Ben ne söylersem söylim; Siz bildiğinizi okuyacaksınız, siz ego'nuz ile hareket ediyorsunuz. Söyleminiz yanlış. Siyaset yapacaksanız, siyaset'i hakarete bağlayarak, savunduğunuz değerleride, yerle bir ediyorsunuz..
Gila; Bu partiye oy verirseniz, Türk kelimesini ağzınıza almayın, bu bizim Türklüğümüz gibi, beni Türklükten soyutluyorsunuz..
Şimdi ben size şöyle bir örnek vereceğim.
Dünya'da herşeyden önemli değer nedir? İnanç değil mi. Türklükten bile üstündür, islamiyet. Çünkü osmanlı islamiyet kanunlarıyla dünya'ya namını saldı..
Şimdi aşağıdaki isimler Chp millet vekilleri ve kurucularıdır, hatta genel sekreteri bile vardır..
O isimler şunlardır.
Falih Rıfkı Atay
Mahmut Esat Bozkurt.
Adı Yusuf Akçura
Esat Bozkurt
Abdullah Cevdet
Ali topuz
Canan Arıtman
Önder Sav
Bu isimler, ALLAH'ın olmadığını, Maymundan geldiklerini, Peygamberimize hakaret, Mekkeli yobaz, islamiyet çökmüştür, islam karanlığa işaret eder, Türbanı fahişeler takardı diye söylemlerde bulunmuşlardır..
Şimdi ben kalksam desem ki, Chp'ye oy verenler Dinsiz, ALLAHSIZ insanlardır..
Bu doğru olur mu?
Bu doğru olmaz!
Bu nasıl ki doğru değilse, sizinde bana bu partiye oy verirseniz Türk değilsiniz demeniz doğru değildir..
Siz çok konuşarak, veya bana hangi partiye oy vereceksiniz söyleyin size kim olduğunuzu söyleyeceğim demeniz de benim verdiğim örnekle eş değerdir..
İkiside doğru olmadığı gibi, sizin yapmış olduğunu Hakarettir.
Yazık, halâ size bakırköyde bilmem ne uzmanı önereyim gibi, hakaret ediyorsunuz, ama ben size hakaret etmeyeceğim. Yakışıksız, davranışlar kişi'nin kişiliğidir.. Demekki sizin de kişiliğiniz böyleymiş yapacak birşey yok..
Beni haksız bulabilirsiniz ama ben herkesi vicdanı ile başbaşa bırakıyorum.
Saygılar.