Google Sitemin KAyıdını Yapamıyorum

throck002
Daimi Üye
evet arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi googleye sitemin kayıdını yapamıyorum index alamıyorum. Sitemin googleye kayıdını yapacak arkadaşların yardımına ihtiyacım var..

Dogrulama hatası alıyorum.

Html kodları gömmekte sıkıntı cekiyorum.

Bu işlemi yapacak arkadaşa gerekli bilgileri vericem o halledicek.

googledeki alternatif yollarıda denedim ama bi yerde yanlış yapıyorum bu işte yeniyim yardım edebilcek varsa sevinirim.

bondcemil
Forum Ustası
html olmazsa meta ile doğrulama yapmayı denediniz mi? html dosyasını sitenin anadizinine atman gerek. (webmaster toolsdaki doğrulamadan bahsediyorsun diye bu cümleyi kurdum)

throck002
Daimi Üye
html olmazsa meta ile doğrulama yapmayı denediniz mi? html dosyasını sitenin anadizinine atman gerek. (webmaster toolsdaki doğrulamadan bahsediyorsun diye bu cümleyi kurdum)
işte sorun bu html dogrulamayı atamadım nasıl yapacagımı anlayamadım.

meta kodunu attıgımda ise yanlış dizin diyor dogrulama yapmıyor bir yerleri yapamıyorum ama cözemedim tam olarak yardım ederseniz bilgileri size veriyim siz yapın:)

bondcemil
Forum Ustası
işte sorun bu html dogrulamayı atamadım nasıl yapacagımı anlayamadım.

meta kodunu attıgımda ise yanlış dizin diyor dogrulama yapmıyor bir yerleri yapamıyorum ama cözemedim tam olarak yardım ederseniz bilgileri size veriyim siz yapın:)
subdomain kullanıyorsanız ona dikkat edin. o zaman da subdomainin bulunduğu yere atmanız lazım.

- Yönetici düzenlemesi: :