Gila vs shaytantuyu Düellosu Üzerine Üye Yorumları

Durum
Yanıtlara kapalı.
Kokoin
Daimi Üye
Barbaros,
gila nın senle karşılaşmayı pek göze alacağını sanmıyorum.
Senin sakin ve sabıra yönelik bir yapın var, gila nın ise aceleci, fevri davranan ve argo ağzı kullanmaya yönelik bir yapısı var :')

ve kendisi kızmasın bana Birazda paranoyakımsı davranıyor:')
çunku: "sheytantuyune birisi gaz verdi ben sana konu bulurum dedi." varsayımı yapıyor ya, halbuki alakası yok. Adam daha bunla duellosu ilk belli oldugu an, kendisi hem konu ariyor hemde bana gelip konu bulmamı rica etmişti.
Bende kendisine: Konuları bulsada-bulmasada, Gila ile duello yapmasının hiçbir anlamı olmadığını belirttim.
Belki bundan dolayıda vazgeçmiş olabilir. Orasını bilemicem tabi.
ve konuda birşey dikkatimi çekti, gila nın veya moderatorlerin özel mesaj(pm) ları okuma yetkisi yok sanırım. Fakat gila ne hikmetse milletin özelindeki yazıları okadar iyi biliyorki, özellikle Redyellow un gönderdiği pm lerin belkide birçogunu kendisi görmüş gibi konuşuyor. bunların hepsinin kendisine, redyellowun konuştuğu kişilerce iletildiğini düşünmüyorum. Geriyede sadece pm okuyabilen co-admin, ve yönetici konumundaki kişiler kalıyor. Onlarında, üyelerin özelliklede redyellowun pm sini okuyup gila ya ilettiklerini düşünmek abes olur.Bu hiç hoş birşey değil, Wardom da böyle birşeyin olacağınıda ihtimal vermem. Fakat redyellow un yerinde olsaydım eğer, gila dan o iddialarını görüntülü olarak, kanıtlamasını isterdim şahsen. İşin aslı ve diğer tarafıda orası bir pm kutusudur, kişinin özelidir. millettin özelde yazdıklarının, gelip konularda, "Bu bana şunu dedi, o bana bunu dedi". gibi mübağla edilmeside hoş olmayan ayrı bir durum.

- Yönetici düzenlemesi: :
0sM@N61
Forum Ustası
Bu arada wardom'da co-admin'den zaman içinde birşey öğrendim arkadaşlar.

Siz de benden öğrenin.

1- Ceza verecekseniz, babanızın oğluna bile acımayacak, vereceksiniz.

2- Sabır her zaman iyidir. Ben sabrettim, korkup tırstığımı zannederek forum sayfalarını hakaretler ile doldurdu.

Bu düello normal seyrinde giderse, ortaya karışık, shaytantuyu'nun klavyesinden çıkmış bir dolu hakaret buketi koyacağım ki; Bu adam haklı bile olsa, o kadar hakareti eden birinin hakkının ne olduğunu hepiniz göreceksiniz.

Ayrıldım, köşeme gidiyorum :)
gerçekten hakaret yapıldıysa eğer karşılıklı oldugunu düşünüyorum

konu iyice taranıp varsa öle birşey hakaret gibi yada küfür gibi hepsi sergilenmelidir

ayrıca kim kime hakaret yada küfür yapmış aşagılamışsa ölçüleri yapılmalıdır diye düşünüyorum burası sonuçta bir forum küfür yada hakaret yeri değil..

not: ölçülerindeki kastım kim kime daha fazla hakaret yada kırıcı olmuş üyerelin yorumuna sunulabilir..

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
gerçekten hakaret yapıldıysa eğer karşılıklı oldugunu düşünüyorum

konu iyice taranıp varsa öle birşey hakaret gibi yada küfür gibi hepsi sergilenmelidir

ayrıca kim kime hakaret yada küfür yapmış aşagılamışsa ölçüleri yapılmalıdır diye düşünüyorum burası sonuçta bir forum küfür yada hakaret yeri değil..

not: ölçülerindeki kastım kim kime daha fazla hakaret yada kırıcı olmuş üyerelin yorumuna sunulabilir..
valla shaytantuyu'nun yerinde olsam, Gila'dan çabuk davranır, kanıt koyarım.

Aksi taktirde, öğleden sonra bir iki saat kadar boş vaktim olacak, bu canlının 500 kadar mesajını teeek tek inceleyip, ettiği bütün hakaretleri koyup, hepsine kanıt isteyeceğim :)

İyice işin içinden çıkamayacak :)

