google a rakip

Dewe
Cool Çırak
Google a rakip olabilecek 1 arama motoru

http://www.clusty.com/

icerigi oldukca genis.. dizayni da hos..
denemenizi tawsiye ederim..

Dewe
Cool Çırak
senin secimin :) ama guzel 1 arama motoru.. paylasmak istedim..

bu arada google in ters halini gormeyen arkadaslar warsa

http://www.alltooflat.com/geeky/elgoog/

:)

Edy
Forum Kalfası
eskidende yahooya alismistim millet google google derken hala yahoodan search ediyodum neyse elim anca alisti google a:)ama hos bi site gercekten

deeper
Daimi Üye
alısmak zor bea, bende reflek oldu artık explorerı acar acmaz google yazıp ctrl enter yapıorum :=)

genius
Misafir Üye
valla bazen monitorun karsisinda yapacak bisey kalmayinca adres cubugunda yanıp sonen imleci gordukce hic bi amacim olmasa da google yaziveriyor parmaklarim oraya :)

caq1n
Çırak
GoogLe koLay koLay Kimse Rakip oLamaz..

GoogLe artık ßi ün yapmı$ we kolay kolay da kimseye ßu $anını Kaptırcağını Sanmıyorum...

101
Cool Üye
Google rakip olamaz diye diğerlerini bir kenara atmak olmaz. Google bence de en iyisi ama bazen diğer arama motorları gogle dan bulamadıklarımı buluyor. Mesela eski sınıf arkadaşlarım hem msn den çıktı. ;) Bu nu da arşivimize ekleriz. Gogle bulamadığında devreye girer. Bu arada gogle yazıyorum, benim de elim gogle yazıp ctrl enter e basmaya alışmış. google dan daha kolay.

ReE
Cool Çırak
google ın yazması kolay yaw.. alışmış bi kere el direk g ye gidio parmak :)
google toolbar yükle hiç google yazmana gerek kalmadan arama yaptır:) Boşuna g ve o harflrini falan fazladan eskitmemiş olursun :) yada açılış sayfanı google yap bu da bir yöntem :p

101
Cool Üye
[/quote]
google toolbar yükle hiç google yazmana gerek kalmadan arama yaptır:) Boşuna g ve o harflrini falan fazladan eskitmemiş olursun :) yada açılış sayfanı google yap bu da bir yöntem :p[/quote]

Yada Linux kullan. Web tarayıcının adres satırına direk aramak istediğin şeyi yaz. ctrl+enter yap. ;)

swain
Daimi Üye
bencede google rakıp olunmaz koskoca microsoft un msn ı yetısememıs googla ...
fazla soze ne gerek.....