Türkiye Cumhuriyeti Devletine vatandaşlık bagıyla baglı olan herkes Türk'tür´ Atatürk'ün Türklük ve milliyetcilik anlayışı,ndan yola cikarak diyorum ki ben Türküm Arkadasim... yeterlimi?Ben birtane ırk bilirim insan ırkı... Gerisi benimle pek bağlantısı yok aynı türden değiliz... O ırkın adıda Hz.Adem ırkı...
Sonradan uydurma ırklar kafatasçılığıdır....
Beni adımda bir ifade vardır. Bana ait birşeyin kısaltmasıdır... Ya seninki ne Golumbek
Katılıyorum..Türkiye Cumhuriyeti Devletine vatandaşlık bagıyla baglı olan herkes Türk'tür´ Atatürk'ün Türklük ve milliyetcilik anlayışı,ndan yola cikarak diyorum ki ben Türküm Arkadasim... yeterlimi?
ben bu adamın makara yapmadan katıldığı herşeye katılırım..Katılıyorum..
Görüldüğü üzere Atatürk Ulusalcı(*) değil gerçek bir milliyetçiydi.
*Ulusalcılık karıştırmayınız ile Ulusçuluk
Beni adımda bir ifade vardır. Bana ait birşeyin kısaltmasıdır...
Sanırım içkiliydiniz mirim,ben bu adamın makara yapmadan katıldığı herşeye katılırım..
kendisiyle iyi geçinmek gibi bir misyonum vardır..
zira dün akşam trigger, adenia ve bunu üçü bi yerde gördüm..
ardından geyik konu geldi..
ekmek parası.. geçinmek zorundayız işte..
katılıyorum.. ulubatlı doğru söylüyor..
Dervişin fikriylen zikri bir araya gelmişNo Sex @ No Cry
keh keh keh
İşte sorunda burada sizin gibi çıkarı için orada olanlar ne yazıkki bu olayların içini öğrenemiyor onlarada asla kısmet olmayacak...yok ciğerim.. sallamıyorum..
ama geçen hafta birine çok feci giydirdim.. hadi onu anlatiim de keyiflenelim ecük
şincik..
biz bu fettullahcı amcam ile gittik yurtdışına..
onu yemez, bunu yemez..
%80 i müslüman bir ülkeye gitmişiz, yok tavuk yemez, yok sığır yemez..
sordum: yahu.. neden sığır yemiyorsun?
el cevap: eee. islami kurallara göre kesilip kesilmediğini bilmiyormuş
sordum: e peki. sen Türkiye'deki her etin islami kurallara göre kesildiğini mi sanıyorsun?
el cevap: ben en azından eti nerden aldığımı biliyorum..
yine sordum: e peki. hadi sizin gibi gücü yerinde olanlar belli yerlerden alışveriş yapabiliyorlar. ya diğerleri ne olacak?
el cevap: o, onların sorunu. ben kendi işime bakarım..
bu adam benim patronum beyler
gittik..
sabah sebzeli pizza, akşam sebzeli pizza, öğlen sebzeli pizza..
ulan..içim dışım pırasa, soğan oldu be...
bir akşam bir italyan lokantasına gittik..
hesapda spagetti yiyeceğiz..
siparişini verdi: domatesli, bol peynirli sade makarna...
eh. amcam doymadı tabii
üstüne tatlısıydı, dondurmasıydı derkeeeen
TİRAMİSU sipariş verdi her ikimize de
tiramisu lar geldi.. eline çatalı aldı,, şööle bir durdu..
YAV. ACABA BUNDA ALKOL VARMIDIR ? diye sordu..
ben BEN ŞİMDİ BAKARIM. ALKOL VARSA, KESİN ANLARIM diyerek, kendi tiramisumu tattım ve içindeki kahve likörünün tadını aldım bir güzel
YOK.. RAHATÇA YİYEBİLİRSİNİZ dedim
amcam. ilk çatalı attı ağzına,,, hemen kafayı kaldırıp, tuhaf tuhaf yüzüme bakdı
TİRAMİSU DA, EKŞİTİLMİŞ ŞANTİ KULLANILIR. BU, ONUN TADI.. diyerek alkollü tiramisuyu bir güzel kakaladım amcama..
haaa..
sallama konusuna gelince..
merak etme.. zamanı gelince.. mesela önümüzdeki hafta, birçok şeyi vereceğim burada..
ama bir küçük ipucu vereyim..
bu cemaate yaslanmış firmalar, aldıkları malların akreditiflerini cemaatin çekleri ile yine cemaatin finans kurumlarından açıyorlar..
