Gila vs shaytantuyu Düellosu Üzerine Üye Yorumları

Durum
Yanıtlara kapalı.
özgür's
Forum Ustası
Yanıldığınız nokta şurası özgürcüüm.

Bir editlenme yapılırsa, editlenme günü ve saati, editlenen mesajın altında yazar.

Belki sizler üye olarak göremezsiniz ama bütün modlar, smodlar bunu görebilirler.

Yani, sen bile bana sahtekar muamelesi yapıyorsun ya

helal olsun sana...
benim kimseye sahtekar falan dediğim yok.

Zaten böyle ithamlar hem bana uzun yıllardır seni tanıdığımdan

hem de sana yakışmaz.

Ancak düello konusu açıldıktan sonra ortalığı galeyana getirip kanıtla kanıtla diye adamın kafasını şişiren sensin.

Bırak düello bölüm kuralları gereği ona hak verilen süreyi sonuna kadar kullansın. Sonunda ispatlarım deyip de ispatlayamadığı noktaları ortaya çıkartamazsa o zaman ver veriştir.

Şu da bir gerçek ki shaytantunu her hafta seni düelloya davet eder dururdu.
Söz konusu düello konusu açılınca ortalardan kaybolması yada eskisi kadar/beklentinin altında konuya müdahil olmayışı kafalarda soru işaretlri doğurmaya başladı.

Belirlenen süre zarfında düellonun sağlıklı bir şekilde sonuçlanması için düello aşıklarının birbirine saygıda kusur etmemesini temenni ediyorum.

Saygılar...

redyellow
Forum Ustası
Bu konuda, kendi aralarındaki düelloda bile birisi bana saldırıyor, bu birisine hakkımı helal etmiyorum.

Aklı sıra kedi olalı bir fare yakalamış gibi hemen koşmuş özel mesajlaşma ekran görüntüsünü buraya eklemiş adam.

yahu evet özel mesaj yazdım NUMUNE arkadaşa benim başlığımda yazdığı yazıda geçen "DOTÜNÜZ SIKIŞINCA .... " diye bir yazısı vardı, o bölümü editlemesini tavsiye ettim.

numune19'un mesajı silinmiştir.

Burası İSLAM DEVLETİ değil, Laik Demokratik bir ülkedir.

En azından şimdilik...

http://www.wardom.org/redyellowun-gozuyle-298-20-07-2012-t540062p2.html

Zaten bana saldıran adam da o yazıyı silmiş!

İnsanda biraz utanma olur yahu.

Yatıyor kalkıyor başkasıyla düello yapıyor ama aklı fikri redyellow'da!

Bu kadar mı eziksin redyellow karşısında? bu kadar mı düşmansın redyellowa???

Üyeler özel mesaj bölümüne girmesin mi?

Girerse illaki bu moderatör denen adamıN hakkında mı yazıyor olacaklar, böyle saçmalık olur mu yahu?

Yazıklar olsun hakkaten yazıklar olsun.

Düello bölümünde bile ezilmişliğin hissiyle konuyu değiştirip bana saldırmaya çalışıyor.

Senin muhatabın düello yaptığın kişidir, beni karıştırma.

Bi de utanmadan sıkılmadan redyellow hakkını helal etsin diyor.

ÖZÜR DİLEMEZSE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM, YAPTIĞI BU İFTİRA İÇİN SONUNA KADAR HARAM OLSUN ÖZÜR DİLEMEZSE!

Adamları rahat bırak :p
Sen de ayıp ediyorsun.

Yukarda yazdıklarımı iyi oku ve bilip bilmeden bu kişiye alet olma.

- Yönetici düzenlemesi: :
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bu arada wardom'da co-admin'den zaman içinde birşey öğrendim arkadaşlar.

Siz de benden öğrenin.

1- Ceza verecekseniz, babanızın oğluna bile acımayacak, vereceksiniz.

2- Sabır her zaman iyidir. Ben sabrettim, korkup tırstığımı zannederek forum sayfalarını hakaretler ile doldurdu.

Bu düello normal seyrinde giderse, ortaya karışık, shaytantuyu'nun klavyesinden çıkmış bir dolu hakaret buketi koyacağım ki; Bu adam haklı bile olsa, o kadar hakareti eden birinin hakkının ne olduğunu hepiniz göreceksiniz.

Ayrıldım, köşeme gidiyorum :)

Sofist
Forum Ustası
Şu 30. mesaj olayında kafaları karıştıran bir hadise var şuan.Birinin çakallığı söz konusu ortada :D

Diyelim bu benim bu konudaki 100 mesajım olsun,bir üstteki özgür's kullanıcısının mesajının sağ üstteki mesaj numarasına tıklayınca çıkan sayfada şöyle bir link oluşuyor;

"http://www.wardom.org/showpost.php?p=4057056&postcount=244"

Aynı şekilde benim mesajımında bir numarası var ve o numaraya tıklayınca da yukarıdaki gibi bir adres oluşturuyor veritabanı.

