Gilanın köşesi 669 / tayyip nereye koşuyor

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
Gila Konu Açarsa Ne Yaparmış:D

Os.. turmuş :D
Biraz özeleştiri yapayım...

Sanırım eskilere takılı kalmışsın, senden siyasette paylaşım yapan birisi olarak, bu günkü referanduma gidecek olan halkı bilinçlendirmek için, değişen anayasa maddelerini yazmanı isterdim...

Konu çoookk güzel, ama şahsi...

Neden yorumların hep şahsi Gila, gerçekten merak ettiim...

Konularında hiçbir amaç yok, sadece konuyu açıp ilk aklına gelen basit cümleleri kuruyorsun;)

Durum bu... Çok laf kalabalığı var yorumlarında...

Ve de bulunduğun gün itibariyle açmış olduğun konuların hiçbir bilgi amacı taşımamaktadır... Ve de çok özür dilerim ama, yorumların hep şahsi ve subjektif olduğu için bana bir faydası yok...

Daha doğrusu kimseye bir faydası yok...

Neden faydasız konular açıyorsun Gila!..

Açtığın konular içideki nefreti ve kini gösteriyor... Ama nedensiz... Sadece saplantılı...

Bizim bu duygularını bilmemize ihtiyacımız yok ki;)

İsterdim ki, gerçek olan bilgiye sadece ve sadece aklını ve bilgini kullanak ulaşasın...

Maalesef yorumlarında hep kendi iç dünyan görüyorum...

Gerçek bilgiyi değil...

Benden sana tavsiye, yorumlarında kendini biraz daha arka plana çek, ve yorumlarına biraz daha arkada kalarak renk ver... Daha inandırıcı olursun...

Malzemen duyguların değil, uslubun ve kanıtsanabilir bilgi olsun...

Emek vermişsin nefretini aynen aktarmışsın...
İyi de yapmışsın...
İyi siyasetler...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
gilanın manyaklarının kaynağı kurudu

bu 2N çanıma ot tıkadılar

heryeri kuruttu namertler :p

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
Gila zalimcocuk şunu demek istemiş sanırım ya da ben öyle anladım...

Allah hiçbir zaman kuluna bu kadar argo kalitesiyle seslenmez, dolayısıyla klişeleşmiş, halk arasında kullanılan bir söz olan,""yürü ya kulum"" der, ama "" lan "" demez :;)

Sanırım arkadaş bunu demek istemiş :)

Unakıtan'ın ya da başkasının kalitesiyle değil, Allah sadece kendi kalitesinde olan kelamıyla kullarına sebgi dolu sözcüklerle hitap eder...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
e biz de aynı şeyi söylüyoruz.

ama yanısıra şunu da söylüyoruz

bizim RABB dediğimiz ile onların RABB dedikleri farklı varlıklar.

bizim RABB dediğimiz, bizim inancımıza göre kainatı yaratan

onların RABB dedikleriyse darphanelerde basılıyor.

o yüzden, onların RABB ları onlara LAN da der, YÜRRÜÜÜ de der.

neticede üzerinde Benjamin Franklin'in resmi var ;)
şu imzanı da düzelt

laugh değil smile olması gerekiyor.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
benim konularıma en fazla posta koyarlar.

aksini ortaya koyacak kanıt koyamazlar.

n3d3n
Forum Ustası
Tam bundan bilmem kaç yıl öncesine kadar "Bu adamdan MUHTAR bile olmaz" diyenler vardı..

Ama bu Halk kendisine "Başbakanlık" makamını temsil etti..

Layıkıyla ve Liyakatıyla yapıyor çok şükür..

siz ne kadar karalasanızda .çamur atsanızda ALTIN yine Altındır..
muhtar olamaz diyen doğru demiştir artser,

zira başbakan hatta başkanlık için taaa 1997 yıllarında hazırlanmaya başlamış amerikalı dostlarınca.

devrimkemal
Daimi Üye
gayet güzel bir konu olmuş ama konunun tamamında bir akrostiş görmek isterdik:p

gerçekler çatır çatır okurken insanın canını sıkabiliyor ama böyle bir hırsızın hikayesi tarzında öyküleştiğinde daha iyi oluyor:)

yadigar01
Banned

İşte sizin köhneleşmiş zihniyrtin budur
Bu adam o makam odasında namaz kılıyor diye bu yaptıklarınız ama söyleyemiyorsunuz...
Bakınız meta ateisttir ve delikaanlı gibi söylüyor kardeşim ben bu hükümeti sevmiyorum çünkü zihniyetime ters geliyor

Ama sizler öyle değilsiniz sizler müslümanım dersiniz ama müslümana düşman olursunuz
münafıklık zor zanaat Allah hepimizi münafıkların şerrinden korusun...
islamın kuyusunu kazıyorlar bunlar
münafıklığın yeni adı layık olmak :D

