Google+ içeriğinizi 31 Mart 2019'dan önce kaydedin

  1. alpay29

    alpay29 Super Moderator

    Katılım:
    26 Ekim 2010
    Mesaj:
    26,783
    Beğeni:
    4,582
    Google+ içeriğinizi 31 Mart 2019'dan önce kaydedin


    Bu e-posta, Google+'da kişisel (tüketici) hesabınız veya yönettiğiniz bir Google+ sayfası için içeriğe sahip olmanız nedeniyle gönderildi.

    2 Nisan 2019'da Google+'nın tüketici sürümünün kullanıma kapatılacağını ve tüketici Google+ hesaplarındaki içeriklerin silinmeye başlanacağını hatırlatırız. Google+'daki fotoğraf ve videolarınız da Albüm Arşivinizden ve Google+ sayfalarınızdan silinecek.

    Google+ içeriğinizin indirilmesi zaman alabileceği için işleme 31 Mart 2019'dan önce başlayın.

    Başka hiçbir Google ürünü (ör. Gmail, Google Fotoğraflar, Google Drive, YouTube), Google+ tüketici sürümünün kapanışı kapsamında kullanımdan kaldırılmayacaktır ve bu hizmetlerde oturum açmak için kullandığınız Google Hesabı kalacaktır. Hâlihazırda Google Fotoğraflar'da yedeklenmiş olan fotoğraf ve videolarınızın silinmeyeceğini hatırlatmak isteriz.

    Daha fazla bilgi için Google+'nın kullanıma kapatılmasıyla ilgili SSS bölümünün tamamını inceleyin.

    Google+ ekibi olarak, Google+'yı böyle özel bir yer haline getirdiğiniz için sizlere teşekkür ederiz.

    Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

    Bu zorunlu e-posta hizmet duyurusu, Google+ Sayfanız, ürününüz veya hesabınızdaki önemli değişiklikler konusunda bilgilendirilmeniz amacıyla gönderildi.

    Google+'nın tüketici sürümü, 2 Nisan 2019 tarihinde kullanıma kapatılacak. Başka hiçbir Google ürünü (ör. Gmail, Google Fotoğraflar, Google Drive), Google+ tüketici sürümünün kapanışı kapsamında kullanımdan kaldırılmayacaktır.


    kaynak
     
    • Beğen Beğen x 1
    • Bilgilendirici Bilgilendirici x 1
    #1
  2. berkcombil

    berkcombil Daimi Üye

    Katılım:
    8 Mayıs 2009
    Mesaj:
    721
    Beğeni:
    98
    Kapatıyorlar demek
     
    #2
Yükleniyor...