google arama motoru hatası

erkamkaplan
Çırak
yanlışlıkla kurduğum toolbar nedeniyle olduğunu düşündüğüm google hatası hakkında yardımcı olurmusunuz arkadaşlar..
SSL bağlantısı hatası
Sunucu ile güvenli bağlantı kurulamıyor. Bu durum sunucuyla ilgili bir sorundan kaynaklanabilir veya sahip olmadığınız bir istemci kimlik doğrulaması sertifikası gerekiyor olabilir.
Hata 107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): SSL protokolü hatası.

veya 404 sayfa bulunamadı hatası alıyorum 2 gündür google a hiç bir şekilde bağlanmadı size özel google sayfası geliyor bütün tarayıcılarda v9tr falan nasıl silebilirim ? ve google a girmek istiyorum artık

SerKan1923
Banned
Tüm Tarayıcılarınızı Sisteminizden Kaldırıp Tekrar Kurmayı Denediniz mi ? IE Kullanıyorsanız Sürümü Nedir ? 9-10 ?

erkamkaplan
Çırak
chrome kullanıyorum sildim tekrar kurdum olmadı malesef internet explore kullanmam ama oda girmiyor dns ayarlarını değiştirdim oda işe yaramadı ???????????

erkamkaplan
Çırak
yok dostum belki aklınıza birşey gelir bundan bu toolbarı .exe olarak kurdum denetim masasında görünmüyor ama bütün tarayıcılarda v9tr anasayfa oldu setting bölümlerinde görünmüyor anasayfa slotları boş görünüyor ama açtığımda direk bu siteye giriyor kasperskyla bütün gece pcyi tarattım virüs olabilirmi diye birşey çıkmadı kafayı yemek üzereyim...

SerKan1923
Banned
yok dostum belki aklınıza birşey gelir bundan bu toolbarı .exe olarak kurdum denetim masasında görünmüyor ama bütün tarayıcılarda v9tr anasayfa oldu setting bölümlerinde görünmüyor anasayfa slotları boş görünüyor ama açtığımda direk bu siteye giriyor kasperskyla bütün gece pcyi tarattım virüs olabilirmi diye birşey çıkmadı kafayı yemek üzereyim...
Tarayıcınıza Virüs Bulaşmış, Combofix'i İndirip Taratın Düzelecektir.

Toolbar Vs, Okumadan Yüklemişsiniz Sanırım, Bundan Sonra Yüklediğiniz Yazılımların İçeriğini Okuyun Araştırın.

- Yönetici düzenlemesi: :
eagle969
Çırak
Üstad (4 saat uğraştım tüm diğer yolları denedikten sonra) HijackThis ile taratıp v9tr ve diğer zzsearch ve 22soft.. her ne karın ağrısı ise bulunan kutucukları işaretleyip sildim.. kısayol ie leride kaldırıp prog files'ten iexplorer ı yeniden masa üstüne kısa yol aldım.. çok şükür kurtuldum.. denemenizi tavsiye ederim

Penqueen
Banned
benimde ayno sorunum var
program ekle kaldırda bilmediğin program varsa kaldır
(hangisi kaldıracağını bilmiyorsan caps al bize göster yardımcı olalım :))
kullandığın tarayıcılarda bilmediğin tüm eklentileri sil
tarayıcı kısayollarında özellikler > hedef kısmında ...exe" den sonra ne varsa sil

arçelik3340
Forum Kalfası
bir benzeri bende vardı..google ile arama yapamıyordum..daha doğrusu google'a giremiyordum..

virüs falan aradım taradım birşey çıkmadı..

birden gözüme tarih ve saat iişti..bir de baktımki tarih 2005'i gösteriyor..:D

biosun pili bitiyormuş..saati falan güncelliyorum düzeliyordu ama pc kapanıp açılınca tekrar eski tarihe gidiyordu..

bende pili çıkarıp ısırdım(gçici olarak yenisi yoktu o an elimde).taktım 3 aydır girebiliyorum..:D:D