Güleni hangi bakan sildi

UFF007
Forum Kalfası
Gülen'i hangi bakan sildi?

Fethullah Gülen'in biyografisi bir bakanlığın internet sitesinden kaldırıldı. Pei hangi bakan biyografiyi kaldırdı? İşte yanıtı;
Kültür Bakanlığı sitesinde Fethullah Gülen’i tanıtan, "baskı gördüğü ve 28 Şubat mağduru olduğu için" ABD’ye gitmek zorunda kaldığını anlatan "biyografi", Bakan Ertuğrul Günay tarafından kaldırıldı.

CHP sordu CHP Milletvekili Tayfur Süner, geçtiğimiz aylarda basına yansıyan olayı soru önergesi ile TBMM gündemine taşıdı. Süner, "Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde Fethullah Gülen’in hayatı büyüklere, Şırnak İl Müftülüğü’nün sitesindeki Said-i Nursi çizgi filmi küçüklere yönelik yanlış tanıtım yapmaktadır. Devletin resmi internet sitesinde bu kişilerin hayatlarının yanlış biçimde yer alması ve din istismarı yapılması doğru mudur?" diye sordu.

Duyarlıyım Süner’e yanıt veren Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Şırnak İl Müftülüğü’nün sayfasındaki tanıtımdan kendi bakanlığının sorumlu olmadığını vurgularken, Fethullah Gülen ile ilgili tanıtımın bakanlığının sitesinden kaldırıldığını açıkladı. Günay, bakanlık sitesinde yer alan bilgilerin İhsan Işık’ın yazdığı "Yazarlar Ansiklopedisi" adlı yayında geçtiğini belirterek, bu kitabın sorumluluğunun yazarına ve yayımcısına ait olduğunu ifade etti. Günay, "İlgili kitabın bakanlık sitesinden yayını durdurulmuştur. Benim bakanlığım döneminde herhangi bir suiistimale veya herhangi bir değerin istismarının yapılmasına göz yumulamaz. Bu yönde büyük bir özen ve duyarlılık sahibi olduğum kamuoyunun da malumudur" dedi.

Site de bakımda Süner’in soru önergesinde gündeme getirdiği Said-i Nursi’nin hayatını ve Van’da şeriat üniversitesi kurma çalışmalarının anlatıldığı çizgi filmin yer aldığı Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı olan Şırnak İl Müftülüğü’nün web sitesi de kapandı. Müftülüğün web sayfasının girişine "sitenin bakıma alındığı" ifadesi konuldu.

Kaynak

WhatIveDone
Forum Ustası
AMan yar rabbim kötü espinin dayanılmaz hafifliği bu:eek:

Yapılmış belkide en kötü espri:(

Ne istersiniz ki adamdan,kişi üzerinden siyaset yapmayı,ne kadar çok seviyor şu CeHaPe

Daha İyisini de Yapardım da Hakkında Espri Yapacağım Kişinin Kişiliğiyle Doğru Orantılı Espriler Yaparım.Melek(!) Gibi Adam Hakikaten Ne İstiyorlar Anlamadım :rolleyes:.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
BAKINIZ..

bu hafta birşey keşfettim..

GÜLEN cemaati üzerinde fazlaca durmaya gerek yok..

çünkü, bu cemaatin paralarıyla palazlananların birçoğunun aslında cemaate takıyye yapdıklarını ve tek amaçlarının cemaat paralarıyla olabildiğince kendi güçlerine güç katmak olduğunu yakaladım...

birgün...

herşeyi göze alıp bir konu açacağım bu konuda..

tek tek isimleri koymalımıyım, firmaları dahil etmelimiyim,, bir tek ona karar veremedim henüz..

ama bildiğim birşey varsa,,

o sandıkları devrim bir türlü gerçekleşmeyecek..

burada FETTULLAH GÜLEN denilen şahıs sadece liderlik yapmaya çalışıyor. paralar diğerlerinin aralarında gezinip duruyor..

birgün birileri ( TSK örneğin ) HÖT.. dedilermi ortaya şöyle bir sonuç çıkacak..

cemaat paralarını kullanarak gücüne güç katanlar, o güçlerini alıp, kenara çekilecekler..

yani.. böyle bir islami cemaatte ilk defa cemaat lideri ENAYİ durumuna düşmüş olacak :D:D

bundan yüzde yüz eminim..

gün gelir o konuyu da açarım inşallah..

saygılar..

alpi_09
En istikrarlı üye
Ağlamıyor...

