Gila & DualCoree / Gila Tayyip Erdoğanı Kötüledi mi

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Konuyu takip eden arkadaşlara..

Bir mod olarak düello yaptığım şahsı UYARI ile tehdit etmemin şık, etik, hoş olmadığının ben de farkındayım.

Ancak; Hem ortaya iddia atıp, hem iddiasını kanıtlayacak tek kelime ortaya getirmeyip,

hem de DUR KAÇMA GİTME LAAANNN edalarında ortalıkta kahraman gibi dolaşması

Bana ve konuyu bi halt olacakmış gibi takip eden sizlere saygısızlıktır.

Ya adam gibi gelir, 44 500 mesaj içinden iki tanecik ilaç için mesaj ortaya koyar ve ben de bunları çürütmeye çalışırım

Ya da beni ille de g.t kılı olmaya teşvik eder mesajlarıyla muhatap olur durur, birçok düelloda olduğu gibi kısır döngüye gireriz.

Amcama açık açık yazıyoruz işte.

Al, getir kanıtını.

De ki; Bak şurada kötülemişsin, şurada karalamışsın.

Yazdıkların yalandır, doğru değildir.

Biz de anlarız hakikaten karaladığımızı, kötülediğimizi..

Hani HEM KEL HEM FODUL derler ya, bizim dualcoore de o hesap.

Hem bir iddiada bulunuyor

Hem iddiasını kanıtlarla desteklemiyor

( Bakın destekleyemiyor demiyorum. Desteklemiyor )

Hem de DUR LAN KAÇMA ayaklarına yatıyor.

Bunun adı terbiyesizliktir.

Bu terbiyesizliğe karşı bacak kadar bir çocuğun oyuncağı olmaktansa, ona hak ettiği gibi karşılık vermeyi tercih etmeyi kendimde hak olarak görüyorum.

Bundan sonra düellonun nasıl gidişat göstereceği tamamen bu üyeye aittir.

Kanıt getirir. Sağlam kanıt olur, çürük kanıt olur fark etmez.

Zaten düelloyu kabul etmemin sebebi de, getireceği kanıtları çürütme isteğim,

o kanıtları çürütürken tayyipi kötülemeyip kötü bir insan olduğunu ortaya koyma isteğimdir.

Lakin kanıt getirmeyip cek cak yapıp, konuyu ve insanları boşu boşuna meşgul etmesinin karşılığında

ortaya 2 gündür bi cacık çıkmaması karşılığında konunun kapatılması gerektiğini söylediğimde DUR KAÇMA havalarına girmesinin de bir bedeli olacaktır.

Saygılar.

DualCoree
Forum Ustası
Sayın mod ;
Yaş olarak benden büyüksünüz ama cocuk degilim aklım var tecrübem var size yeticek kadar düello bölümündeyiz malesef.

Mod lugunuzu kullanarak tehdit e basladınız. Demek ki vericek diyecek sözünüz kalmadı ki mod lugunuzu kullanma kararı aldınız.

http://www.wardom.org/ters-kose-577598/

Bu konuyu actınız ama işin aslı bu kanıt diyorum görmezden geliyorsunuz

Yıl 1995, RTE: "İstanbul'a 3. köprü yapılması intihardır"

Ve hala dedigim laflar dogrudur diyorsunuz. Ben google' da 1995 te köprü meselesini arastırdım sadece. Bunu herkez arastırsın görsün olayın aslı neymiş. Siz nasıl konu acmıssınız olayın aslı neymiş görün. Bu karalamadır kötülemedir

Aslında ben bosa laf anlatıyorum karsımda bir mod var ve düello bölümünde bana yetkilerden bahsediyosunuz konu benim için bitti ister banlayın ister ceza verin konu oylamaya gitsin wardom karar versin..

iyi forumlar

- Yönetici düzenlemesi: :