0sM@N61
Forum Ustası
Barbaros,
gila nın senle karşılaşmayı pek göze alacağını sanmıyorum.
Senin sakin ve sabıra yönelik bir yapın var, gila nın ise aceleci, fevri davranan ve argo ağzı kullanmaya yönelik bir yapısı var :')

ve kendisi kızmasın bana Birazda paranoyakımsı davranıyor:')
çunku: "sheytantuyune birisi gaz verdi ben sana konu bulurum dedi." varsayımı yapıyor ya, halbuki alakası yok. Adam daha bunla duellosu ilk belli oldugu an, kendisi hem konu ariyor hemde bana gelip konu bulmamı rica etmişti.
Bende kendisine: Konuları bulsada-bulmasada, Gila ile duello yapmasının hiçbir anlamı olmadığını belirttim.
Belki bundan dolayıda vazgeçmiş olabilir. Orasını bilemicem tabi.
ve konuda birşey dikkatimi çekti, gila nın veya moderatorlerin özel mesaj(pm) ları okuma yetkisi yok sanırım. Fakat gila ne hikmetse milletin özelindeki yazıları okadar iyi biliyorki, özellikle Redyellow un gönderdiği pm lerin belkide birçogunu kendisi görmüş gibi konuşuyor. bunların hepsinin kendisine, redyellowun konuştuğu kişilerce iletildiğini düşünmüyorum. Geriyede sadece pm okuyabilen co-admin, ve yönetici konumundaki kişiler kalıyor. Onlarında, üyelerin özelliklede redyellowun pm sini okuyup gila ya ilettiklerini düşünmek abes olur.Bu hiç hoş birşey değil, Wardom da böyle birşeyin olacağınıda ihtimal vermem. Fakat redyellow un yerinde olsaydım eğer, gila dan o iddialarını görüntülü olarak, kanıtlamasını isterdim şahsen. İşin aslı ve diğer tarafıda orası bir pm kutusudur, kişinin özelidir. millettin özelde yazdıklarının, gelip konularda, "Bu bana şunu dedi, o bana bunu dedi". gibi mübağla edilmeside hoş olmayan ayrı bir durum.
böyle şeyleri düşünmektense gilanın clonesi olabilir o yıllardır dost bildiklerimiz eger özeli bile biliyorsa yada süper torojen kullanıyor yada bizlere keylogger yedirdi diye düşünmek daha mantıklı bence yönetimde böle şeyler olmaz olmasını düşünmek bile istemem.. kızartmamın sebebi bir komplo teorisi olmasıdır..

Numune19
Banned
Aaaa..

numune'nin bana senin mesajını forward yaptığını da söylemeliyim :D

Ayrıca sadece numune yok ;)

Ne sürprizler çıkabilir.

Konuyu sana çekmek istemedik be hacı abim :D

Sen uzunca zamandır inzivadasın :)

Ama bir haftadır şu shaytantuyu denilen canlıyı bir türlü kanıta oturtamadık :)

Sen benim gözümün nurusun.

Seninle en azından şimdilik işim olmaz.

şu şeytantüyünün tüylerini bir tütsüleyelim hele :)

Bir daha benim adımı ağzına alırsan sırf sen değil ne var ne yok alır götürürüm haberin olsun .

Redyellow'a şöyle bir mesaj at böyle bir mesaj at bana söyledigini gönder vsr vsr diye yazılar yazan ben değildim .

Aha buda shantyunun düellosuna senin üyeler üzerine oynadıgın kısmına eklensin .

Onun haricinde üst yönetimi tavlayıp , üyeleri banlattıgının kendi ağzından ss ini zaten koydum shantuyada yolladım .

Az daha konuşursanız 2 smod 1 tanede mod'un yaptıgı kahpeligin kendi ağızlarından yazdıgını buraya koyarım .

Ne sen kalırsın ne saz arkadaşların .

Vanturamıydı ne onunla kanka olmuşun duyduguma göre .

Zamanında iticem belasını diyodun ;)

Güncel'e açtıgın konular kitlenirken .

Adam olun .

- Yönetici düzenlemesi: :
0sM@N61
Forum Ustası

Bir daha benim adımı ağzına alırsan sırf sen değil ne var ne yok alır götürürüm haberin olsun .

Redyellow'a şöyle bir mesaj at böyle bir mesaj at bana söyledigini gönder vsr vsr diye yazılar yazan ben değildim .

Aha buda shantyunun düellosuna senin üyeler üzerine oynadıgın kısmına eklensin .

Onun haricinde üst yönetimi tavlayıp , üyeleri banlattıgının kendi ağzından ss ini zaten koydum shantuyada yolladım .

Az daha konuşursanız 2 smod 1 tanede mod'un yaptıgı kahpeligin kendi ağızlarından yazdıgını buraya koyarım .

Ne sen kalırsın ne saz arkadaşların .

Vanturamıydı ne onunla kanka olmuşun duyduguma göre .

Zamanında iticem belasını diyodun ;)

Güncel'e açtıgın konular kitlenirken .

Adam olun .
bence gereksiz esip görlüyorsun zamanında kankandı şimdi ne oldu ben gilaya laf attıgım zaman düşman oluyordun bana şimdi ne olduda düşman gibi davranıyorsun gilaya benim için hiç kimse farklı degil herkes benim gözümde eşit..

zaten bundan böyle ö.m bölümünü kullanmayacagım direk konuya yazacagım malüm özelimiz ortada sende öyle yap digerleride..

bence bu duello degil gila için acılmış hata yapması için sabit bir başlık:)

artık burda yapılan hatalar shaytantuyu için malzeme olabilir:D:D:D

MuRaTTK
Co-Admin
Site Yetkilisi
işin dozunu kaçırdınız iyicene,pm ile bana veya m3hm3t'ye kanıtları atın,pazartesiye kadar bekleyeceğim..Yoksa 3-5 kişiyi sınırsız yollayacağım haberiniz olsun..

kilitli..

Durum
Yanıtlara kapalı.