizin ( YALAN SÖYLEYEREK ALDATAN BİZDEN DEĞİLDİR ) Hadis-i Şerif'ini bileceksin

Hem tayyipin peşinden koştur koştur gideceksin.

Bu adamın övülecek yönü mü var?

Hem varsa bile Leyla Zana yeteri kadar övüyor kendisini.

Leyla'nın övdüğü kişileri sevecek, övecek kadar midesiz, bulanık bir şahsiyet değilsem kusura bakmayın.

Şimdi...

Kötülediğim.. Yani olmayan bir şeyi olmuş gibi göstererek aşağılamaya çalıştığım mesajlarım varsa alın getirin.

Getirin ki; Nemenem bir ayyaş torunuymuşum bileyim...

Dip not: ATATÜRK'Ü SEVMEYEN ADAMI SEVMEM.

ATATÜRK'Ü SEVMEYEN ADAMIN SELAMINI ALMAM.

ATATÜRK'Ü SEVMEYEN ADAMI ADAM YERİNE KOYMAM...

DualCoree
Forum Ustası
Sizin bu yazdıkların hepsi size denilen size sölenen sizin bilmenizi istenen kadar bilgi.
Bu kadar kötü durumda olsaydı neden gezi olaylarında bir ton anarşist gruplar karısmıs akp ye karsı ayaklanmıs insanlarla beraber halk yürüdü ? Cunku dış devletlerin etkisi olan bi oyundu gezi olayı ve Türkiye nin bi şekilde uyarılması gerekiyordu

Bu size söylenilen doldurus ve bilmek istedikleri bilgileri size sundukları için.
Bakın ben size Tayyip iyidir yada kötüdür demedim. Bunu söylicek bi bilgiye de sahip degilim.
Ama siz her fırsatta kötülüyorsunuz bunun en temiz örnegi bu konuda attıgınız post

------------------------------------------------------------------------------------------
Başbakan hakkında olumsuz konuşmak.. Yaptığımız budur.

Sabah akşam yalan konuşan bir adama yalancı demeyip te hafız mı diyeydim?

Meclisin gelmiş geçmiş en çok yalan konuşan, hakaret ve küfür eden adamını çocuklara örnek mi göstereydim?

Bak.. Sana yetişememişiz mesela, sen eğitim zaiyatı olmuşsun. Diğerlerini kurtarmaya çabalasamıydık?
-----------------------------------------------------------------------------------------

Bu post unuz gayet kötüleyici bence. Tayyip iyidir yada kötüdür bilemem beni sizin davranıslarınız ilgilendiriyor bu konuda. Baslıga bakın kötüledi mi gila yazıyor ? Yazdıgınızı okuyun şimdide.

100 post unuz var sa 1 inde belki iyi şeyler yazmıssınızdır.
Ben size yalan konusun demiyorum bu ülkede güzel olan güzel giden seyler var hep felaket tellallıgı yapmaktansa onlarıda yazabilirsiniz diyorum.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Ama siz her fırsatta kötülüyorsunuz
Evet. Bir düello daha kısır döngü ile buluştu :)

Yaw biraderim.

Kötülüyorsun demekle olmaz.

Adamın yaptıklarını ortaya koyuyorum.

Bunun adı kötülemek se, recep tayyip Erdoğan kötü bir adam demektir.

Senin yapabileceğin şey, senin sayende başbakana KÖTÜ ADAM tescilini yapıştırmamızı engellemek.

Bunun için de, onun yapmadığı ama yaptığını iddia ettiğimiz bir meseleyi getirmek.

Varsa buyur getir

Yoksa bir dağ daha fare doğurdu diyip konuyu kapatalım.

Hem korkma. Ban falan yok işin sonunda.

Hiç bişey olmamışçasına forumlarda yazmaya devam edebilirsin :cool:

..............

Bugüne kadar Gila için başbakana hakaret ediyor diyen çok çıktı

KANIT dedik, hepsi sırra kadem bastı.

Çünkü ben başbakana hakaret edecek kadar aptal değilim.

Sırf bu yıl içinde 3 kere ifade vermeye gitmiş bir adam olarak, yapmadığı şeyleri yaptı gösterecek, onu kötüleyecek kadar salak ta değilim.

Neyse onu yazmışız.

Ha.. Sen ille de başbakanı bu kadar eleştiriyorsun azıcık ta yalakalık yapsan ne olur diyorsan,

o işi g.t kıllarına bırakıyorum.

Varsa başbakanı iftira miftira ile kötülediğimiz bir mesajımız postumuz, getir.

