Güleni hangi bakan sildi

Acidhouse
Daimi Üye
NsNc 'nin isteği üzerine

altı çizili yerler için 2 tane örnek biri yaşı küçük kıza tecavüz diğeri zaten halımızca ne cins bir sapık olduğu biliniyor..

vereceğim diğer örnek çok su götüreceğinden sansürledim.

sanırım diğer hususlar konusunda hemfikiriz.. kanıt istenmediğine göre

- Yönetici düzenlemesi: :
H@mlet
Daimi Üye
Orjinal Mesaj Sahibi H@mlet
Huleeeyyyynn Kim neyi siliyyoooooo. Uleyyn siz nediyonuzzz .Kimse silemez Fetoollah'ı......

Pardon...

Bi dakka....

Pardon ya ben yazıyı tam okumadan cevap yazmaya giriştim de. Bi An Fetollah'ımı ABD 'den Para yardımı almaktan sildiler zannettim.

Sonra geçti...

Silsinler canım noolcak kalbimizden silemezler

Birden çok korktum parayı alamıycaz diye, gerçi Tayyo ayarlar emme noolur noolmaz.
Siyasetçi dabi bunlar, Bi itelerler ergenekon mergenekon diye bize de giydirirler tek tip yatay çizgiliyi. Dur len Amrikam'da oluyodu o iş.
Valla ne diyim bu saat farkı beni bitirdi, bitirdiiii bitiirrridiiii üüüüü hüühühühühüü
Bak yine kaptırdık neyse bakiim gören var mı?
Yok boşa gitti bu salya sümük, olsun antreman sayılırrr.

Bu ytazıdan birşey anlayan varsa söylesin bütün wardoma benden cola !!!:D:D:D
Canım Bu ifade yazıyı okuyan fetooşunun kafa sesi

Kolayı sen al İsraille aran iyidir. Bana da bi ayran kap

Amele - 3
Banned
cok bile yazmiş bizim buralarda fetoş derler...

ben ise fettul derim nedenmi? Birilerine ajanlık yapan insanlar ne benim düşüncemden ne de ırkımdan olabilir hele hele o ajanlık yaptıkları dünyayı kemiren gücse...

Ben Golumbek
ne kadar da bilmiş bilmiş yazmışın:)))..ajanmışta bilmem neymiş...sallaaaa maaaa..

gölümbek kardeş:)

malcolmx06
Cool Üye
bilende yazmış bılmeyende...
o yüzden herkesin konuştuğu yerde ben susmayi tercih ediyorum...
bu arada burda iftirayı seven çok adam var gibi yada madam var gibi?

_Ns@Nc_
Banned
NsNc 'nin isteği üzerine

altı çizili yerler için 2 tane örnek biri yaşı küçük kıza tecavüz diğeri zaten halımızca ne cins bir sapık olduğu biliniyor..

vereceğim diğer örnek çok su götüreceğinden sansürledim.

sanırım diğer hususlar konusunda hemfikiriz.. kanıt istenmediğine göre

Bu adamın Fethullah Gülen'le ne alakası var... Olaylara ancak turşu suyu mantığıyla yaklaşmaktan başka biriş yaptığın yok...