Stumm
Daimi Üye

Bu adam o makam odasında namaz kılıyor diye bu yaptıklarınız ama söyleyemiyorsunuz...
Bakınız meta ateisttir ve delikaanlı gibi söylüyor kardeşim ben bu hükümeti sevmiyorum çünkü zihniyetime ters geliyor

Ama sizler öyle değilsiniz sizler müslümanım dersiniz ama müslümana düşman olursunuz
Bende ateistim ama bana dindar kesimler ters değil. Meta'ya da ters olmadığına eminim. Biz bu hükümeti dindar olduğu için değil dinci olduğu için sevmiyoruz.. O övündüğün fotoğrafta namaz kılınıyorda orada kameranın ne işi var. Böyle yıkadılar beyinlerinizi en hassas damarlarınızdan girdiler. Tutturmuşsun yok islam düşmanısınız yok münafıksınız, bırakın bu ayakları siz bizim ne anlatmak istediğimizi gayet iyi biliyorsunuz. Yıkamayın küçük beyinleri..

3qU!Noc
Forum Ustası

bilmiyorum olaya biraz daha derin bakmak istiyorum

her namaz kilan musluman mi oluyor !

yokmuydu zamaninda munafik olup hemde Peygamber efendimizin saginda solunda gezen !

tarih tekerruden ibaretttir derler ya iste cukk diye oturuyor !

Kuran kursu yikan zihniyet ! Dinler arasi diyalogu destekleyen zihniyet !

ve sen gelmisin bu sahislari ornekliyorsun

Birak arkadasim ya !

Cumhuriyet Tarihi boyunca Belkide en buyuk 2. fitneyi yasiyoruz

Phoebe
WarrioR
Şuan için ispatlanamayan iddialar üzerinden konuşmak tek yaptığınız.Ki böyle giderse ne yazık ki en az 5-6 yıl daha ispatlanamayacak.

Bu arada başbakanın oğlunun dokunulmazlığımı var da bizim haberimizi yok? Gemi oğlunun değilmiydi? Madem bir suç unsuru var buyurun gidin dava açın veya açsınlar sürekli bunları dillendirenler?

Yoksa mahkemenin aksi yönde karar verip de atacak iftira,yalan kalmayacağından mı korkuyorlar?

Başka bir konuda biri söylemişdi. 'Yolsuzluktan ceza almış bir başbakan oğlu'. Nasıl bir siyasi malzeme olur demi?

hackerkart
Banned
Tayyip erdoğan :)

Anne karnında başlamış yalana dolana . İlk ikiz kardeşine kazık atarak doğmasına

engel olmuş .

Daha 4 yasındayken yemeğin içindeki etleri , direk 3e r5er götürmeye başlamış .

6 Yasındayken babasının cebinden para tırtıklamaya başlamış .

9 yasındayken mahalledeki cocukların misketini çalmaya başlamış .

11 yasında camiden ayakkabı calmaya başlamış ...

13 yasında kuzeninin bisikletini çalmış

Hani futbol falan dedinde bunlarıda ekle bari :D

Yok arkadaşını ayartmış yok ayakkabısını almış :D kehkehkeh :D

Yani bir insan ne kadar kötü olabilirki :)

Madem senaryo yazıyoruz bunlarda eklensin demi ?

[ Numune19 ]

Joker
Forum Ustası
:):):):)
2 yıldır forumda bik bik bik bik anlattıklarını tutup toparlamış :p
hala aynı şeyleri söylüyor anlayacagıniz.

gitti talibanın dizinin dibine oturdu,
gemicik aldı ogluna,
erbakancıydı,
fethullahcı oldu,
medyaya yüklendi,
antilaiktir,
şudur...
budur...

:)
şakşakçıları için hazırlamıs oldugu bir konu :p prim vermeyin :D

tabi dediklerinin cogu dogru o ayri mesele.
şaka maka on numara konu olmuş ama muhalefet olmasam rahat etmiyorum lan :D

*
Banned
Dedeciim, bırak krupiyeLik yapmayı artık :) Yahu, yakında dezenkarnasyon sürecine vakfedecekLer Seni, O'ndan korkuyorum (!) :D

GsKhan
Forum Kalfası
Şuan için ispatlanamayan iddialar üzerinden konuşmak tek yaptığınız.Ki böyle giderse ne yazık ki en az 5-6 yıl daha ispatlanamayacak.

Bu arada başbakanın oğlunun dokunulmazlığımı var da bizim haberimizi yok? Gemi oğlunun değilmiydi? Madem bir suç unsuru var buyurun gidin dava açın veya açsınlar sürekli bunları dillendirenler?

Yoksa mahkemenin aksi yönde karar verip de atacak iftira,yalan kalmayacağından mı korkuyorlar?

Başka bir konuda biri söylemişdi. 'Yolsuzluktan ceza almış bir başbakan oğlu'. Nasıl bir siyasi malzeme olur demi?
Mahkemeler tarafsız olsa dediğin doğru.