şu aralar yurt dışında bir kural var.. iki senedir geçerli.. sipariş verenden mutlaka bir avans ödeme isteniyor. aksi halde hiçbir çalışma yapılmıyor..
avans ödemeler de cemaat tarafından verilmiyor. cemaat sadece elindeki birikmiş kamyonlarca çek ile akreditif açılmasına yardımcı oluyor..
cemaatten nakit çıkmadığı için, nakit ihtiyacı da olduğundan ve riskin tamamını cemaate yüklemek sevdasından olacak, peşin avans isteyen hiçbir firma ile çalışmayı kabul etmiyorlar
bu konular biraz ince..
kendimi tamamen savunmaya alarak ama birçok ipuçları vererek burada bir konu açacağım yakında..
sen.. Ns@Nc..
sen belki sana maaş veren hoca efendine yürekten bağlısındır ama bil ki, bizim tekstil piyasasının birçoğu, cüzdandan bağlılar.. yarın birgün bir sıkıntı olabilme ihtimaline karşın, kendi kasalarını olabildiğince dolduruyorlar..
yarın devrim mevrim neyin yapmaya kalktığınızda, sizin gibi küçük maaşlı battal gazi torunlarını ön saflara sürerek, kendileri paracıklarıyla ya dışarı kaçacak, ya üç maymunu oynayacaklar. GÖRMEDİM , DUYMADIM , BİLMİYORUM
Yahu seni bazen anlayamıyorum ama bazende öyle bir laf ediyorsun ki yani....No Sex @ No Cry
keh keh keh
bu şarkının başka sözü yok mu?Fotoğrafta Ağlamıyor Ya Tanıyamadım
fetoş daha iyi, amerikanın kucağına oturmuş birinin adıda yumuşatılarak söylenmelidir.Bence karıştırıyosunuz. onun ismi feytholuah guleyn...
İçki içip hertürlü ahlaksızlığı sergileyen birisi olaraktan bu işlerden yüzün kızarmadan bahsedebiliyorsan buda senin imani noktada nerede olduğunu gösteriyor...[/B]
Fesbunallahbu forumda kimse kimseye bu şekilde hitap edemez...
her türlü ahlaksızlık ne demek..
benim AHLAK değerlerimi ölçmek sanamı düştü::
sana verecek cevap var bende..
ancak, öncelikle bu mesajının birileri tarafından gözden geçirilmesini bekleyeceğim..
sonra görürüz kim ne kadar ahlaklı, kimin ahlakı nerelere kadar uzanıyor..
biz başı secdeden kalkmadığı halde elalemin 8 yaşındaki kızlarına ağzı sulanan nice ihtiyar sapıklar biliriz..
al..
sana endonezya maceramızı fettullahçı patronun ağzından anlatayım..
- öğle vakti geldi.. bana namaz kılacak bir yer gösterirmisiniz..
- yav. gila bey.. biz adamın kalitelerine bakmadan direk desenlerine daldığımız içinmi kıllandı bu adam bizden?
- neyse. bu acemiliğimize geldi. bir dahaki sefere önce kalitelere bakıyormuş gibi yaparız, sonra desenleri ayırırız. aman aman aman.. bu desenler süpermiş yaa
- kaç tane araklasak kar kardır. tanesi 100 dolardan, 100 tane desen araklayabilsek, yol masrafımızı bu keferelerin üstüne yükleriz hıı
- ehm. ikindi namazını nerede kılabilirim ?
- gila bey.. sen çaktırmadan desen ayır. sanki mal alacakmışız gibi yapalım. bu adamın malları yaramaz ama desenleri güzel. o desenleri alır, başka kumaşlar üzerine basarız :
sen seç seç...
- ama lavuk bey.. ben bu adamı 6 senedir tanırım.. böyle bir yanlış yaparsak bir daha giremeyiz buradan içeri..
- seç sen gila bey seeeç.. bu olmazsa başka yer olur.. desenleri güzel keferenin
- ben bi namazımı eda edip geliim.. sen seç, ayır..
ulubatlı..Fesbunallah
bu forumda kimse kimseye bu şekilde hitap edemez...
her türlü ahlaksızlık ne demek..
benim AHLAK değerlerimi ölçmek sanamı düştü::
sana verecek cevap var bende..
ancak, öncelikle bu mesajının birileri tarafından gözden geçirilmesini bekleyeceğim..
sonra görürüz kim ne kadar ahlaklı, kimin ahlakı nerelere kadar uzanıyor..
biz başı secdeden kalkmadığı halde elalemin 8 yaşındaki kızlarına ağzı sulanan nice ihtiyar sapıklar biliriz..
al..
sana endonezya maceramızı fettullahçı patronun ağzından anlatayım..