Şimdi yukarıdaki karışıklığın açıklamasına gelelim,benim mesajımdan oluşan linkteki "postcount" yazısından önceki bilmem kaç basamaklı sayıyı alır, özgür's kullanıcısının mesaj adresindeki sayıyla değiştirirseniz benim 100 numaralı mesajım özgür's in mesajı 150 ise,konudaki 150. mesaj gibi gözüküyor.

Biraz karışık ama uygulamayla anlarsınız :D

Uygulanmış halinin adresi

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bu konuda, kendi aralarındaki düelloda bile birisi bana saldırıyor, bu birisine hakkımı helal etmiyorum.

Aklı sıra kedi olalı bir fare yakalamış gibi hemen koşmuş özel mesajlaşma ekran görüntüsünü buraya eklemiş adam.

yahu evet özel mesaj yazdım NUMUNE arkadaşa benim başlığımda yazdığı yazıda geçen "DOTÜNÜZ SIKIŞINCA .... " diye bir yazısı vardı, o bölümü editlemesini tavsiye ettim, zaten bana saldıran adam da o yazıyı silmiş!

İnsanda biraz utanma olur yahu.

Yatıyor kalkıyor başkasıyla düello yapıyor ama aklı fikri redyellow'da!

Bu kadar mı eziksin redyellow karşısında? bu kadar mı düşmansın redyellowa???

Üyeler özel mesaj bölümüne girmesin mi?

Girerse illaki bu moderatör denen adamıN hakkında mı yazıyor olacaklar, böyle saçmalık olur mu yahu?

Yazıklar olsun hakkaten yazıklar olsun.

Düello bölümünde bile ezilmişliğin hissiyle konuyu değiştirip bana saldırmaya çalışıyor.

Senin muhatabın düello yaptığın kişidir, beni karıştırma.

Bi de utanmadan sıkılmadan redyellow hakkını helal etsin diyor.

ÖZÜR DİLEMEZSE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM, YAPTIĞI BU İFTİRA İÇİN SONUNA KADAR HARAM OLSUN ÖZÜR DİLEMEZSE!
Özür dilerim canım kardeşim.

Zaten komplo teorisidir diye yazmıştım.

Ben özürümü dileyeyim,

sen hakkını yine helal etme bana.

Umurumda bile değil.

Ancak; bu adamın birisinin gelmesini beklediği, bu yüzden meseleyi sakız gibi uzattığı, bu birisinin de sen olabileceğin, sen henüz buralarda yokken yazılmıştır.

Ve ne hikmetse, dün sen geldikten sonra birden adamın topik değiştirmesi gelmiştir :)

Eh ben de fesatım ya :)

Ha..

Senin hakkında niye böyle düşündüm?

Fesatım, ondandır.

Senin, her zaman, bazı üyelere benim hakkımda yazdığın mesajlardan olagelen alışkanlık asla değildir :D

Kaç tane üyeye benim için AHLAKSIZ, PİSLİK yazdığını şu düello bittikten sonra talep et, memnuniyetle çarşaf çarşaf yayınlarım :)

( tabi YAYINLA diyecek cesaretin varsa :D )

dere geçerken at değiştirmeyelim, şu iş bitsin, memnuniyetle ;)

Üyelere benim için attığın o mesajlardan yana,

ben sana yine de hakkımı helal ediyorum :)

Hem de sonuna kadar :)

- Yönetici düzenlemesi: :
redyellow
Forum Ustası
düello yapacaksan adam gibi yap, başkalarını kendi çocukluklarına karıştırma. Zaten komplo teorisi demişmiş, niye ben? niye başkası değil komplo teorindeki kişi?

özür diliyorsan yukardaki saçmalıklarını da silmen gerekir.

ayıp ya.

özgür's
Forum Ustası
Şu 30. mesaj olayında kafaları karıştıran bir hadise var şuan.Birinin çakallığı söz konusu ortada :D

Diyelim bu benim bu konudaki 100 mesajım olsun,bir üstteki özgür's kullanıcısının mesajının sağ üstteki mesaj numarasına tıklayınca çıkan sayfada şöyle bir link oluşuyor;

"http://www.wardom.org/showpost.php?p=4057056&postcount=244"

Aynı şekilde benim mesajımında bir numarası var ve o numaraya tıklayınca da yukarıdaki gibi bir adres oluşturuyor veritabanı.

Şimdi yukarıdaki karışıklığın açıklamasına gelelim,benim mesajımdan oluşan linkteki "postcount" yazısından önceki bilmem kaç basamaklı sayıyı alır, özgür's kullanıcısının mesaj adresindeki sayıyla değiştirirseniz benim 100 numaralı mesajım özgür's in mesajı 150 ise,konudaki 150. mesaj gibi gözüküyor.

