Gila - netr0n Tartışması / Üye Yorumları

Durum
Yanıtlara kapalı.
HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
hadi ya okuyayım mı?ben hergün okulda dinliyorum onu merak etme sen alla alla.andımız gidince nasıl gidecegini gittiği zaman görürsün sonra istiklal marsını da kaldırın derler ona da evet dersin sonra canakkale yide yıkalım derler ona da evet derler her birşeyi böyle cok bilmişlik yapıyorsun ya ben artık yemin ederim sana cevap felan vermeyecegim.yani bütün herkes haksız tek sen haklı bıraksana ya allah askına.vatandaslık bagı ile baglı diyorsa ne boka kaldırıyorsun yok olmasın diyorsun sen bunun mantıgını acıklasana.neyse yada acıklama cunku bundan sonra yazdıgın her ne olursa olsun okumayacagım ve cevap da vermeyecegim cunku idrak problemleri yasayan bir insansın seninle ugrasacagıma hiç sallamam seni.Hadi simdi by.
Değişik bakış açıları her zaman gerekli, doğruyu yanlışı ayırt etmek için.

Mesleğiniz sanırım eğitim ile alakalı. Kutsal mesleklerdendir.

Uslubunda yorumlara her zaman varız, eleştiri ile hakareti ayırt etmek lazım.

Netr0n'un savunduğu düşünce evrensel bir düşüncedir, fakat zararlıdır.

Sizin düşünceniz de Milliyetçi bir düşüncedir, fakat bu da aşırıya kaçarsa bölücüdür.

Halkın bir arada tutunmasını sağlayan değerler, etik değerlerdir.

Türk kimliği değildir.

Bunu sakın unutmayınız.

Teşekkürlerimi sunuyorum. Konunun kapatılması gerektiğini düşünüyorum.

Düello sona ermiştir zaten.

Kolay gelsin hepinize, hepimiz kardeşiz.;)

- Yönetici düzenlemesi: :
IIUjioII
Daimi Üye

Değişik bakış açıları her zaman gerekli, doğruyu yanlışı ayırt etmek için.

Mesleğiniz sanırım eğitim ile alakalı. Kutsal mesleklerdendir.

Uslubunda yorumlara her zaman varız, eleştiri ile hakareti ayırt etmek lazım.

Netr0n'un savunduğu düşünce evrensel bir düşüncedir, fakat zararlıdır.

Sizin düşünceniz de Milliyetçi bir düşüncedir, fakat bu da bölücüdür.

Halkın bir arada tutunmasını sağlayan değerler, etik değerlerdir.

Türk kimliği değildir.

Bunu sakın unutmayınız.

Teşekkürlerimi sunuyorum. Konunun kapatılması gerektiğini düşünüyorum.

Düello sona ermiştir zaten.

Kolay gelsin hepinize, hepimiz kardeşiz.;)
Türklük kimliği yani bir ırk olarak bakmıyorum ben bakın orada da söyledim.Ayrıca bölücük yaptıgımı da hiç bir kimse söyleyemez.Evet meslegim egitimle alakalı.Ayrıca netronun savundugu seyler cok tehlikeli seyler.Irk olarak bakılmadıgının önce altını cizecegiz bu konu da ve bunu anlamamız gerekli.Yoksa anayasa da yazar bu ülke de yasayan herkes eşit haklara sahiptir.Ha tamam anayasa cok demokratik değil değişmesi lazım ama değişmesininde bir kuralı vardır.Ve gerçekten anayasayı siviltoplum kurulusları yapar belli bir parti vs değil.Taslak hazırlanır bu taslaklar güzelce yorumlanır elemeler vs yapılır güzel birşey cıkar.Ama cok sükür bizim ülkemizde böyle değil güç kimdeyse yasa ondan taraf oluyor bu tehlikelidir.ve bu ülke de hepimiz yasıyoruz bu gemi batarsa ilk batacak bizleriz kimse değil.Ve size su kadarını söylemek istiyorum.Eğer Çanakkale ye gidip sehitliği gezmediyseniz gidip gezin gezdikden sonra inanın ki cogu fikriniz değişir.Biz orada lazı cerkezi kürdi ermenisi hep beraber savaşmışız ve yatıyoruz peki şimdi ne yapıyoruz birbirimizi öldürmek için yer arıyoruz.Ve lütfen rica ediyorum yazılarımdan birileri kendilerine pay cıkarmaya calısmasın.O birileri ile aynı düşünmediğimi söylemek istiyorum.

IIUjioII
Daimi Üye
Ayrıca milliyetci düşünce nasıl bölücülük olabiliyor?Atatürk milliyetcisiyim ben faşist milliyetci değilim veya kafa tascı milliyetci.

n3d3n
Forum Ustası
en abd li başbakan cumhurbaşkanı

birkaç çapulcuydu

çekiç güç geldi

ırak kürtlerine sınırlar açıldı

ırak isgali

bağımsız kürdistan hayalleri

pkk ya destek veren cia abd

askerin başına çuval

kahraman abd askerleri

değişmez müttefik abd

sınırları kiralamaya kalkmak

pkk ya her türlü desteği veren mossad

biz yapmazsak gelir yaparlar

23 ülkenin sınırları yönetimleri değişecek

bop başkanı

türk milliyetçiliğine kızan arkadaşlar

kürt miliyetçiliği almış başını gidiyor

yokdan var edilmeye çalışılan bir ülke için

var olan ülkeler parçalanıyor

shaytantuyu
Forum Kalfası
yanı dıyorsun kı bu ulkenın yarısı akp ye oy verdığıne göre Türk değildır yada Türklük kavramına değer vermıyorlar.yoksa ben mi yanlış anladım?
Ne alakası var güzel kardeşim.
Benim sana söylediğim Türk sen öğün değilsen itaat et anlayışına sahip insanları Akp^nin temsil etmediğidir.HEpar ve Mhp senin için daha doğru bir adrestir.
+ Beraber insan gibi yaşamak varken niye birileri bana itaat etsin.Bütün savaşların sebebi bu faşist anlayış değil mi? Kime bir yararı olmuşda bize olsun.Ben Akp ye oy veriyorum oy vereceğim partiyi ırkıma göre seçmiyorum.Dua et de ırkına göre oy verenlerin sayısı artmasın 20 sene sonra Kürt nufusu Türk nufusunu geçecek o zaman onlar Kürtsen öğün değilsen itaat anlayışında olmazlar inşallah kendilerine yaşattıklarımızı bize yaşatmaya kalkmazlar inşallah aksi halde sen demokrasi isteyeceksin sen hak isteyeceksin sen tanınmak isteyeceksin yani yerler değiştiğinde bugünki söylemlerinin tam tersini savunacaksın.Yanlışmı düşünüyorum ? Bir dakikalığına kendini o tarafa koy öyle cevap ver istersen.

Durum
Yanıtlara kapalı.