Alçakça bir bakış ve aynı alçaklık pis bir gülüş...

Diyorki "Cumhuriyet 100. yaşını göremiyecek dedik... Ve bunu başarıyoruz... Hemde halkın desteği ile..."

*-*TuRquaz*-*
Forum Kalfası
BAKINIZ..

çünkü, bu cemaatin paralarıyla palazlananların birçoğunun aslında cemaate takıyye yapdıklarını ve tek amaçlarının cemaat paralarıyla olabildiğince kendi güçlerine güç katmak olduğunu yakaladım...

birgün...

tek tek isimleri koymalımıyım, firmaları dahil etmelimiyim,, bir tek ona karar veremedim henüz..

burada FETTULLAH GÜLEN denilen şahıs sadece liderlik yapmaya çalışıyor. paralar diğerlerinin aralarında gezinip duruyor..

birgün birileri ( TSK örneğin ) HÖT.. dedilermi ortaya şöyle bir sonuç çıkacak..

cemaat paralarını kullanarak gücüne güç katanlar, o güçlerini alıp, kenara çekilecekler..

yani.. böyle bir islami cemaatte ilk defa cemaat lideri ENAYİ durumuna düşmüş olacak :D:D

saygılar..
:sleep1:Bayağı bi şey yazmışsın Sayın Gila'da hiçbir şey anlamadım.Neyse,
bahsettiğin şu iddaayı ispatlayacak olan o konuyu dört gözle bekliyorum Sayın Gila...

+
--------------------------------------------------------------------------------------------------
next time artık.. rövanşın rövanşına bekleriz :D
Rövanşın rövanşını biz aldık sanırım Sayın Gila;)
Sıra bizde;

Next time artık Sayın GILA, rövanşa bekleriz ;)

Hiç yoktan bu espri daha güzel oldu:)

Golumbek
Daimi Üye
Fethullah Gülen adını kullanan kişiler, Hıristiyanlığın en katı kurallara sahip mezhebi Katolikliğe de hizmet edebilirler.

Buna da saygı duyarız.

Ancak, Türkiye'de İslamiyet satıp dünyada bambaşka şeyler yapmanın başka bir adı olmalı!

Hıristiyanlığın kendi içinde belirlediği uzun erimli hedef zinciri şu:

İsa 'nın ardından birinci binyılda, Avrupa'nın tümü Hıristiyanlaştırıldı.

İkinci binyılda, Amerika kıtasının tümü ve Afrika'nın bir bölümü Hıristiyanlaştırıldı.

Üçüncü binyılda, Afrika'nın kalan bölümü ve Asya Hıristiyanlaştırılacak.

Fethullah Gülen hareketi, girişte aktardığımız ilan bağlamında bu hedefin tam ortasına oturuyor!

25-27 Ekim 2007'de İngiltere Lordlar Kamarası'nda uluslararası bir konferans var. Adı şu:

Müslüman Dünyasının Dönüşümünde Gülen Hareketi'nin Rolü!

Müslüman dünyası nereye dönüştürülüyor?

Kim dönüştürüyor?

Gülen bu dönüştürümün neresinde?

Belki de konferansta yanıt verilir!

Şu soruyu eklemek gerek:

Müslüman dünyası dönüştürülürken Türkiye'ye nasıl bir don biçiliyor ve bu biçilmede Gülen'in rolü ne?

Tümünün yanıtı şu saptamayla da özetlenebilir:

Gülen hareketi, dini de kullanan Amerikan küreselleşmesinin İslam coğrafyası taşeronudur!

