Gilanın köşesi 669 / tayyip nereye koşuyor

BedliS
Forum Ustası
Yanlız orda sadece namaz kılan başbakan fotosu yok,Menfaati için sürekli birilerinin kucağına oturan ve çalan başbakan resimleride var görmedin mi :confused:
Senin tarif etiğin birini görmedim. Konuyu açan kişinin avatarından bahsediyorsan. O şahsı fazla tanımıyorum ama siyasetten fazla anlamaz başbakanlık yapmamış...

alpi_09
En istikrarlı üye
Namaz kılan başbakan nede güzel çıkmış...
Evet şu İstanbulda bir camiden hıristiyan ve yahudileri dost edinmeyin ayetini sildiren bu başbakanın müftüsü değilmiydi...

müslüman başbakan...

yahudilerden cesaret ödülü olan ilk müslüman başbakan...

Devletinin askerini şehit kabul etmiyen müslüman başbakan...

Vatandaşının anasına söven müslüman başbakan...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bunca konuyu tutup namaza getirdiğinize göre

diğer bölümlere söyleyecek birşeyiniz yok :D

Stumm
Daimi Üye
Şuan için ispatlanamayan iddialar üzerinden konuşmak tek yaptığınız.Ki böyle giderse ne yazık ki en az 5-6 yıl daha ispatlanamayacak.

Bu arada başbakanın oğlunun dokunulmazlığımı var da bizim haberimizi yok? Gemi oğlunun değilmiydi? Madem bir suç unsuru var buyurun gidin dava açın veya açsınlar sürekli bunları dillendirenler?

Yoksa mahkemenin aksi yönde karar verip de atacak iftira,yalan kalmayacağından mı korkuyorlar?

Başka bir konuda biri söylemişdi. 'Yolsuzluktan ceza almış bir başbakan oğlu'. Nasıl bir siyasi malzeme olur demi?
Söyleyecek laf kalmadımı hemen İSPAT edemezsiniz olur olay. Neyi ispat edebildiyseniz bugüne kadar.. Sen başbakanın oğlunun babasından daha çok kazandığını falan mı ima ediyorsun anlamadım? Gemiciği alan kılıfına uydurur gibi birşey anlatmaya çalışıyoruz mesela..

Phoebe
WarrioR
Söyleyecek laf kalmadımı hemen İSPAT edemezsiniz olur olay. Neyi ispat edebildiyseniz bugüne kadar.. Sen başbakanın oğlunun babasından daha çok kazandığını falan mı ima ediyorsun anlamadım? Gemiciği alan kılıfına uydurur gibi birşey anlatmaya çalışıyoruz mesela..
Bir iddiada bulunuyorsanız ispat da etmek zorundasınız bu kadar basit. Yanlışsa yanlış diyin yoksa boşuna konuşmayın:nono:

killed
Forum Kalfası
:):):):)
2 yıldır forumda bik bik bik bik anlattıklarını tutup toparlamış :p
hala aynı şeyleri söylüyor anlayacagıniz.

gitti talibanın dizinin dibine oturdu,
gemicik aldı ogluna,
erbakancıydı,
fethullahcı oldu,
medyaya yüklendi,
antilaiktir,
şudur...
budur...

:)
şakşakçıları için hazırlamıs oldugu bir konu :p prim vermeyin :D

tabi dediklerinin cogu dogru o ayri mesele.
şaka maka on numara konu olmuş ama muhalefet olmasam rahat etmiyorum lan :D

Joker amacını bi türlü anlayamadım dövüyon mu sövüyon mu :D ama güzel bi yorum olmuş :D

Stumm
Daimi Üye
Bir iddiada bulunuyorsanız ispat da etmek zorundasınız bu kadar basit. Yanlışsa yanlış diyin yoksa boşuna konuşmayın:nono:
Sizin ispat anlayışınız "kaynak"tan ileri ne zaman gitti ki ispat isteyebiliyorsunuz? Kanal7, SAMANyolu, Zaman gazetesi, Atv, Sabah gibi gazetelerden "alıntılarla" siyaset tartıştığını zanneden arkadaşlara neden sesiniz çıkmıyor? Bu forumda gündemi takip edenler belli. GİLA kitabı okumuş özetini çıkarmış, en azından FOTOKOPİ lerle geçinmemiş. İspat ispat tutturmuşsun hadi ispat edemedik diyelim sen aksini ispat et... Forumdakilere istihbaratçı muamelesi yapmanın lüzumu olduğunu sanmıyorum. İspatlanacak birşey olduğunu sanmıyorum hatta konuda.. Hikmetyar'ın dizinin dibinde oturan bir adamı "ben değiştim" lafıyla aklayabilen zihniyetler oldukça ispat edebilmeninde bir anlamı kalmaz zaten..

