Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Tayyip Erdoğan ( uzun zamandır ilk kez büyük harfle yazıyorum ) halkına yalan söyleyen bir insandır.
bunu burada defalarca yazdım ve sizce neden hala ceza almıyorum?
çünkü yazdıklarım doğru
Dün de yazdığım gibi kapasiteni fazla zorlayıp ta mutlaka bir şeyleri anlamaya çalışma.http://www.wardom.org/gila-1741-afiyet-olsun-580708/
Burda tayyip in oglu 6.gemiyi aldı diye resim var. Ve altınada bunu yazmıssınız
''
Milli hislerimizi yediler
Dini duygularımızı yediler
Eğitim kurumlarımızı yediler
Gelişim kanallarımızı yediler
Çanak yalayıcı medyalarıyla yediler
Yedikçe şenlendiler
Şenlendikçe yediler
Bu haberi okuyan tarafsız birisi Tayyip in direk yolsuzluk yaptıgını düşünücek. Siz demiyosunuz dogru ama demeye getiriyorsunuz.
Buyrun cevap verin Ayrıca Tayyip in iyi yada kötü olması degil konumuz.
Gila Başbakan Tayyip Erdoğan'ı Kötüledi mi ? Konu bu lütfen düzgün okuyun önce bi konuyu
Cok merak ediyorum Siz hiç kusursuz bi parti gördünüz mü
Bunu nerenden uyduruyorsun anlamadım.Ayrıca akp ye oy verenler in sucu mu bu ülkede olan her kötü olay ?
Günün mesajı..
![]()
Alın bu da 2. konu akp yi kötülemişsiniz dolaylı yönden.Net cümlelerle demesenizde resmen ima ediyorsunuz Simdi siz ben tayyip e bişey demedim akp ye dedim dersiniz.
akp nin baskanı ve yöneten tayyip oldugu için bunları o yapmıs gibi düşünebilirsiniz. Bu da demek oluyor ki kötülediginiz şey yine tayyip.
He yaptıgı dogru mudur yanlısmıdır yalan mıdır gercekmidir 100 de 100 olarak tüm ayrıntılarıyla ve mit in ne derece ne yapmak istedigiyle tam anlamıyla bilemeyiz ama sizin burda yine iş birligi yaptıgınız için 100 de 100 olarak işin iç yüzünü bilmeden kötülügünüz gercegi varmıdır vardır..
Türkiyede hak var hukuk var. Bunu dolaylı yönden dediginizi cogu kişi biliyor. Tayyip in devletin adalet organlarına müdahale ettigini dolaylı yönden bu resim ile de söylemek istiyorsunuz fakat kesin olan 100 de 100 olan bir kanıtınız var mı ?
![]()
Evet. Bir düello daha kısır döngü ile buluştuAma siz her fırsatta kötülüyorsunuz
Hiç bir şeyden çekmedimbu kadar şey yazmıssınız ama boş.
Sordugum seylere cevap vermekten kacmıssınız. Bir konuyu nasıl actıgınızı ve olayın iç yüzünün ne oldugunu koydum buraya ona verecek cevabınız olmadıgı için yine havadan sudan baska seylerden bahsetmişsiniz.
http://www.wardom.org/gila-dualcoree-gila-tayyip-erdogan-i-kotuledi-mi-580865/#post4355022
tayyip ile ilgili kötü seyler paylasabilirsiniz dogaldır sevmezsiniz ama bu post ta da arastırdım ve gördüm ki karalıyorsunuz. Actıgınınız konu baska olayın iç yüzü baska cevap da veremediniz.
2 tane koskocaman post atıyorsunuz ama sordugum seylerin cevabı yok. konuyu kapatmasın kimse kacmayın yeni basladık![]()