Mustafa BALBAY

ULUBATLI!
Forum Ustası
Fethullah Gülen adını kullanan kişiler, Hıristiyanlığın en katı kurallara sahip mezhebi Katolikliğe de hizmet edebilirler.

Buna da saygı duyarız.

Ancak, Türkiye'de İslamiyet satıp dünyada bambaşka şeyler yapmanın başka bir adı olmalı!

Hıristiyanlığın kendi içinde belirlediği uzun erimli hedef zinciri şu:

İsa 'nın ardından birinci binyılda, Avrupa'nın tümü Hıristiyanlaştırıldı.

İkinci binyılda, Amerika kıtasının tümü ve Afrika'nın bir bölümü Hıristiyanlaştırıldı.

Üçüncü binyılda, Afrika'nın kalan bölümü ve Asya Hıristiyanlaştırılacak.

Fethullah Gülen hareketi, girişte aktardığımız ilan bağlamında bu hedefin tam ortasına oturuyor!

25-27 Ekim 2007'de İngiltere Lordlar Kamarası'nda uluslararası bir konferans var. Adı şu:

Müslüman Dünyasının Dönüşümünde Gülen Hareketi'nin Rolü!

Müslüman dünyası nereye dönüştürülüyor?

Kim dönüştürüyor?

Gülen bu dönüştürümün neresinde?

Belki de konferansta yanıt verilir!

Şu soruyu eklemek gerek:

Müslüman dünyası dönüştürülürken Türkiye'ye nasıl bir don biçiliyor ve bu biçilmede Gülen'in rolü ne?

Tümünün yanıtı şu saptamayla da özetlenebilir:

Gülen hareketi, dini de kullanan Amerikan küreselleşmesinin İslam coğrafyası taşeronudur!

Mustafa BALBAY

Fetullah Gülen yazmasını bilmeyen herifin Fetullah gülen hakkında youm yapması abesle iştigal..Mustafa BALBAY'a

Golumbek
Daimi Üye
Fetullah Gülen yazmasını bilmeyen herifin Fetullah gülen hakkında youm yapması abesle iştigal..Mustafa BALBAY'a
cok bile yazmiş bizim buralarda fetoş derler...

ben ise fettul derim nedenmi? Birilerine ajanlık yapan insanlar ne benim düşüncemden ne de ırkımdan olabilir hele hele o ajanlık yaptıkları dünyayı kemiren gücse...

Ben Golumbek

- Yönetici düzenlemesi: :
adenia
Banned
golumbek biraz yavaş gidelim arkadaşım... sen böyle saygısızlık yapmaya başlarsan emin ol burada herkes birbirinin değerlerine sevdiği şahsiyetlere karşı saldırmaktan bir an bile geri kalmaz...

sen gülen'i ajanlık yapmakla itham ediyorsun da neye göre?

bu memleket atatürk zamanında da amerika ile işbirliği içindeydi bugünde işbirliği içerisindedir. hala amerika'da yaşayan, hala amerikada okuyan, öğretim görevlisi, master, doktora yapan herkes ajan o zaman? nice siyasiler, politikacılar bürokratlar abd'ye yerleşmiştir ve orada yaşamaktadırlar. bırakın Allah aşkına. adam türkiye'ye gelmiyor diye ortalığı birbirine katıyorsunuz. hem sizene arkadaş tasası size mi düştü? gelipte sizin gibi insanlarla mı uğraşsın? zaten adam yıllardır kendini savunmak zorunda bırakılmış!

sizin düşüncenize göre bende amerik aya giden herkesi ajan yaparım herkesi fişlerim olur biter!

