Gila ile görüştüm ve ilettim.kendisi iyimiş ve işlerinin yoğunluğundan giremiyormuş.
vantura Super Moderator Site Yetkilisi 14 Nisan 2025 #1 Gila ile görüştüm ve ilettim.kendisi iyimiş ve işlerinin yoğunluğundan giremiyormuş.
justim123 WarrioR 18 Nisan 2025 #2 vantura demiş ki: Gila ile görüştüm ve ilettim.kendisi iyimiş ve işlerinin yoğunluğundan giremiyormuş. Hepsini görmek için tıklayın... Çok selam olsun Neler düşünüyorduk... çok sevindim.
vantura demiş ki: Gila ile görüştüm ve ilettim.kendisi iyimiş ve işlerinin yoğunluğundan giremiyormuş. Hepsini görmek için tıklayın... Çok selam olsun Neler düşünüyorduk... çok sevindim.
BUG-ra Daimi Üye 22 Nisan 2025 #4 Çok selamlar üstada. Özledik ama gelmeyecek o günler geri biliyorum. Hayatımızda büyük bir etki bırakıp geçti Kimbilir binlerce kişiye dokundu birebir Belki de yüzbinlerce kişiye farkında olmadan...
Çok selamlar üstada. Özledik ama gelmeyecek o günler geri biliyorum. Hayatımızda büyük bir etki bırakıp geçti Kimbilir binlerce kişiye dokundu birebir Belki de yüzbinlerce kişiye farkında olmadan...
alpi_09 En istikrarlı üye 23 Nisan 2025 #5 vantura demiş ki: Gila ile görüştüm ve ilettim.kendisi iyimiş ve işlerinin yoğunluğundan giremiyormuş. Hepsini görmek için tıklayın... Desene kapitalizm onu da esir aldı.
vantura demiş ki: Gila ile görüştüm ve ilettim.kendisi iyimiş ve işlerinin yoğunluğundan giremiyormuş. Hepsini görmek için tıklayın... Desene kapitalizm onu da esir aldı.
Blot Forum Kalfası 27 Nisan 2025 #7 Yıllar sonra foruma girip neler olmuş diye bakmaya geldim. Gila'nın iyi olmasına sevindim
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 13 Mayıs 2025 #8 Gila is back.. Konulara devam. Gerçi göz altına alınma, tutuklanma riski var ama, devam ke. Tek sıkıntı şu, konu nasıl açılırdı unutmuşum
Gila is back.. Konulara devam. Gerçi göz altına alınma, tutuklanma riski var ama, devam ke. Tek sıkıntı şu, konu nasıl açılırdı unutmuşum
vantura Super Moderator Site Yetkilisi 13 Mayıs 2025 #9 Gila demiş ki: Gila is back.. Konulara devam. Gerçi göz altına alınma, tutuklanma riski var ama, devam ke. Tek sıkıntı şu, konu nasıl açılırdı unutmuşum Hepsini görmek için tıklayın... Hoşgeldin.
Gila demiş ki: Gila is back.. Konulara devam. Gerçi göz altına alınma, tutuklanma riski var ama, devam ke. Tek sıkıntı şu, konu nasıl açılırdı unutmuşum Hepsini görmek için tıklayın... Hoşgeldin.