Yoksa hiç boşuna yorma beni...

DualCoree
Forum Ustası
Birinin 100 yaptıgı seyden 99 unu kötü olarak ortaya koyarsanız kötülemiş olursunuz. Tayyip in iyi yada kötü olması farketmez. Düello baslıgı sizin tayyip i kötülemenizdir.

Ya %50 olur actıgınız konular. Tarafsız olarak konu acarsınız karsısında oldugunuz kadar yanında olarak da konu acarsanız yada taraflı olarak acarsınız.
Siz tayyip i kötülercesine konular postlar kasıyorsunuz. Bu da kötülemektir.
Cunku genel olarak Anti Tayyipcilik var sizde bu bi gerçek.

Suan bir gazete alsanız ve tayyip ile ilgili haberleri okusanız ;
içinde 100 tane tayyip konusundan 50 si iyi 50 si kötü olsa. Siz 1 yada 2 tane iyi olan haberi koyarsınız. Ama tüm kötüleride eklersiniz yanına. Yukardaki basit örnekler actıgınız koydugunuz resimler. Buna kanıttır

DualCoree
Forum Ustası
Dün mesela Başbakan ile ilgili cıkan bazı haberler. Bence bunlar güzel seyler bakın Akparti li degilim tarafsız olarak söylüyorum.

Erdoğan: Artık Su Akar Türk Bakar Yok. Artık Su Akar Türk Yapar haberi, Siyaset-Politika - ShowHaber

Erdoğan'dan Öğretmen Adaylarına Müjde haberi, Siyaset-Politika - ShowHaber

Başbakan: Kızıldereli'ye Bile Su Sağlayan Bir İktidar Olduk haberi, Siyaset-Politika - ShowHaber

Bunlar bence güzel haberler. Türkiye için hiç bir kötülügü olmadıgını düşünüyorum.
Siz bu haberlerden bahsettiniz mi ama ?
Tabiki hayır

cunku yine kötü yanlarını arastırıp kötü haberleri arıyordunuz.
Sizin yaptıgınız kötülemektir. Bir insanın iyi ve kötü işleri varsa ve sizin 100 lafınızın 99 u o insanın yaptıgı kötü işlerle ilgiliyse kötülemiş olursunuz. Herkez hata da yapar dogru işte. önemli olan sizin o insan için neler dediginiz bu konuda.

DualCoree
Forum Ustası
Sizin anti Tayyipci oldugunuzun bir diger ıspatı.
Wardom a tayyiple ilgili cıkan her kötü şeyi arkasını bilmeden işin içini bilmeden kafanızdan uydurarak eklemeler yaparak körüklercesine kötülüyorsunuz.

http://www.wardom.org/ters-kose-577598/

Bu konuda
'' Üçüncü köprü cinayettir '' Diyen basbakan demişsiniz. Dogru.
Altına körüklercesine '' ( Üçüncü köprüyü yapmak isteyen cinayeti işleyen yani katildir ) '' Demişsiniz anti Tayyipci oldugunuzda dogrulandı.

Tayyip 1995 yılında 3. köprü cinayettir demiş ama neden buyrun okuyun ?
O zamanın şartlarına göre

'' "Üçüncü köprü bir cinayettir!" - 2 Mayıs 1995
"Üçüncü köprü, toplu taşıma aleyhine gelişen bu kısır ve ters döngüyü daha da körükleyecek, özel taşımacılığı teşvik edecek ve İstanbul ulaşımının içine düştüğü çıkmazdan kurtarılmasına hiçbir katkı sağlamayacaktır. Halbuki, üçüncü köprü için sarf edilcek parayı, İstanbul'un raylı sistemine yatırırsak özel otomobillere yeni sürat yolları yapmak yerine duraklarda bekleyen perişan yolculara hizmet götürmüş oluruz." ''

Bu yüzden Tayyip in cinayettir demiş. Bide kendi actıgınız konulardaki konulardaki milleti nasıl galeyana getirdiginize bakın bilip bilmeden.
Olayın iç yüzü aslen budur. 1995 olaylarını bilip bilmeden koymussunuz.

http://www.arkitera.com/haber/index/detay/yil-1995-rte--istanbula-3-kopru-yapilmasi-intihardir/15558

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Arkadaşım şakamısın sen?

Tarafsız olduğu kadar yanında olarak ta konu açmak ne demek?