ULUBATLI!
Forum Ustası
golumbek biraz yavaş gidelim arkadaşım... sen böyle saygısızlık yapmaya başlarsan emin ol burada herkes birbirinin değerlerine sevdiği şahsiyetlere karşı saldırmaktan bir an bile geri kalmaz...

bu memleket atatürk zamanında da amerika ile işbirliği içindeydi bugünde işbirliği içerisindedir. hala amerika'da yaşayan, hala amerikada okuyan, öğretim görevlisi, master, doktora yapan herkes ajan o zaman? nice siyasiler, politikacılar bürokratlar abd'ye yerleşmiştir ve orada yaşamaktadırlar. bırakın Allah aşkına. adam türkiye'ye gelmiyor diye ortalığı birbirine katıyorsunuz. hem sizene arkadaş tasası size mi düştü? gelipte sizin gibi insanlarla mı uğraşsın? zaten adam yıllardır kendini savunmak zorunda bırakılmış!

sizin düşüncenize göre bende amerik aya giden herkesi ajan yaparım herkesi fişlerim olur biter!

E Amerika bize düşman

o zaman bu adamlarda Amerikada yaşadıklarına göre onlarda düşman

Mantık bu..öyleyse ne diyoruz buna; totoloji diyoruz..he he :D

Golumbek
Daimi Üye

Arkadasim benim hizla gittigim filan yok... sonra sahsiyet demissiniz fettulda hangi sahsiyet var anlamadim? benim ülkemi ihanet edenlerin sahsiyeti olamaz!

o isbirligi Menderesle baslamistir kimlerle devam ettigi ortadadir Atamizi dolayli yoldan bu konuda adini almayin!

sen ABD ye gideceksin seni ajanlikla suclayacagim hic gülecegim yoktu? ABD de seni saltanat icinde yasatacakti belki Irak a gönderir bilemem meslegine bagli?

Unutma Fethullh Hoca ise Amerika'da saltanat sürüyor, Türkiyeye ihanetin karsiligi?

Ben Golumbek

_Ns@Nc_
Banned
BAKINIZ..

birgün...

saygılar..

Nerde sende o yürek....

Bu davaya gönül vermiş insanlardır onlar. Sizin gibi menfaat peişnde gidenlerle kaıştırmayalım...

Konunu bekliyoruz. Hakkında delil koyamayacağın konulardan bahsetme..

Yani kısacası SALLAMA........

Ağlamıyor...

Alçakça bir bakış ve aynı alçaklık pis bir gülüş...

Diyorki "Cumhuriyet 100. yaşını göremiyecek dedik... Ve bunu başarıyoruz... Hemde halkın desteği ile..."

Alçakları yanlış yerde arıyorsun arkadaşım. Bak sana yardımcı olayım hemen en yakın mavi renge boyanmış üzerinde 3 tane hilalin olduğu ve sönmeden yurdumun üstünde tüten enson ocak yazılı bir binaya git oarada bol miktarda vardır. Sana yardımcı olurlar. :D:D

cok bile yazmiş bizim buralarda fetoş derler...

ben ise fettul derim nedenmi? Birilerine ajanlık yapan insanlar ne benim düşüncemden ne de ırkımdan olabilir hele hele o ajanlık yaptıkları dünyayı kemiren gücse...

Ben Golumbek
Sen hangi ırktansın :D:D:D Irkım ırkım diye ortada salata yapma. Golumbek ne demek sen onu söyle. Hangi ecnebinin ismi bu ??

_Ns@Nc_
Banned
herseyden önce terbiyene takin? senin Irk in yoksa ben neyapayim?

Ns@Nc_ senin adin ne kadar takintiysa benimki, okadar degil?

Ben Golumbek

Ben birtane ırk bilirim insan ırkı... Gerisi benimle pek bağlantısı yok aynı türden değiliz... O ırkın adıda Hz.Adem ırkı...

Sonradan uydurma ırklar kafatasçılığıdır....

Beni adımda bir ifade vardır. Bana ait birşeyin kısaltmasıdır... Ya seninki ne Golumbek :D:D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Nerde sende o yürek....

Bu davaya gönül vermiş insanlardır onlar. Sizin gibi menfaat peişnde gidenlerle kaıştırmayalım...

Konunu bekliyoruz. Hakkında delil koyamayacağın konulardan bahsetme..

