uygarozdemir
Forum Ustası
İzlediğiniz düelloya yorumlarınız bu başlığa.
düeello konularını bin kez yazdım takip eden herkes biliyor
toparlarsak iddiam "senin siyaset bölümü moderatörlüğü görevini layıkıyla yapmaman"
şşşş, çaktırma, gila' nın taktiği oalt baslıklarda ayrı ayrı tartısılması daha ıyı yoksa konu uzar farklı yerlere kayar hıc bısey anlasılmaz
Taktiği olup olmadıgını bılmıyorumda takıp ettıgımden konularda 3 soru 3 cevap olsun dıyen oydu zaten konu başlıklarınıda o verdı yanı senın senın soyledıgınle bıraz celısıyorşşşş, çaktırma, gila' nın taktiği o
eğer shaytantuyu gelip sağlam örneklerle karşısına çıkarsa (ki gila sağolsun bu tip örnekler çok var, bana kalsa ağzını burnunu yamulturum )Taktiği olup olmadıgını bılmıyorumda takıp ettıgımden konularda 3 soru 3 cevap olsun dıyen oydu zaten konu başlıklarınıda o verdı yanı senın senın soyledıgınle bıraz celısıyor
Tecrübeniz ile sabit sanırımkayar gider
Boyle bırsey yaparsa bızde goruruz farkederız ama daha boyle bırsey olmadıeğer shaytantuyu gelip sağlam örneklerle karşısına çıkarsa (ki gila sağolsun bu tip örnekler çok var, bana kalsa ağzını burnunu yamulturum )
gila o zaman direk geyiğe saracak, ard arda başka başka mesajlar atacak ki sıkıştığı yerden sıvışsın.
çok da profesyonelce yapar, yağlı pehlivan gibidir, tutamazsın, kayar gider
geçmişteki bütün düelloları inceledim ve göremedim diyorsun yani, güzel, araştırmacı kişilikBoyle bırsey yaparsa bızde goruruz farkederız ama daha boyle bırsey olmadı
Hehehe +1 derdik eskidenTecrübeniz ile sabit sanırım
geçmişteki bütün düelloları inceledim ve göremedim
Kim dedi bunu