madem mesele bu.... neden konunun dışına çıkıp başka bi soru sorma gereği duydunuz???netr0n un sırtı açıkta kalmış,
kötü bir rüya görmüş
ben o rüyada ona ( SEN TÜRK MÜRK DEĞİLSİN ) demişim
bunu alıp ta kopyala yapıştır bile yapmadı..
budur mesele..
size, karahan09 ile yaptığım düelloya göz atmanızı tavsiye ederim.Gila soruya gelince cok damar bir soru sormussun o soruya cevap verildiği an düellonun da bittiği an olacagından netron un kaale alınmasına bile şaşırıyorum ve konuyla alakasız bir cok sey yapıyor bir cevap veremiyor.
madem mesele bu.... neden konunun dışına çıkıp başka bi soru sorma gereği duydunuz???
bence konu amacından çıktığı için kapatılmalı....
arkadaşım düellonun bittiği an diyorsun da... soruyla düellonun ne alakası var onu bana söylermisin???Gila soruya gelince cok damar bir soru sormussun o soruya cevap verildiği an düellonun da bittiği an olacagından netron un kaale alınmasına bile şaşırıyorum ve konuyla alakasız bir cok sey yapıyor bir cevap veremiyor.
izninizle ben söyleyeyim..arkadaşım düellonun bittiği an diyorsun da... soruyla düellonun ne alakası var onu bana söylermisin???
Bu cevap;
konuyu fazla uzatmaya gerek yok.
netr0n, bir tayyip erdoğan savuncusudur
netr0n, dolayısıyla bir AKKKK PARRRRTİ savunucusudur
AKKKK PARRR Tİ ye oy verenler,
bu söyleme destek veren kişilerdir.
TÜRKLÜKLERİNDEN vaz geçmiş kişilerdir.
Gila konuyu burada çevirdi , düello konusunda uzakta durdu. netr0n son noktayı koymuş.
O isimler şunlardır.
Falih Rıfkı Atay
Mahmut Esat Bozkurt.
Adı Yusuf Akçura
Esat Bozkurt
Abdullah Cevdet
Ali topuz
Canan Arıtman
Önder Sav
Bu isimler, ALLAH'ın olmadığını, Maymundan geldiklerini, Peygamberimize hakaret, Mekkeli yobaz, islamiyet çökmüştür, islam karanlığa işaret eder, Türbanı fahişeler takardı diye söylemlerde bulunmuşlardır..
Şimdi ben kalksam desem ki, Chp'ye oy verenler Dinsiz, ALLAHSIZ insanlardır..
Bu doğru olur mu?
Bu doğru olmaz!
Bu nasıl ki doğru değilse, sizinde bana bu partiye oy verirseniz Türk değilsiniz demeniz doğru değildir..
Siz çok konuşarak, veya bana hangi partiye oy vereceksiniz söyleyin size kim olduğunuzu söyleyeceğim demeniz de benim verdiğim örnekle eş değerdir..
İkiside doğru olmadığı gibi, sizin yapmış olduğunu Hakarettir.
inceliyorum hemen...izninizle ben söyleyeyim..
karahan 09 ile yaptığım düelloya göz atın.
önce bazı sorular sorarak bir test uyguladım
sonra konuyu tek mesajla kapattım
göz atın..
http://www.wardom.com.tr/karahan09-gila-elit-mi-olunur-elit-mi-dogulur-t367569.html
Peki ben sana birşey sorayım.savundugun bir parti var diyelim.Ve diyor ki ben başa gelirsem bu ülkede müslümanlıgı kaldırıcam camilere girişleri yasaklayacagım namaz kılmayı yasaklayacagım.Sende ne olursa olsun bu partiyi savunuyorsun tamam mı?sonra ben de kalkıp sunu dersem bu parti bunu söylediginden dolayı müslüman değildir ve bunu savunan her kim varsa onlarda müslüman değildir dersem yanlıs mı söylemiş olurum?teşekkürler.Bu posta;
Bu cevap;
Gila konuyu burada çevirdi , düello konusunda uzakta durdu. netr0n son noktayı koymuş.
Ancak Gila, yine keyifli sermest ayaklarına yattı.
Gila gazelden okurken, netr0n onu ciddiye alıp uzun cevaplar veriyor. Gila O'nun söylediklerini görmezden geliyor.
İş bitmiş. Konu dışına nasıl çıkarım havalarına bürünmüştür ortam, netr0n'un kanıtları ortadadır.
Nokta.
sanki bi tehdit var gibiSanırım wardom dan bıkmış olmalı![]()
bir parti İslamiyeti kaldırıp, camileri kapatacağını ileri sürüyorsaPeki ben sana birşey sorayım.savundugun bir parti var diyelim.Ve diyor ki ben başa gelirsem bu ülkede müslümanlıgı kaldırıcam camilere girişleri yasaklayacagım namaz kılmayı yasaklayacagım.Sende ne olursa olsun bu partiyi savunuyorsun tamam mı?sonra ben de kalkıp sunu dersem bu parti bunu söylediginden dolayı müslüman değildir ve bunu savunan her kim varsa onlarda müslüman değildir dersem yanlıs mı söylemiş olurum?teşekkürler.
Peker gibi bir adamı nasıl bu şekilde rencide edersin.izninizle ben söyleyeyim..
karahan 09 ile yaptığım düelloya göz atın.
önce bazı sorular sorarak bir test uyguladım
sonra konuyu tek mesajla kapattım
göz atın..
http://www.wardom.com.tr/karahan09-gila-elit-mi-olunur-elit-mi-dogulur-t367569.html
gila ben soruyu HasretGÜMÜŞ arkadaşıma sormuştum.Ama önemli değil.İşte tartışmanın tüm meselesi de buradan cıkarıyor.Gila diyor ki akp anayasadan türklük kavramını cıkartıyor ve buna destek veren(oy veren) kim varsa türk değildir.Ben üzerime alınmıyorum alınan da alındıgını söylüyor ve gila tezini ortaya koyuyor.Yani gila belgeyi ortaya koyuyor lafı söyleyen belli hersey belli onlara kızmıyorlar da neden gila ya kızıyorlar.Yani lafı söyleyen ahmet dayagı yiyen kerim olur mu böyle sey?
Gila yanlısım varsa lütfen düzelt bu söylediklerim hakkında.
Doğru söylüyorsun.... savunduğun bir parti olduğu sürece o ayardasındır. BU doğrudur.Peki ben sana birşey sorayım.savundugun bir parti var diyelim.Ve diyor ki ben başa gelirsem bu ülkede müslümanlıgı kaldırıcam camilere girişleri yasaklayacagım namaz kılmayı yasaklayacagım.Sende ne olursa olsun bu partiyi savunuyorsun tamam mı?sonra ben de kalkıp sunu dersem bu parti bunu söylediginden dolayı müslüman değildir ve bunu savunan her kim varsa onlarda müslüman değildir dersem yanlıs mı söylemiş olurum?teşekkürler.
HasretGÜMÜŞ arkadaşım sende haklısın tamam fakat su var.Bu türklük olayını anayasadan cıkartmaya calısan akp burada hem fikir değil mi belgeleri mevcut?Simdi vatandas akp ye oy veriyor mu veriyor.Bu konuları bilir bilmez o ayrı bir mevzu.Ama ogrendiği halde hala devam edip veriyorsa gila nın dedigi yere gelmiyor muyuz?tamam belki gila genelleme yapmakta hatalı olabilir.ama bilipde oy veriyorsa bir insan onun için ne demeliyiz?