Biraz karışık ama uygulamayla anlarsınız :D

Uygulanmış halinin adresi

Hala anlamadınız mı arkadaşlar.

Yönetim topluca Gila'nın arkasında.

Olmaz da ya olursa birisi gila'ya fena giydirmeye yeltenirse,

arkasını nasıl toplarız diye uğraşıyorlar.

Mehmet abi karma sistemindeki sıkıntımızı neden

çok geç zaman sonra çözdü sanıyorsunuz ;)

Alın size bir komplo daha :p

redyellow
Forum Ustası
Bu adamın taktiği belli olmuştur, hedef şimdi de redyellow olmuştur, yok felan demişim yok filan demişim, biraz sonra da ban ister!

BEN YAZACAĞIMI YAZDIM.

BU ADAMIN EZİKLİĞİNİ, MÜFTERİLİĞİNİ (şimdi diyecektir ki müfteri olduğumu ispatla:) ben numuneye özel mesaj yazıyorum, sırf özel mesaj bölümündeyim diye ekran görüntüsü alıp koşa koşa düello yaptığı kişiye yazdığımı ima ediyor, bu müfterilik değil mi? bu iftira değil mi?) GÖSTERDİM.

Bu başlığa son yazımdır.

Bunun bu banlatma tuzağına düşmemek için THE END!

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
redyellow

canım benim :)

günahını almış olabilirim, özür dilerim.

ama kabul et ki; o kadar üyeyi bana karşı kışkırtmaya çalıştın,

ve o üyelerin bir kısmı o mesajları bana yolladılar ki,

sen de olsan bin beterini düşünürdün.

Her neyse..

Bildik fıkradır arkadaşlar.

Hani bir havuz partisi

Havuzun etrafında insanlar, içinde timsahlar ve karşıda çıplak, dünya güzeli bir kadın.

Ve parti sahibi anons ediyor: KİM BU HAVUZA ATLAYIP YÜZEREK KARŞIYA GEÇEBİLİRSE, O KADIN ONUNDUR.

Şapppp... Diye biri atlıyor, capadak cupadak karşıya kadına kadar yüzüyor.

Millet alkış kıyamet çığlık atıp BRAVOOOO diye bağırırken, adam havuzdan çıkıyor ve ilk sözü şu oluyor.

HANGİ İB... İTTİ LAN BENİ BU HAVUZA???

shaytantuyu, şimdi onu bu düelloyu iteni arıyor olmalı :D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
ben numuneye özel mesaj yazıyorum, sırf özel mesaj bölümündeyim diye ekran görüntüsü alıp koşa koşa düello yaptığı kişiye yazdığımı ima ediyor, bu müfterilik değil mi? bu iftira değil mi?) GÖSTERDİM.

Bu başlığa son yazımdır.

Bunun bu banlatma tuzağına düşmemek için THE END!
Aaaa..

numune'nin bana senin mesajını forward yaptığını da söylemeliyim :D

Ayrıca sadece numune yok ;)

Ne sürprizler çıkabilir.

Konuyu sana çekmek istemedik be hacı abim :D

Sen uzunca zamandır inzivadasın :)

Ama bir haftadır şu shaytantuyu denilen canlıyı bir türlü kanıta oturtamadık :)

Sen benim gözümün nurusun.

Seninle en azından şimdilik işim olmaz.

şu şeytantüyünün tüylerini bir tütsüleyelim hele :)

Gilbert1900
Daimi Üye
Hala anlamadınız mı arkadaşlar.

Yönetim topluca Gila'nın arkasında.

Olmaz da ya olursa birisi gila'ya fena giydirmeye yeltenirse,

arkasını nasıl toplarız diye uğraşıyorlar.

Mehmet abi karma sistemindeki sıkıntımızı neden

çok geç zaman sonra çözdü sanıyorsunuz ;)

Alın size bir komplo daha :p
Bunu okuyunca kendimi Behzat Ç.'deki abi, Ercüment Çözer, Memduh diyaloglarında hissettim. Yoksa dedenin arkasında "Derin Wardom" mu var :whistling:

_barbaros
Banned
sırada bekliyorum :D

valla iki gözüm.

2.5 yıldır buradasın.

2.5 yıl x 365 / 184 msj = 5 günde 1 mesaj.

Cık..

Karizman yetmez :)
bana iftira attın, clone sun dedin, ya düelloya gelip kanıtlayacaksın,

ya da ??

+ bonus veriyorum.

bütün forumun önünde "yalan" yazdığını, bütün foruma karşı yalan söylediğini kanıtlayacağım.

istersen aynı, istersen başka düelloda.

karizmamı bir kenara bırak.

cesaretin var mı :cool:

Durum
Yanıtlara kapalı.