Yani kısacası SALLAMA........

yok ciğerim.. sallamıyorum..

ama geçen hafta birine çok feci giydirdim.. hadi onu anlatiim de keyiflenelim ecük :D:D

şincik..

biz bu fettullahcı amcam ile gittik yurtdışına..

onu yemez, bunu yemez..

%80 i müslüman bir ülkeye gitmişiz, yok tavuk yemez, yok sığır yemez..

sordum: yahu.. neden sığır yemiyorsun?

el cevap: eee. islami kurallara göre kesilip kesilmediğini bilmiyormuş :D:D

sordum: e peki. sen Türkiye'deki her etin islami kurallara göre kesildiğini mi sanıyorsun?

el cevap: ben en azından eti nerden aldığımı biliyorum..

yine sordum: e peki. hadi sizin gibi gücü yerinde olanlar belli yerlerden alışveriş yapabiliyorlar. ya diğerleri ne olacak?

el cevap: o, onların sorunu. ben kendi işime bakarım..

bu adam benim patronum beyler :D:D

gittik..

sabah sebzeli pizza, akşam sebzeli pizza, öğlen sebzeli pizza..

ulan..içim dışım pırasa, soğan oldu be...

bir akşam bir italyan lokantasına gittik..

hesapda spagetti yiyeceğiz..

siparişini verdi: domatesli, bol peynirli sade makarna...

eh. amcam doymadı tabii :D:D

üstüne tatlısıydı, dondurmasıydı derkeeeen :D:D:D

TİRAMİSU sipariş verdi her ikimize de :D:D

tiramisu lar geldi.. eline çatalı aldı,, şööle bir durdu..

YAV. ACABA BUNDA ALKOL VARMIDIR ? diye sordu..

ben BEN ŞİMDİ BAKARIM. ALKOL VARSA, KESİN ANLARIM diyerek, kendi tiramisumu tattım ve içindeki kahve likörünün tadını aldım bir güzel :D

YOK.. RAHATÇA YİYEBİLİRSİNİZ dedim :D

amcam. ilk çatalı attı ağzına,,, hemen kafayı kaldırıp, tuhaf tuhaf yüzüme bakdı :D

TİRAMİSU DA, EKŞİTİLMİŞ ŞANTİ KULLANILIR. BU, ONUN TADI.. diyerek alkollü tiramisuyu bir güzel kakaladım amcama..

haaa..

sallama konusuna gelince..

merak etme.. zamanı gelince.. mesela önümüzdeki hafta, birçok şeyi vereceğim burada..

ama bir küçük ipucu vereyim..

bu cemaate yaslanmış firmalar, aldıkları malların akreditiflerini cemaatin çekleri ile yine cemaatin finans kurumlarından açıyorlar..

şu aralar yurt dışında bir kural var.. iki senedir geçerli.. sipariş verenden mutlaka bir avans ödeme isteniyor. aksi halde hiçbir çalışma yapılmıyor..

avans ödemeler de cemaat tarafından verilmiyor. cemaat sadece elindeki birikmiş kamyonlarca çek ile akreditif açılmasına yardımcı oluyor..

cemaatten nakit çıkmadığı için, nakit ihtiyacı da olduğundan ve riskin tamamını cemaate yüklemek sevdasından olacak, peşin avans isteyen hiçbir firma ile çalışmayı kabul etmiyorlar :D:D

bu konular biraz ince..

kendimi tamamen savunmaya alarak ama birçok ipuçları vererek burada bir konu açacağım yakında..

sen.. Ns@Nc..

sen belki sana maaş veren hoca efendine yürekten bağlısındır ama bil ki, bizim tekstil piyasasının birçoğu, cüzdandan bağlılar.. yarın birgün bir sıkıntı olabilme ihtimaline karşın, kendi kasalarını olabildiğince dolduruyorlar..

yarın devrim mevrim neyin yapmaya kalktığınızda, sizin gibi küçük maaşlı battal gazi torunlarını ön saflara sürerek, kendileri paracıklarıyla ya dışarı kaçacak, ya üç maymunu oynayacaklar. GÖRMEDİM , DUYMADIM , BİLMİYORUM :D:D