Google PageRank Değerleri Güncelledi

YazılımMimarı
Forum Ustası
Google gün itibar ile sitelerin pagerank değerlerini güncelledi.

Bu LINK'ten sitenizin genel değerleri ve pagerank değeri hakkında bilgi alabilirsiniz.

LINKKK

YazılımMimarı
Forum Ustası
Benim site 1,5 aylık yayında. PR1 olmuş. Google 3 ayda bir güncelleme yapıyor bildiğim kadarıyla, arkadaşlarımın sitelerinide güncellemiş.

Lacivert.
Forum Ustası
Benim site 1,5 aylık yayında. PR1 olmuş. Google 3 ayda bir güncelleme yapıyor bildiğim kadarıyla, arkadaşlarımın sitelerinide güncellemiş.
Bu işle prof. olarak ilgilenen bir arkadaşım güncellemeden hemen önce ya da hemen sonra kurulan sitelerin değerlendirme bakımından ve googleın ilgisi bakımından daha avantajlı olacağını söylemişti hala sebebini anlayamadım.

YazılımMimarı
Forum Ustası
Bu işle prof. olarak ilgilenen bir arkadaşım güncellemeden hemen önce ya da hemen sonra kurulan sitelerin değerlendirme bakımından ve googleın ilgisi bakımından daha avantajlı olacağını söylemişti hala sebebini anlayamadım.
Onun sebebi google'ın elinde yeterli veri olmamasından kaynaklanıyor. Tahmini bir değer veriyorlar fakat 2 hafta yada 1 aylık incelemeden sonra verdikleri değer için yeterliliğine bakıyorlar eğer yeterli ise oldugu hali ile bırakıyor değil ise verilen değeri geri alıyorlar.

Lacivert.
Forum Ustası
Onun sebebi google'ın elinde yeterli veri olmamasından kaynaklanıyor. Tahmini bir değer veriyorlar fakat 2 hafta yada 1 aylık incelemeden sonra verdikleri değer için yeterliliğine bakıyorlar eğer yeterli ise oldugu hali ile bırakıyor değil ise verilen değeri geri alıyorlar.
Bunu çok terimli anlatınca insan anlamıyor tabi ampuller yandı teşekkürler :)

google kafayi yemis 2 aylık sitem pr3 olmuş
Çaktırma usta :D

bahadirrbey
Cool Üye
bu güncellemeden kimse hoşnut değil boş siteler güncelleme yapılmayan siteler pr değeri alırken backlink çalışması yapılan emek verilen sitelere pr verilmemiş. google kullanıcı sözleşmesinden sonra pr standartlarınıda değiştirdi sanırım. yok yere pr alanlar memnun alayamanlar kızgın benim gibi :)

NABOKADNEZAR
Cool Üye
pr değeri her nekadar hite etki etmesede link satışından iyi kazandırıyor. pr0 sitem 7k pr3 sitem 1k pr6 sitemin ise günlük 100 hiti var ama en cok pr6 dan kazanıyorum:D

pesimist
Misafir Üye
google bence ne yaptığını bilmiyor. bir aylık siteyi pr3 yapıyor bir yıllık özgün siteye gözünün ucuyla bile bakmıyor.