Gila - netr0n Tartışması / Üye Yorumları

Durum
Yanıtlara kapalı.
Numune19
Banned
Bölüm moderatörün'den konularımın kapatılmasını talep ediyorum; Ben hükmen yenildim.

İkiside çok zeki arkadaşlarmış, ben boyumun ölçüsünü aldım, umarım birgün onlar gibi,
bilgi sahibi olduğumda, kendimi sınamak için böyle şeylere girişeceğim..

1. Düello'nun galibi metatron'dur..

2. Düellom'un galibide Gila'dır..

Olumlu veya olumsuz mesaj atan tüm Arkadaşlara Sevgilerimi, Saygılarımı sunarım..

İki Arkadaşıda, Canı Gönülden Tebrik ederim, helâl olsun.
Bravoooooooooooooooo :D

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
HasretGÜMÜŞ sen yanlıs anladın dediklerin dogru orada zaten koymusum da ve cevap da vermişim demişim ki birşeyi bilerek yapıyorsan bilmeden yapıyorsa ona zaten birşey demiyorum ve kaldı ki bilmeden yapan da cok fazladır ve erkeklerin baskın oldugu toplumdayız erkek ne derse evdekiler onu yapıyor bir yerde de kacımız dedigin gibi okuyup arastırıyoruz.Ama hem okuyup hem arastırdıgını iddia edeceksin hem bilincli oldugunu söyleyeceksin hemde gene de kendi söylediklerinin dogrulugunu savunacaksın.(kendi dedigim savundugu dusunce seninle alakası yok yani)
Aynı noktadayız ;)

Teşekkür ederim

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
wardomda düelloların galibi ya da mağlubu yoktur.

öyel olsaydı ve kapatılmasaydı Alevilik konusundaki düellonuzun sonucu ne olacaktı?

sizde aşırı bir hırs görüyorum şu aralar netr0n.

fazla aşırı..

tahammülsüz aşırı..

kontrolsüz güç gibi bişey.

nacizane tavsiyemdir, gücünüzü ya da dürtülerinizi kontrol ediniz.

saygılar.

netr0n
Banned
wardomda düelloların galibi ya da mağlubu yoktur.
.
Tamam öyle olsun :)

konu aslında çok basit.

meta, akıl ve mantıkla, bunun yanısıra kanunlarla çoook basit iki kelimecik etmiş

netr0n, rüyasında gördüğünü gerçek sanıp, milleti bu rüyaya inandırmaya çalışıyor :D

yok soğuktan bere giyince ne olurmuş, türban takarsa ne olurmuş :D

kanunlar açık.

netr0n, yel değirmenlerine karşı savaşıyor

yenilgi kaçınılmaz :D:D:D:D

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
netr0n gitti kavga bitti :):D

Senin gibi bilgili arkadaşlara ihtiyacımız var. Ama çok gaza geldin be, kabul et ;)

edit...

Allah tepeniizden baksın sizin; :D

Şuraya bak . yanlış yerde tartışmışsınız siz :D

netr0n 16
Gila 15
HasretGÜMÜŞ 9
cowarrock 8
IIUjioII 6
Numune19 5
jomily 4
Artser 2
Ulu 2
ozgur74 2
SpoilT 2
uygarozdemir 1
actionhero 1
Sofist 1
ykn67 1
nesta_34 1
The_Mask 1
Phantaso 1
Dangerious 1
Tuncer.. 1
ap0stle 1
benzamin15 1
pentimento 1
umit_yldrm 1
UnsHackLaD__ 1
metatron 1

- Yönetici düzenlemesi: :
jomily
Banned
GİLA sayesınde bu dakıkadan ıtıbaren akp yı desteklemekten vazgeçtım.sebebı ıse ANAYASADAN TÜRKLÜK maddesını çıkarmak isteyışıdır.artık bu zamana kadar ülkemız lehıne ne yaptıysa benım gözumde hiçbir değerı yoktur.taa ki akplıler bunun yalan haber olduğunu ıspatlayana kadar.
TÜRKSEN ÖĞÜN,DEĞİLSEN İTAAT ET...

