Gorsel C#net - Visual StudioNET - ASPNET Egitim Seti

un10cked
Forum Kalfası
Verdiginiz linkler calisiyor ama ilk cd'de bir dosya eksik. Quick shop 2.5.msi dosyasi bulunamadi hatasi veriyor. Ilgilenirseniz sevinirim. Tesekkurler

ahmetokanyilmaz
Çırak
Verdiginiz linkler calisiyor ama ilk cd'de bir dosya eksik. Quick shop 2.5.msi dosyasi bulunamadi hatasi veriyor. Ilgilenirseniz sevinirim. Tesekkurler
Aynı hatayı ben de aldım. gorsel.exe ye direk tıklayınca "hata kodu 01 - Bir hata oluştu" diyor. 91 setup.exe yi çalıştırınca "Quick shop 2.5.msi dosyasi bulunamadı." deyip kurulumu sonlandırıyor. Bu dosyayı ayrı bir şekilde upload edebilir misiniz?

Kaç tane site dolaştım. Bu sorundan muzdarip bir sürü insan var.

ahmetokanyilmaz
Çırak
Bir geri bildirimde bulunayım: iso dosyalarını dizine çıkarmak yerine poweriso benzeri bir programla sanal sürücüden çalıştırınca sorun çıkmıyor.

netr0n
Banned
Çalıştıramayanlar görsel.exe direk çalışmaz.. Sağ Tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın..

T|m8R
Çırak
Lisans numarası olayını nasıl halledeceğimiz hakkında bir bilgisi olan var mı hacılar?
Ben CD'ye yaktım, Windows 7 kullanıcısıyım ve sorunsuz çalışıyor. Lakin lisans numarası olmadan bi şey yapamam bu setle.

- Yönetici düzenlemesi: :
By_MdK
Çırak
mrb arkadaşlar konuda eksiklik war konunun altına bu işlemide yazarsanız seviniriz.
lisans işlemi aşağıdaki gibidir arkadaşlar . yapamayanlar mdk @ inbox com msn eklesn yardımcı olayım . iyi eğitimler :)

Lisanslama:
CD'ye yazdıktan sonra yada image olarak açtıktan sonra içindeki .exe'yi çalıştırıyoruz ve karşımıza bu hatayı veriyor ok'a basıp devam ediyoruz.
Daha sonra alttaki resim deki gibi programımız çalışmıyor oluyor ancak solda ki bazı derslerin başında X işareti var. Bu deneme sürümü olduğu anlamına geldiği için böyledir. Üstteki menüden Yardım'dan Lisans işlemlerine giriyoruz.
Kabul ediyorum'u seçip devam ediyoruz.
Aşağıda ki uyarıyı OK deyip geçiyoruz.
Telefon ile seçeğini seçip devam ediyoruz.
Sadece RAKAM'lardan oluşan bir sayı sallıyoruz.
Karşı kayıt kodu kısmına yine sadece RAKAM'lardan oluşan bir sayı sallıyoruz.
Ve lisanslama işlemi bitmiş oluyor.

betho
Çırak
Arkadaşlar 3 yıl önce sizlerle paylaşmış olduğum bu konunun hala güncel olması beni mutlu etti.Linklerin ise hala güncel olması da umarım sizleri mutlu ediyordur.
Lisanslama olayını resimli olarak anlatmıştım ancak tiny pick teki problemlerden dolayı bu gün lisanslama olayını göremiyorsunuz ancak BY Mdk kardeşimiz nasıl olacağını anlatmış sağolsun hemen bu mesajımın üzerinde bulabilirsiniz.
Şunu söylemek istiyorum öncelikle;
Bakın bu söylediklerime iyi dikkast edin şimdi;
Bu set 2003 versiyonu ile anlatılmıştır bu doğru ancak 2010 veya daha başka versiyonlar ile anlatılan setler bu işi gerçekten öğrenmek isteyenler için ideal değildir ama bu sette bu işin temeli çok iyi bir şekilde verilmektedir.
Benim sizlere tavsiyem bu seti iyice kafanıza sokmadan diğer vaersiyonlara geçmeyin.
Mikrosoft sürüm yükselttikçe programcının işini kolaylaştırmakta sürükle bırak mantığını daha çok empoze etmektedir.Buda yazılımcı değil sürükle bırakçı yetişmesine sebep olmaktadır.
Ehli olan ne demek istediğimi anlamıştır.İyi yazılımcı olmak istiyorsanız bu sürümü iyi öğrenin yeni sürümler ondan sonra çocuk oyuncağı gelecektir zaten...
Herkese başarılar

kacaksevgilim
Çırak
Hocam windows Vista da bir defa çalıştı daha sonra çalışmadı msi bulunamadı hatası bunu çözebilen varmı vista kullanıcıları?

yener1a2b
Çırak
Eğitm seti Lisanslaması yapacağım(eğitim setinin sadece bir bilgisayarda çalışması için bir serial oluşturdum dosyadan okuyor eğitim seti çalıştırıldığında ama şöle bir sorunum var videoların güvenliği kariyer videoda satılan eğitim setlerinin videoları exe uzantılı bunun gibi nasıl yapabilirim ve videoların güvenliğini sağlayabilirim) bu konudua bilgisi olanlar varsa yardım colaurlarsa minnetter kalırım. msn:yener_aga_1990@hotmail.com

cuneyt1700
Çırak
c# ile network programlama görsel eğitim seti var mı arakadaşlar
Bu Set Ile , C# ta Gelişmiş Ağ Programlamalarının Mantığını (Çalışma Şekilleri , Kodlanması)
Socket Yardımıyla Tcp Kanalları Üzerinden Gelişmiş Bir Network Programlama Projesinin Nasıl Yapıldığını Aynı Zamanda Bu
Projelerde Serverın Nasıl Kurulup , Clientlerin Nasıl Yönlendirildiğini Öğrenmiş Olucaksınız.
Proje Bir Chat Sistemini Baz Alarak Bunun Programlanması Ve Çalışma Şeklini Anlatmaktadır . Böylelikle Gerçek Hayatta Ağ Programlamasıyla Ilgili
Birebir Proje Çalışması Yaparak Network Programlamanın Geniş Temellerini Atarak Sizleri Bu Konuda Eğitmeyi Setimiz Amaçlamaktadır .
Set Sonunda Windows Live Messenger,Skype,Yahoo Gibi Programların Çalışma Şekillerini Ve Kodlanış Tarzlarını Öğrenerek Bunlarla Ilgili Proje Geliştirebilir ,
Aynı Zamanda Platformu Zengin Olan Web Sitelerinin Anlık Chatleşme Sisteminin Nasıl Çalıştığını Öğrenip Bunları Programlayabileceksiniz .
C#da Ağ Programlama Hayati Derecede Önemlidir . Server Bazlı Projelerin Hepsinin Temel Yapı Taşı Olan Socketleri Iyi Kavrayabilmeniz Için Setimiz Düzenlenmiştir.

besaer
Cool Çırak
33. mesajdaki açıklama çok sağlam ne zaman indirdim hatırlamıyorum ama göreünce bakim dedim. T.Y.