Gila vs HasretGÜMÜŞ-üyelerin yorumları buraya

düelloda hangi kullanıcı haklı??

• gila haklı

Votes: 10 20.4%
  • hasretgümüş haklı

Votes: 20 40.8%
  • ikisini de boşver metatron haklı

Votes: 19 38.8%

• Toplam oy
    49
Durum
Yanıtlara kapalı.
metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
aşağıda linki olan başlıkta düello yapan gila ile hasret'in düellosu hakkındaki yorumları buraya yapabilirsiniz.

tartısmanın gidişatına göre ankette haklı bulduğunuz kullanıcıyı işaretleyebilrisiniz.

http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=466029

pmvolkan
Daimi Üye
SAYIN Gilanın modaretörlüğüne karşıyım kesinlikle bir modda olması gerek tarafsızlık ve saygı özellikleri yok kendinde ben pm lerimi ıphone telefonumdan yazıyorum ve 15 yıl yurt dışında kaldım bunları kendisine kaç kere söyledim benimle yalnış yazıyorsun diye dalga geçti kendisine özeldende konulardada söyledim şikayet edecem diye gerekli yerlere başvuru yaptım özel pmde kendisini sevmeyen modlar olduğu git onlar şikayet et dedi yani umrumda deil dedi siyasi tüm mesajları yanlıdır örenk vermeye gerek yok gila açtığı konulara bakın hemen hemen hepsi öyledir gümüşe boş yere örenk ver diyor bence yine söylüyorum kişisel sorunum yok gila sayın modla ama modluğa bence haketmiyor herkeze iyi forumlar saygılar

İnadına akp dediğim zamn neye istinaden dedim o konuyu tamamiyle koyarsanız neye istinaden dediğimi anlarsınız sayın mod siz 100 sayfalık bir kitaptan bir cümle çıkarmışşınız bununla anlaşılmaz ama sizin kitabın her sayfasında aynı şey yazıyor yine söylüyorum ben o partiye hayatımda oy vermedim ama o parti sas ve sizin sayenizde bir oy kazandı yanlı yayınlarınızdan dolayı taraftarı olduğum için deil konunun özeti budur...

- Yönetici düzenlemesi: :
Dangerous
Forum Ustası

Haklısın haklı
Bence sen de haklısın

Hak aranır eğer varsa
Aranıpta bulunursa
Kimin hakkı kimde kalır
Eğer razı olunursa

Haklısın haklı
Bence sen de haklısın

Herkes ben haklıyım diyor
Haksız olan kimdir
Herkes en çok bana diyor
Razı olan kimdir

Bu nasıl hak aranışı
Bu nasıl hak dağılışı
Herkes farklı farklı ister
Bu nasıl fark yanlışı

Haklısın haklı,Bence sen de haklısın
Haklıyım haklı, seni sevdiğim için

Bir gönlüm var susmak bilmez
Seni gördü laf dinlemez
İster durur seni benden
Hiçbir şeye boyun eğmez

Haklıyım haklı
Seni sevdiğim için
Sana yandığım için

Beni sevmediysen
Beni istemediysen
Sen de haklısın haklı
Gönlünü vermediysen

Zorla güzellik olmaz
Zorla dostluk kurulmaz
İnsan denen bir canız
Zorla haklı olunmaz

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
Daha Gila ve HasretGümüş hangi konu üzerinde tartışacakları üzerinde mutabakata varamadılar.

Konu soru cevap şeklinde olsa daha güzel olurdu..

Gila ihtimaldir ki her üyenin yada karşı karşıya gelebileceği üyelerin post çetelesini tutuyor ki anında çarşaf gibi önlerine sersin.Yada hafızası çok kuvvetli bir okuduğunu kolay kolay unutmuyor ki şak diye postları konuya ekliyor..

Hasret'in en büyük dezavantajı uzun süreli aralıklarla foruma girebiliyor,dolayısıyla bazı şeyleri atlayabiliyor,yada kaçırabiliyor...

Bu düellonun bir sonuca varacağını tahmin edemiyorum.Hakem her iki mücadelecinin yumruklarını havaya kaldıracak.

Hem Hasret hemde Gila bugun ben kazandım diye rahatça yataklarına girecekler :)

Sofist
Forum Ustası
Gila laf cambazlığını konuşturuyor yine.:D
HasretGümüş her mesajını teker teker alıntılayıp koysa bile Gila yine hemen altına "hani nerde yapmışım onu alıntıla" dedikçe şimdiki gibi,bu düello da bir yere varamaz:D

siriusblack2051
Forum Kalfası
gıla davet etmiş,şunları kanıtla demiş ama diğer arkadaş başka şeylerden bahsediyor. Yakında kaybedecektir.

MeRT's
Forum Ustası
Şu an ikisde birbirinden beklenti içerisinde ama daha tam olarak hah konu bitti denilecek cevaplar gelmedi diye düşünüyorum bakalım ilersi nasıl olacak :)

Sofist
Forum Ustası
"Kuralları çiğnemedim" demekle "bilmem hangi kuralı çiğnemedim" demek aynı şey değil.
Gila başladı yine laf cambazlığına.:D

laf kalabalığına gerek yok.

1- forum kurallarını çiğnediğimi söylüyorsun

bu bir YALAN.

Hangi forum kuralını çiğnediğimi ortaya koymalısın. alıntılarıyla.
Önce böyle söyleyip,arkasından çiğnediği bir dolu kural yüzünden ban istek konusu kaynak gelince,o kuralı direk istediği yere çekti maşallah.:D

pmvolkan
Daimi Üye
umarım sayın mod GİLA neden mazeretim olmasına ragmen benim türkçemle uğraştığını yazım hatalımı büyük fontla öne çıkarıp dalga geçtiğini açıklar tartışma bölümünde
sizi yetkililere şikayet edecem dedim zaman git vanturaya şikayet et onlar beni sevmez yardımcı olur dediğinide açıklar

NoPainNoGain
Forum Ustası
Konunun gidişatına bakarsak,
bence 18. postta Hasret'in cevabı gayet açık ve net.

edit :

ve 22. postta verdiği cevap ile gila şuan öne geçti.
böyle konular benim gibi siyasetten uzak olanlar için , doğru olan yönü bulmaya yardımcı oluyor :)

edit 2 :

ya aslında ikiside haklı gibi :D
ben karar veremedim :D
birbirlerine cevap verseler tam süper olacak ama :D

bence meta haklı

- Yönetici düzenlemesi: :
alpi_09
En istikrarlı üye
Bence tartışılan konu çok mantıksız...

Bir mod un taraf tutması gayet normaldir...

Bir konu hakkında fikri olması gayet normaldir...

Forum kuralları çerçevesinde bunları istediği gibi yazma hakkı vardır...

Ama bu fikirlerinden dolayı taraf tutmakla suçlanması çok saçma...

Suçlanabileceği tek konu kendisi ile aynı görüşte olmayanlara kötü davranmasıdır...

Durum
Yanıtlara kapalı.