Phoebe
WarrioR
Sizin ispat anlayışınız "kaynak"tan ileri ne zaman gitti ki ispat isteyebiliyorsunuz? Kanal7, SAMANyolu, Zaman gazetesi, Atv, Sabah gibi gazetelerden "alıntılarla" siyaset tartıştığını zanneden arkadaşlara neden sesiniz çıkmıyor? Bu forumda gündemi takip edenler belli. GİLA kitabı okumuş özetini çıkarmış, en azından FOTOKOPİ lerle geçinmemiş. İspat ispat tutturmuşsun hadi ispat edemedik diyelim sen aksini ispat et... Forumdakilere istihbaratçı muamelesi yapmanın lüzumu olduğunu sanmıyorum. İspatlanacak birşey olduğunu sanmıyorum hatta konuda.. Hikmetyar'ın dizinin dibinde oturan bir adamı "ben değiştim" lafıyla aklayabilen zihniyetler oldukça ispat edebilmeninde bir anlamı kalmaz zaten..
Tamam anladım ispat edemiyorsunuz bu kadar zorlamaya gerek yok:D

kolonya
Forum Ustası
'ben ispat edemiyorsam aksini sen ispat et' gibi bişey okudum orada...

ayıp. !! hadi ayıbı geçtik sağda solda insan içinde söyleme böyle şeyleri. ;)

burası forum, zihniyetinizi bir parçada olsa burada yansıtabilirsiniz ama insan içine çıktığınızda böyle bir laf ederseniz karşınızdaki kişi ile konuşacak birşeyiniz kalmaz.

Stumm
Daimi Üye
Tamam anladım ispat edemiyorsunuz bu kadar zorlamaya gerek yok:D
Anlamasını beklediğim insanlar için seni kullandım biraz kusura bakma :)

burası forum, zihniyetinizi bir parçada olsa burada yansıtabilirsiniz ama insan içine çıktığınızda böyle bir laf ederseniz karşınızdaki kişi ile konuşacak birşeyiniz kalmaz.
Fakir Edebiyatı mı o? Sanırım öyle.. :)

GsKhan
Forum Kalfası
Doğru söze ne hacet;)

T@M@Y
Forum Ustası
Keşke şu dokunulmazlıklar kalksa şu ıspat edin diyenler savundukları kişileri mahkemelerde veya kodeste görünce neyi ıspat edin diyecekler çok merak ediyorum :)

devrimkemal
Daimi Üye
Keşke şu dokunulmazlıklar kalksa şu ıspat edin diyenler savundukları kişileri mahkemelerde veya kodeste görünce neyi ıspat edin diyecekler çok merak ediyorum :)
amaç ispat etmek olsa neyse amaç dezenformasyon hatta daha çok destekledikleri tayyip ve devasa çetesinin sürdürdüğü dezenformasyon politikasını destekleyen karşı propaganda..

yoksa kimsenin gerçekle ilgilendiği yok;)

geçmiş dönemde tayyip idealleri(!) için nasıl birilerine yanaştıysa şimdide tayyibe yanaşılıyor açıkça belli,
birilerinin devranı böyle dönüyor:p

ShaQ12
Banned

Aksini ispat edebiliyor musun? yada her zamanki gibi boş konuşup konuyumu saptıracaksın?

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Konulara göz atıyordum da,

hakikaten nooldu bizim EVET çilere?

Astınızmı Evren'i?

Ya da içeri attınızmı?

Ya da,

konuda bahsettiğim gibi kendinizi kandırılmış hissettinizmi?

keh keh keh :D:D:D

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
1 sene önceki konuya mı yazdın?

Daha ciddi konular var :(

Evet ve hayır diye oy verdiğimiz maddelerin konu ile ne alakası var?

Evet ve hayır diye anasaya oy verdik, partilere değil.

- Yönetici düzenlemesi: :
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
1 sene önceki konuya mı yazdın?

Daha ciddi konular var :(

Evet ve hayır diye oy verdiğimiz maddelerin konu ile ne alakası var?

Evet ve hayır diye anasaya oy verdik, partilere değil.

Benim konularım günceldir.

Dün referandumda milleti enayi yerine koyan şahıs,

bugün başka başka söylemlerle yine geldi :)

dünden ders almayanlar yarın ağlamaya mahkumdurlar..