Gila vs HasretGÜMÜŞ-üyelerin yorumları buraya

düelloda hangi kullanıcı haklı??

• gila haklı

Votes: 10 20.4%
  • hasretgümüş haklı

Votes: 20 40.8%
  • ikisini de boşver metatron haklı

Votes: 19 38.8%

• Toplam oy
    49
Durum
Yanıtlara kapalı.
by_ozyy
Forum Kalfası
hasretin bazı söylediği şeyler çok yerinde tespitler yani ucu açık bence eğer kural gereğiyse adam doğru şeyleri söylemiş
Sadece dünkü konudan;

Siyaset Bölümü Kuralları (2010 )

--------------------------------------------------------------------------------

1. Wardom.Org'un tümünde olduğu gibi bu bölümde kişilere hakaret,alanen aşağılayıcı üslup ve küfür yasaktır. hakaretin vuku bulması halinde hakaret eden kişi forumdan belli bir süre ya da süresiz uzaklaştırılır.5. kimse fikirlerinden dolayı rencide edilmeyecektir
5. kimse fikirlerinden dolayı rencide edilmeyecektirAynı postta 2 kural hatası.

Mesela Fethullah Gülen'i ben de sevmiyorum ama, sevmiyorum diye halkın gözüne gözüne sokmaya çalışıp da oy almalarını sağlamanın mantığı var mı?

Sen bence AKP'Yİ eleştirmiyorsun, çi,rkin bir uslup ile raitinglerini ve oylarını arttırıyorsun.

Sanırım yukarıdaki bir kutlama değildir. Konunun gidişatına göre durum bellidir. Çarptırılmasın. Ortalık boş kaldı diye bu kadar da kullanıcılara yüklenilmez.

Sonra da bu yorumlarınızdan sonra gelen 2 li eğitim tartışmalarına sessiz kaldın.

denizkilic
Forum Ustası
Gila biliyor bu işi :)

desteğimiz var kendisine. ama desteğimize ihtiyacı olmadan eziyor baya baya..

Mnesitheos
Elit Üye
Kaynak olayı nedir. Haberin altına eklenen bu tür kaynaktan mı, yoksa bir iddia ortaya atıldığında kaynak olarak neresi alındığından mı bahsediliyor. (Açıklama, mahkeme kararı vs.)

1.si ise kaynak ekleme kuralı yok da, 2.si 17. maddede düzenlenmiş. Hatta düzenlenmiş olmasında Gila'nın katkısı olmuştur, kaynak isteme alışkanlığını foruma kazandırmıştır. Tabi bu kuralı ekleyen ya Peker ya da Estergon olmalı.

misafir1009
Forum Ustası
Taraf!

Gila biliyor bu işi :)

desteğimiz var kendisine. ama desteğimize ihtiyacı olmadan eziyor baya baya..
Hangi işi:)

Her birey bir şekilde bir taraf oluyor.

Elbette bu taraflık, diğer bir kişinin özgürlüğünün başladığı yerde sınırlı kalmalı.

Kim haklıya gelince;

Yazdıklarını tek tek okuyorum.
Sonuna kadar da okuyup yorum yapacağım.

Apoc@lypse
Forum Kalfası
Düellolarda dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama her iki tarafta birbirinin yazdıklarını okumadan cevaplar veriyor.Çünkü iki tarafta gözleri kapalı geliyor düello bölümüne örneğin "hadi buna cevap ver "diyor biri diğeri aşağı koyuyor postunu 2 yada 3 post sonra tekrar aynı cümle"hadi buna cevap ver" velhasıl kelam böyle sürüp gidiyor.Bu düellonun sonundada sayfalarca post fakat iki ana cümle olacak "hadi buna cevap ver" diğeri "verdimya" :) Saygılar

0sM@N61
Forum Ustası
baya karışık bir durum ben bişey anlamadım.

haklı olan dürüstce davranandır..

- Yönetici düzenlemesi: :
metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
hastir, kazanamamışım. konu kapanmış :D

az daha açık olsaydı, farklı alırdım skoru :D

Durum
Yanıtlara kapalı.