Gila vs shaytantuyu Düellosu Üzerine Üye Yorumları

Durum
Yanıtlara kapalı.
WaRDoktor
Elit Üye
Olursa da tadı olmaz , kısa sürer , işin neticesinde birşeyler olmalı ki bizde heyecanla takip edelim , şu kadar süre ban gibi :p

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Shaytantuyu'nu buldular.

Taam taam geliyom lan falan demiş.

En son aşağıdaki şekilde resimlenmiş arkadaşımız :)

_barbaros
Banned
konuyu çok dağıtmışsınız, o ne öyle ergenekon iddianemesi gibi,

uygar hocam sen bakma bu gilanın yönlendirmesine, böyle düello olmaz, 40 yıl sürer.

bakın adam aşağıda açıkça yazmış; diyor ki:

iddiam "senin siyaset bölümü moderatörlüğü görevini layıkıyla yapmaman"

tek madde bu olacak, o sıraladığınız bir sürü madde bu kapsamda örneklerle tartışılacak.

yani olması gereken bu :)

düeello konularını bin kez yazdım takip eden herkes biliyor
toparlarsak iddiam "senin siyaset bölümü moderatörlüğü görevini layıkıyla yapmaman"

dempsey
Banned
alt baslıklarda ayrı ayrı tartısılması daha ıyı yoksa konu uzar farklı yerlere kayar hıc bısey anlasılmaz

AdrenaLiN_
Forum Ustası
3 soru 3 cevap daha önceki düellolarda da olmuştu eğer yanlış hatırlamıyorsam

aslında bu soru cevap sistemi shaytantuyu nun işine gelir.eğer soruları doğru sorarsa gilayı zor duruma düşürebilir.soru sistemi karmaşaya engel olacaktır.eğer ki kanıt sunabilirse tadından yenmez :D keyifle izleriz :D

_barbaros
Banned
Taktiği olup olmadıgını bılmıyorumda takıp ettıgımden konularda 3 soru 3 cevap olsun dıyen oydu zaten konu başlıklarınıda o verdı yanı senın senın soyledıgınle bıraz celısıyor
eğer shaytantuyu gelip sağlam örneklerle karşısına çıkarsa (ki gila sağolsun bu tip örnekler çok var, bana kalsa ağzını burnunu yamulturum :D)

gila o zaman direk geyiğe saracak, ard arda başka başka mesajlar atacak ki sıkıştığı yerden sıvışsın.

çok da profesyonelce yapar, yağlı pehlivan gibidir, tutamazsın, kayar gider ;)

dempsey
Banned
eğer shaytantuyu gelip sağlam örneklerle karşısına çıkarsa (ki gila sağolsun bu tip örnekler çok var, bana kalsa ağzını burnunu yamulturum :D)

gila o zaman direk geyiğe saracak, ard arda başka başka mesajlar atacak ki sıkıştığı yerden sıvışsın.

çok da profesyonelce yapar, yağlı pehlivan gibidir, tutamazsın, kayar gider ;)
Boyle bırsey yaparsa bızde goruruz farkederız ama daha boyle bırsey olmadı ;)

Durum
Yanıtlara kapalı.