- Yönetici düzenlemesi: :
MaRJiNaL35
Banned
GİLA sayesınde bu dakıkadan ıtıbaren akp yı desteklemekten vazgeçtım.sebebı ıse ANAYASADAN TÜRKLÜK maddesını çıkarmak isteyışıdır.artık bu zamana kadar ülkemız lehıne ne yaptıysa benım gözumde değerı yoktur.başka hıçbır sebep yoktur.taa ki akplıler bunun yalan haber olduğunu ıspatlayana kadar.
buyur, doğruluğunu belki bi nevze ispatlar arkadaşım
http://www.biroybil.com/showthread.php?15838-quot-T%FCrkl%FC%F0%FC-anayasadan-%E7%FDkaraca%F0%FDz-quot

jomily
Banned
bızzat kendı ağızlarından duymadıkça basında çıkan haberlere pek itimat etmem.gerçı bunu çıkıpta açıkça tv karşısında söylemeye de cesaret edemezler.:)işin ılgınç tarafı da akp yı destekleyenlerın bunun yalan haber olduğunu söylememelerı,bu haberın doğruluğunu gösterıyor

shaytantuyu
Forum Kalfası
şimdiye kadar olan kısa bölümü okudum
netron sadece saçmalıyor başka bişey değil
Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorsan elinde T.C kimlik belgesi varsa Türksün.
Milleti sen şöylesin , sen böylesin diye bölmekten başka bir şey değil yaptığı.
Türk'üm demekten utanıyorsa demesin.
"Ne Mutlu Türk'üm diyene."

Elinde T.C kimlik belgesi olan herkes Türk olamaz bu akla mantığa aykırı bir cümle.Türkü var Kürdü var Lazı var vs. Türk olmayıp kendisini Türk hissedenlerin yanında kendisini Türk olarak görmeyenler var.Kafasına vur vura kimsenin ırkı değiştirilemez Türk yapılamaz ama zorla Türküm dedirtilebilir nerdeyse 1 asırdır yapılan bu ama bu da insanlık suçudur.Aslında sadece empati yapmak bile yeterlidir.Atatürk Kürt olsaydı bu ülkenin adı başta Kürdistan Cumhuriyeti olarak konulsaydı ve rejim beni Kürt olarak görseydi öğrenciyken her sabah Kürdüm doğruyum... dedirtseydi bu ülkede yaşayan herkez Kürttür diye anayasa maddesi olsaydı ben kimliğimin türk olarak tanımasını isterdim rejimin baskısından şikayet ederdim.

Türküm ama kimsenin kimliğini inkar etme görmezden gelme zulmetme hakkına sahip değilim.

Ne mutlu insanım diyene.

shaytantuyu
Forum Kalfası
GİLA sayesınde bu dakıkadan ıtıbaren akp yı desteklemekten vazgeçtım.sebebı ıse ANAYASADAN TÜRKLÜK maddesını çıkarmak isteyışıdır.artık bu zamana kadar ülkemız lehıne ne yaptıysa benım gözumde hiçbir değerı yoktur.taa ki akplıler bunun yalan haber olduğunu ıspatlayana kadar.
Arkadaşım Türksen öğün değilsen itaat et anlayışındaysan zaten senin partin Akp değilmiş yanlış yerde duruyormuşsun geç uyanmışsın.buyur Hepara alalım seni.

netr0n
Banned
Elinde T.C kimlik belgesi olan herkes Türk olamaz bu akla mantığa aykırı bir cümle.Türkü var Kürdü var Lazı var vs. Türk olmayıp kendisini Türk hissedenlerin yanında kendisini Türk olarak görmeyenler var.Kafasına vur vura kimsenin ırkı değiştirilemez Türk yapılamaz ama zorla Türküm dedirtilebilir nerdeyse 1 asırdır yapılan bu ama bu da insanlık suçudur.Aslında sadece empati yapmak bile yeterlidir.Atatürk Kürt olsaydı bu ülkenin adı başta Kürdistan Cumhuriyeti olarak konulsaydı ve rejim beni Kürt olarak görseydi öğrenciyken her sabah Kürdüm doğruyum... dedirtseydi bu ülkede yaşayan herkez Kürttür diye anayasa maddesi olsaydı ben kimliğimin türk olarak tanımasını isterdim rejimin baskısından şikayet ederdim.

Türküm ama kimsenin kimliğini inkar etme görmezden gelme zulmetme hakkına sahip değilim.

Ne mutlu insanım diyene.
Anlatmak istediğimde budur! Ağzınıza sağlık.. Eğer bir iki kişide beni anlamışsa ve ben kendimi anlatabilmiş isem, bundan mutluluk duyarım.. Harika ötesi bir yorum olmuş.. Tekrar Tekrar Teşekkür ederim..

