YazılımMimarı
Bu işle prof. olarak ilgilenen bir arkadaşım güncellemeden hemen önce ya da hemen sonra kurulan sitelerin değerlendirme bakımından ve googleın ilgisi bakımından daha avantajlı olacağını söylemişti hala sebebini anlayamadım.Benim site 1,5 aylık yayında. PR1 olmuş. Google 3 ayda bir güncelleme yapıyor bildiğim kadarıyla, arkadaşlarımın sitelerinide güncellemiş.
Onun sebebi google'ın elinde yeterli veri olmamasından kaynaklanıyor. Tahmini bir değer veriyorlar fakat 2 hafta yada 1 aylık incelemeden sonra verdikleri değer için yeterliliğine bakıyorlar eğer yeterli ise oldugu hali ile bırakıyor değil ise verilen değeri geri alıyorlar.Bu işle prof. olarak ilgilenen bir arkadaşım güncellemeden hemen önce ya da hemen sonra kurulan sitelerin değerlendirme bakımından ve googleın ilgisi bakımından daha avantajlı olacağını söylemişti hala sebebini anlayamadım.
Bunu çok terimli anlatınca insan anlamıyor tabi ampuller yandı teşekkürlerOnun sebebi google'ın elinde yeterli veri olmamasından kaynaklanıyor. Tahmini bir değer veriyorlar fakat 2 hafta yada 1 aylık incelemeden sonra verdikleri değer için yeterliliğine bakıyorlar eğer yeterli ise oldugu hali ile bırakıyor değil ise verilen değeri geri alıyorlar.
Çaktırma ustagoogle kafayi yemis 2 aylık sitem pr3 olmuş