- öğle vakti geldi.. bana namaz kılacak bir yer gösterirmisiniz..
- yav. gila bey.. biz adamın kalitelerine bakmadan direk desenlerine daldığımız içinmi kıllandı bu adam bizden?
- neyse. bu acemiliğimize geldi. bir dahaki sefere önce kalitelere bakıyormuş gibi yaparız, sonra desenleri ayırırız. aman aman aman.. bu desenler süpermiş yaa
- kaç tane araklasak kar kardır. tanesi 100 dolardan, 100 tane desen araklayabilsek, yol masrafımızı bu keferelerin üstüne yükleriz hıı
- ehm. ikindi namazını nerede kılabilirim ?
- gila bey.. sen çaktırmadan desen ayır. sanki mal alacakmışız gibi yapalım. bu adamın malları yaramaz ama desenleri güzel. o desenleri alır, başka kumaşlar üzerine basarız :
sen seç seç...
- ama lavuk bey.. ben bu adamı 6 senedir tanırım.. böyle bir yanlış yaparsak bir daha giremeyiz buradan içeri..
- seç sen gila bey seeeç.. bu olmazsa başka yer olur.. desenleri güzel keferenin
- ben bi namazımı eda edip geliim.. sen seç, ayır..
ulubatlı..
ben sallamam biraderim..
1980 li yıllardaki gülen cemaati mensupları adam gibi adamlardı. bu işe gönül koymuş insanlardı..
sonra gelen yeni yetmeler, bu cemaatteki paranın gücünü bildikleri için kendi cemaatlerine bile takıyye yapıyorlar..
ben bu hoca efendinin pis kokulu ağzına taktım kafayı..
artık forumda küfür, kafir gırla gidiyor.
birgün bir relax olup herkes başlayacak saydırmaya,
Peker in ( hele bir bakiim bizim zırzoplar ne ediyorlar ) dediği zamana denk gelecek, haydiiii millet tatile..
Hey içerisinde zerre kadar Allah korkusu bulunmayan şahsiyet... Sen Allah'tan korkmuyorsunda kuldandamı utanmıyorsun... O altını çizdiğim yerlerle alakalı birtane delil birtane haber getir bakalım hadi bekliyorum. Eğer getiremezsen senden ad. adam yoktur bunuda unutma....fetulah denen zat sapkındır. arapçıdır. soyadına bile dahhak der (arapça gülen).. onun tarikatına mensup kişilerin beyinleri adeta afyonlanmıştır. Sapkın şehylerinin siteden silinmesine nasıl olupta tepki vermemişler?
bu tip şarlatanlar beyinleri uyuşturuken daha çok para kazanıp küçük çocuların ırzına geçerler. nasıl oluyorda şarlatanlar kültür bakanlığı sitesinde tanıtılıyor?
fetoş daha iyi, amerikanın kucağına oturmuş birinin adıda yumuşatılarak söylenmelidir.
Ağzını topla istersen yada birileri toplasın ne dersin ???Ns@Nc ümmet çapulcusunu oynama burda bize ya
fetullah güleni de rahat bırakın bir yaw onemli olan cemaat ;
cemaat kendine yeni fetullah bulabilir ama fetullah yeni bi cemaati nerden bulacak ki?
Bu ytazıdan birşey anlayan varsa söylesin bütün wardoma benden cola !!!Huleeeyyyynn Kim neyi siliyyoooooo. Uleyyn siz nediyonuzzz .Kimse silemez Fetoollah'ı......
Pardon...
Bi dakka....
Pardon ya ben yazıyı tam okumadan cevap yazmaya giriştim de. Bi An Fetollah'ımı ABD 'den Para yardımı almaktan sildiler zannettim.
Sonra geçti...
Silsinler canım noolcak kalbimizden silemezler
Birden çok korktum parayı alamıycaz diye, gerçi Tayyo ayarlar emme noolur noolmaz.
Siyasetçi dabi bunlar, Bi itelerler ergenekon mergenekon diye bize de giydirirler tek tip yatay çizgiliyi. Dur len Amrikam'da oluyodu o iş.
Valla ne diyim bu saat farkı beni bitirdi, bitirdiiii bitiirrridiiii üüüüü hüühühühühüü
Bak yine kaptırdık neyse bakiim gören var mı?
Yok boşa gitti bu salya sümük, olsun antreman sayılırrr.