Grundig 1YB-GNB 1545A1MT kamera Driver

karabork
Forum Kalfası
Arkadaşlar Grundig 1YB-GNB 1545A1MT Laptopa windows 7 yükledik ama Kamera driveri yok kendi sitelerinde yok verdikleri cd de yok aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt görünüyor sadece yardımcı olurmusunuz???

karabork
Forum Kalfası
mythy
Daimi Üye
win7 otomatik surucu yukluyor o web cam için benm bildiğim sizn gordugunuz bilinmeyen aygıt card reader falan olabilir aygıt yoneticisinden goruntuleme aygıtlarında gozukmuyormu camera surucusu

karabork
Forum Kalfası
win7 otomatik surucu yukluyor o web cam için benm bildiğim sizn gordugunuz bilinmeyen aygıt card reader falan olabilir aygıt yoneticisinden goruntuleme aygıtlarında gozukmuyormu camera surucusu
Evet camera görünmüyor aygotlarda da yok daha grundig servisini aradım windows 7 ultimate de desteklemiyor dediler bakalım birde xp kuracağım o zaman ne olacak yada servislerini ne gibi saçmalıklar dinleyeceğim...

mythy
Daimi Üye
biraz once 1545 a1 p6 ya bir win7 kurdum starter kurdum ama ultimate ile surucu olarak aynılar ,,,dstekliyor,,, sallamıslar desteklemez deyip , camerayı otomatik yukluyor o cihaza xp kurmak pek akıl işi değil,,, bak aygıt yoneticisinde ,goruntuleme aygıtarı vardır onu genişletirsen usb aygıtı yazar işte o web cam
msn falan yukluyse gorebilrsin zaten camerayı bilinmeyen aygıt dediğim gibi modem yada card reader falan olabilir birde sendeki model de camerayı acıp kapatmaya yarayan Fn tuşu olabilir onada bir bak istersen

birde sunu ekleyeyim çağrı merkezi var 4440888 ararsan oradan yine yardımcı oluyor elemanlar şurdan idir burdan idir sunu yap falan dye bayagı ilgileniyorlar

- Yönetici düzenlemesi: :
karabork
Forum Kalfası
biraz once 1545 a1 p6 ya bir win7 kurdum starter kurdum ama ultimate ile surucu olarak aynılar ,,,dstekliyor,,, sallamıslar desteklemez deyip , camerayı otomatik yukluyor o cihaza xp kurmak pek akıl işi değil,,, bak aygıt yoneticisinde ,goruntuleme aygıtarı vardır onu genişletirsen usb aygıtı yazar işte o web cam
msn falan yukluyse gorebilrsin zaten camerayı bilinmeyen aygıt dediğim gibi modem yada card reader falan olabilir birde sendeki model de camerayı acıp kapatmaya yarayan Fn tuşu olabilir onada bir bak istersen

birde sunu ekleyeyim çağrı merkezi var 4440888 ararsan oradan yine yardımcı oluyor elemanlar şurdan idir burdan idir sunu yap falan dye bayagı ilgileniyorlar
Xp de gene olmadı Tekrar Windows 7'ye çevirdim bende.msn'de falan görünmüyor Bilinmeyen aygıt kesin camera yani seninde dediğini gibi normalde tanıması lazım ama bunda olmuyor...Verdiğin numarayı arayım ben birde Teşekkürler :)

ylpwqwepfbur
Çırak
Whekewnlhg92

Mfvve New UGG Bailey Button 5808
politiske usikkerheten persists.the worst-case scenario er en politisk situasjon som ligner p? 2010 og eu -krisen dra den globale ?konomien inn i resesjon. slikt verre tilfelle ville dra ned den thailandske ?konomisk vekst p? 2-3 prosent i ?r.teheran, 24 oktober - en h?ytst?ende iranske energi offisielle sa landets private sektor vil \"snart\" eksportere flere nye olje forsendelser
oDnfj [COLOR=#ff000]Canada Goose Solaris Parka[/COLOR]
n ikke handle mot domstolene, mer slik som det er en internasjonal sak,\" han stated.col atintande sa ghana forsvaret hadde tilbudt alle n?dvendige bistand til mannskapet mens de var i ghana, men de ville ha til ? g? gjennom prosessen ? ha skipet released.the new york-baserte investeringsfond, engasjert i forvaltningen av investeringen p? vegne av pensjonsmidler, universitetslegaten
fcOqj UGG Romantic Flower Boots
r lam said.lam de politiet etterforskning vil fortsette, og kommisjonen kan be om informasjon eller rapporter til rette h?ringer. det kan ogs? innkalle folk til ? vitne . \" unders?kelseskommisjonen , som er uavhengig , med disse brede mandat , er faktisk mer relevant og hensiktsmessig i denne tragiske hendelsen enn sj?retten , \" hun said.lam sa exco kan oppnevne en eller flere per
gqyVq Canada Gooseő Jakker Billig
seg inn i landet for ? carryout sporadiske angrep p? offentlige steder og kirker i byer som mombasa og nairobi. \"vi har detaljer og bilder av noen av kenyanere som sluttet somalias al-shabaab militante gruppen og har v?rt knyttet til en rekke terror aktiviteter, \"sa mwaniki.united nations , 26. september - kenyanske presidenten mwai kibaki onsdag uttrykte bekymring for den aktuell
http://azblok.net/index.php?subaction=userinfo&user=zcvxflzgwyyn
http://a1gp.com/index.php?action=profile;u=90555