TÜRKLÜK ten nefret eden

ATATÜRK'ten nefret eden

Din sömürüsü yapan

Yalan konuşan

Küfürler eden

Hakaretler eden

Bebek katili ile masaya oturan bir adamın yanında olacak kadar ŞEREFSİZMİYİM BEN???

Anti Tayyipçi olduğuma kanıt koymuşsun.

Buna ne gerek var ki?

Ben zaten anti-Tayyipçi olduğumu her fırsatta yazıyorum.

ATATÜRK'Ü SEVMEYEN ADAMI ADAM YERİNE KOYMAM..

Bunun başka izahı var mı?

Varsa tayyipin iyi yaptığı şeyler, getirin konu açın. Konularınızı kapatan mı var?

Ben tayyipin g.t kılı olanlardan değilim.

Ben yeri geldiğinde Kılıçdaroğlu'na da, Bahçeli'ye de giydiririm.

Benim tarafım yok.

Benim tarafım Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti tarafıdır.

Türkiye Cumhuriyeti.

Kısaca TC yazan cumhuriyet

Hani tayyipin yalakalarının her yerden kaldırdığı TC den bahsediyorum.

Tıraşı bırak.

tayyipi kötülediğim yani yapmadığı şeyleri yaptığım ile ilgili bir şey getirebiliyorsan getir.

Getirmiyorsan beni tayyipin g.t kılı olmaya zorlama çabaların netice vermez.

Boşu boşuna da bana vakit kaybettirme.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bölüm yöneticisi arkadaşa: Başladığından bu yana tayyipin yapmadığı şeyleri yaptı göstererek kötüleme eylemlerim ile ilgili bu vatandaşın da koyacak bir şeyi yok, anlaşıldı :)

Olsaydı şaşardım zaten.

Bu vatandaşın söz konusu ithamıyla ilgili hala bir kanıt koymadığını ve koyamayacağını ibretle izliyoruz.

Şayet koyabileceği bir kanıt yoksa boşu boşuna sayfayı işgal etmenin mantığı yok.

Yaklaşık 6 senedir buralardayım,

6 senedir tayyipe hakaret ettiğimi ileri süren bir yığın zevzek çıktı.

Ama bir tanesi de gelip bir tek satırımla küçücük bir kanıt ortaya koyamadı.

Zevzeklerle öldürecek vaktim yok.

Kanıt koyulmaması halinde lütfen konuyu kapatın.

DualCoree
Forum Ustası
bu kadar şey yazmıssınız ama boş.

Sordugum seylere cevap vermekten kacmıssınız. Bir konuyu nasıl actıgınızı ve olayın iç yüzünün ne oldugunu koydum buraya ona verecek cevabınız olmadıgı için yine havadan sudan baska seylerden bahsetmişsiniz.

http://www.wardom.org/gila-dualcoree-gila-tayyip-erdogan-i-kotuledi-mi-580865/#post4355022

tayyip ile ilgili kötü seyler paylasabilirsiniz dogaldır sevmezsiniz ama bu post ta da arastırdım ve gördüm ki karalıyorsunuz. Actıgınınız konu baska olayın iç yüzü baska cevap da veremediniz.
2 tane koskocaman post atıyorsunuz ama sordugum seylerin cevabı yok. konuyu kapatmasın kimse kacmayın yeni basladık :D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bu kadar şey yazmıssınız ama boş.

Sordugum seylere cevap vermekten kacmıssınız. Bir konuyu nasıl actıgınızı ve olayın iç yüzünün ne oldugunu koydum buraya ona verecek cevabınız olmadıgı için yine havadan sudan baska seylerden bahsetmişsiniz.

http://www.wardom.org/gila-dualcoree-gila-tayyip-erdogan-i-kotuledi-mi-580865/#post4355022

tayyip ile ilgili kötü seyler paylasabilirsiniz dogaldır sevmezsiniz ama bu post ta da arastırdım ve gördüm ki karalıyorsunuz. Actıgınınız konu baska olayın iç yüzü baska cevap da veremediniz.
2 tane koskocaman post atıyorsunuz ama sordugum seylerin cevabı yok. konuyu kapatmasın kimse kacmayın yeni basladık :D
Hiç bir şeyden çekmedim

Algılaması geberik insanlardan çektiğim kadar.

Bak sevgili üye..

Madem KAPATMAYIN KAÇMA gibi laflar ediyorsun,

çok kısa zaman içinde tayyipi kötülediğim mesajları getir buraya.

En kısa zamanda.

Yok iyi yönleri de vardı, onları niye yazmıyorsun gibi laflara karnım tok.

tayyipi kötülediğim mesajlarımı getir.

