gmail e giremiyom

foreveryoung
Daimi Üye
Arkadaslar gmail e giremiyorum.İd ve sifre yazıyorum ve dolmasını bekliyorum ama bir türlü girmiyor.En sonunda sayfa goruntulenemiyor yazıyor.Baska hesaplar ile de denedim yine olmuyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar..

ReQuiemForAsaW
Forum Ustası
ben denedim şu an girebiliyorum,,,temporarily internet files'ını boşalt,,cookie'leri ve registry'leri temizle...kolay gelsin...(tune up kullan bi de:D

saygılar

foreveryoung
Daimi Üye
Oncelikle sen harbiden en yardımsever uyesin bu forumda 20 tane yardım istediysem 15 tanesine yardım ettin Saol.Ama yazdıklarının ne demek oldugunu anlamadım :)

Joker
Forum Ustası
internet explorer'in ust tarafinda bulunan araclar 'dan secenekleri tiklayip oradaki gecmisi ve birde cookie'leri silme butonlarini kullanabilirsin :)ayrica eger gene olmuyorsa internet explorer degilde mozilla firefox'dan denersen girebilirsin.

bende su anda sorunsuz girebiliyorum.

ReQuiemForAsaW
Forum Ustası
bilgisayarım--c--documents and settings--pc adı--local settings--temporarily internet files (burayı temizle,,fakat gizli dosya ve klasörleri göster açık olmalı...)

tuneup utulities diye bi program var,,onu kur demiştim bi de,,ben formumuzda anlatımını yaptım,,kullandıktan sonra bana dua edersin:D:D,,her işe yarar...

koılay gelsin
saygılar

foreveryoung
Daimi Üye
heheheh :) mutlu oldum denicem.He bi de son dakika gelismesi.Gmail e girdi bende simdi ama yarım saat once tıklamıstım yeni girdi.Simdi oturum kapayıp tekrar actım hala bekliyorum.Solim dedim:) Karmam fazla fayda etmese de+k :)Saolun..

oslo_-boy
Daimi Üye
sen niye kendini böyle kutsal bi göreve adadın:D:D pişman olma sonra...kilit:D

saygılar
Kutsal bir görev derken neyi kastediyorsun benim amacım sadece msj ları kontrol etmek yardım konularında cevabı verilmiş konuların kilit vurulmasını sağlıyorum kurallara uymayan konuların kilit vurulamsını falan sağlıyorum yaptığım faliyet kötü bir şey ise lütfen pm ile bildirin istemiyorsanız yapmam sadece yardımcı olmak istiyorum.