IIUjioII
Daimi Üye
Anayasa da ki türklük maddesini ya gerçekten bilmiyorsunuz yada kafanıza göre bizi bölmek isteyenlere güzelce ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.Dogudan batıya güneyden kuzeye bu ülkede yasayan ve yurttaslık bilincine sahip vatandaslık bagı ile baglı herkes "TÜRK"tür denmek istiyor ve böyledir de buna karsı geliyorsunuz yani bir yerde öyle mi?Yani ırk olarak bakılmıyor anladınız mı?türkiye cumhuriyet inde yoksa 72 milletten insan var kimse kimseyi asimile etmek gibi lükse sahip değil.yoksa bende ırkçı sövenist faşist zihniyete karşı bir insanım ama bazı şeyleri önce tam bilip ona göre hareket etmek lazım

netr0n
Banned
Anayasa da ki türklük maddesini ya gerçekten bilmiyorsunuz yada kafanıza göre bizi bölmek isteyenlere güzelce ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.Dogudan batıya güneyden kuzeye bu ülkede yasayan ve yurttaslık bilincine sahip vatandaslık bagı ile baglı herkes "TÜRK"tür denmek istiyor ve böyledir de buna karsı geliyorsunuz yani bir yerde öyle mi?
Anlayanla, anlamayanın hali bir başka.. Arkadaşım önce git, maddeyi bir oku, değiştirildiğinde ne oluyormuş onu bir anla.. Yandaş medya'nın gazına gelipte, vay Türklük elden gidiyor, siz nasıl Türksünüz gibi söylemleri yazmazsınız birdaha.

Türkiye Cumhuriyeti ismini ve Türkiye Cumhuriyeti Kimliğini elinden alan yok.. Daha konuya mutabık değilsiniz.. Önce konuya mutabık olun.. Sonra gelin tartışalım..

IIUjioII
Daimi Üye
alla alla o zaman bu ülke nin adını aynı kalsa ama rejimi değişse de problem olmaz?yandaş medya dogru sölüyorsun simdi agzımı bozacam olmayacak kim kime yandas görüyoruz allaha sukur kimin damatlarının kanalları var biliyoruz birde yandas medya diyorsunuz ya helal olsun.Andımızı kaldıralım istiklal marsımızı kaldıralım ee birde yurt dısından ithal öğretmen getirelim birde bunları savunalım bıraksana allah askına ya.

I. Türk vatandaşlığı

MADDE 66.– Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.

al burada yazan ne diyor bak bakayım??

netr0n
Banned
alla alla o zaman bu ülke nin adını aynı kalsa ama rejimi değişse de problem olmaz?yandaş medya dogru sölüyorsun simdi agzımı bozacam olmayacak kim kime yandas görüyoruz allaha sukur kimin damatlarının kanalları var biliyoruz birde yandas medya diyorsunuz ya helal olsun.Andımızı kaldıralım istiklal marsımızı kaldıralım ee birde yurt dısından ithal öğretmen getirelim birde bunları savunalım bıraksana allah askına ya.

I. Türk vatandaşlığı

MADDE 66.– Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.

al burada yazan ne diyor bak bakayım??
Arkadaşım, vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür diyor.. vatandaşlık hakkını kimse almıyor ki. Dünya'nın neresine gidersen git bu böyledir zaten.. Almanyada yaşayan Türklerde alman kimliği kullanıyor, kalkıpta Türk kimliği kullanacam diyemez herhalde.. Alman kimliğinde alman vatandaşı yazıyor.

Sen daha olayı anlayamamışsın, Andımızla bunun ne alakası var?

Sorsalar andımızı ezbere bilmezsin, birde Türklük elden gidiyor dersin.

Türklük elden nasıl gidecekmiş, bu andımızdan çıkınca, hadi anlat.

IIUjioII
Daimi Üye
hadi ya okuyayım mı?ben hergün okulda dinliyorum onu merak etme sen alla alla.andımız gidince nasıl gidecegini gittiği zaman görürsün sonra istiklal marsını da kaldırın derler ona da evet dersin sonra canakkale yide yıkalım derler ona da evet derler her birşeyi böyle cok bilmişlik yapıyorsun ya ben artık yemin ederim sana cevap felan vermeyecegim.yani bütün herkes haksız tek sen haklı bıraksana ya allah askına.vatandaslık bagı ile baglı diyorsa ne boka kaldırıyorsun yok olmasın diyorsun sen bunun mantıgını acıklasana.neyse yada acıklama cunku bundan sonra yazdıgın her ne olursa olsun okumayacagım ve cevap da vermeyecegim cunku idrak problemleri yasayan bir insansın seninle ugrasacagıma hiç sallamam seni.Hadi simdi by.

jomily
Banned
Arkadaşım Türksen öğün değilsen itaat et anlayışındaysan zaten senin partin Akp değilmiş yanlış yerde duruyormuşsun geç uyanmışsın.buyur Hepara alalım seni.
yanı dıyorsun kı bu ulkenın yarısı akp ye oy verdığıne göre Türk değildır yada Türklük kavramına değer vermıyorlar.yoksa ben mi yanlış anladım?

Durum
Yanıtlara kapalı.