Google, GMail�i 2 GB�ye çıkardı

Edy
Forum Kalfası
1 Nisan 2005 — İnternetin en büyük arama motoru, GMail’in lansmanından bir yıl sonra, 1 GB olan kapasitesini iki katına çıkardı. Güncellemenin bugünden itibaren geçerli olacağı belirtildi

Benimki 1300mb da su anda heralde her saniye artiyo:)

Edit:Haber boyle ama sanirim bunlarin yolu 2 gb dan daha fazla gozukuyo sitelerinde sakayla karisik bi gosterge var:)

- Yönetici düzenlemesi: :
Edy
Forum Kalfası
Simdi bi gmailin sitesine girip bakin ben bu haberi ntvmsnbc den almistim ama sanirim bunlar sonsuzluga gidiyolar:)
Yeni projeleriymis
infinity+1:)

WuhtereW
Cool Üye
Bence 1 gb lık limit ile hotmailin ve yahoonun önüne geçmişti. Sanırım 1gb 2 ye çıkararak yahoo ile yarışmaya çalıyor çünkü geçen günlerde yahoo da kapasitesini 1 gb ta çıkartacaklarını ilan etmişti. Böyle giderse Google sınır tanımayacak gibi görünüyor...

Tycon
Banned
Gmail sanal disk kullanmak isteyenler içinde bir nimettir.Zaten mail olarak o kadar büyük olmasına gerek yok ama sanal disk olarak şahane çalışıyor...

umti
Çırak
valla arkadaşlar benimkisi şimdi 3000 mb oldu ve olay şaka değil yav cillop hatta diğer maillerimdeki ne kadar gelen mailim varsa oraya yolladım banamısın demedi haberi olan var mı arkadaşlar bu gmail türkçesi olacak mı?