Ve şayet o getirdiğin mesajlar gerçekle alakalı mesajlar değilse, iddia ile birlikte moderatörlüğü bırakıyorum.

Şayet gerçekleri getirirsen,

moderatörlüğü bırakmamın bedeli olarak bırakacağın her mesaja bir UYARI vereceğim bilgin olsun.

Terbiyesizliğin, AHLAKSIZLIĞIN, DEJENERELİĞİN bu kadarına da pes.

Hem kötülüyorsun diyorsun, hem kötülediğimin kanıtını getirmiyorsun hem DUR KAÇMA diyorsun.

Bu kadar TERBİYESİZLİĞE TAHAMMÜLÜM YOK

Gören duyan da ortaya üç beş kanıt koymuşsun beni şişirmişsin zannedecek.

Tekrarlıyorum üye..

İlk mesajında buraya tayyipi kötülediğim, gerçek dışı mesajımı getiriyorsun

Ve yeni bir konu açarak MODLUĞU BIRAKTIĞIMI ilan ediyorum.

Getiremiyorsun, beni ille de g.t kılı olmaya davet ediyorsun

Aslanlar gibi uyarıyı yapıştırıyorum.

Bir sonraki mesajında aynı şeyi yine yapıyorsun

Aslanlar gibi uyarıyı yine yapıştırıyorum.

Hem düello isteyeceksin,

Hem iddialarını kanıtlarla desteklemeyeceksin

Hem DUR KAÇMA diyeceksin.

Ahlaksızlığın, terbiyesizliğin, dejenereliğin, aymazlığın bu kadarına tahammül gösterip sana oyuncak görevi yapacağımı sanıyorsan

yanıldığını bıraktığın ilk mesaj sonunda anlayacaksın...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
İlaveten düello içinde yazdığım mesajı bana kanıt diye getiremezsin.

Daha önce yazdıklarımdan dolayı açılmış bir düello olduğunu unutuyorsun.

Kaldı ki; Onlar da karalama değil.

Bu postta araştırdım, karalıyorsun demiş vatandaş :D

Hani film repliğinde vardır ya: BU HALIYI YAPAN ÇOCUK KÖR OLDU :D

Araştıra araştıra göz feri kurumuş vatandaşın :D

Neyi nerde araştırdın, hangi kaynaklara baktın bilmiyorum ama sayın üye,

Yazdıklarım karalama değil gerçeğin kendisidir.

Aşağıda yazdıklarımdan tatmin olmazsan, sarsıla sarsıla tatmin olacağın kaynakları da memnuniyetle veririm.

Ayşegün Bahçekapılı ( ANAYASADAN TÜRKLÜĞÜ ÇIKARTACAĞIZ ) dedi.

Bunu sağır sultan bile duydu.

Forumlarda arasan en az 20 tane resimli kanıtını bulursun.

TC tabelalarını kaldırdıkları mesajım da karalama değil.

Bunu da karalama olarak görüyorsan, uçan dairene bin, ait olduğun uzay istasyonuna geri dön derim sana.

ATATÜRK'TEN NEFRET EDEN kelimem de karalama değilldir.

Atatürk'e AYYAŞ diyen bir şahsiyetin yediği naneyi açıklamak karalama değil, o şahsın seceresini ortaya koymaktır.

Din sömürüsü yaptığı da karalama değildir.

CAMİDE İÇKİ İÇTİLER İÇKİİİİ diyerek milyonların gözünün içine baka baka yalan konuşan bir siyasetçi ancak sazanları inandırabilir.

Ki; Son nüfus sayımında ülkede bol miktarda sazan olduğu tespit edilmiştir.

Küfürbaz olması karalama değil, gerçeğin ta kendisidir.

Camiden çıkar ALÇAK NAMUSSUZ der.

YALAN KONUŞTUĞUNU söylemem karalama değildi.

Türk Siyaset Tarihi'nin en çok yalan konuşan siyasetçisidir kendisi.

Daha çok yalan konuşanına rastlanmamıştır.

BEBEK KATİLİ İLE ANLAŞMA MASASINA OTURDUĞU da karalama değildir.

Bizzat kendi itirafıdır.

Başka karaladığım, kötülediğim mesajlarım varsa getirmeni bekliyorum.

Getir, modluğu bırakıyorum.

Getir ( me ) uyarıyı çakıyorum.

Her şeyin bir bedeli var di mi cicim?

Benim modluğuma karşı senin profilinde uyarı çiçekliği :cool: