günün şeysi 268

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Murat Karayalçın Herkes Bilir CHP Son Belediye Seçimlerinde Anakara Adayıydı... Zamanında Mitinglerinde pkk Sempatizanları Ve pkk Destekleyenler Bayraklarla Karayalçına Destek Vermişdir... Yok İnkar Ediyorsanız Araştırın Eğer Ben Koyarsam Buraya Sizi Rencide Etmek İstemem :)

Siz Bu Eregenekonu Desteklemeye Devam Edin... Ama Mahşer Günüde Gidip O Yalakalık Yaptığınız İnsan Bozuntuları Ve Bu Ülkenin Kanını Emen Vampirlere Söyleyin Onlar Sizi Kurtarırlar... Çok Sadıkdırlar Onlar ;)

Ama En Merak Ettiğim de Şudurki Bin Defa Söyledim Mahşerde Aziz Şehitlerimizin Yüzüne Nasıl Bakacağınız... Gelip Tükürecekler Haklarını Arıyacaklar Bu Ülkeyi Siz Bu Hale Getirdiniz Diyecekler.. Ne Cevap Vereceksiniz Bilmiyorum...

kaynaksız mesnetsiz insanların PKK ile kolkola girdiğini söyleyerek sadece laf kalabalığı yapmış oluyorsun. oysa ben link, resim, kaynak koyuyorum..

sana da senin gibi düşünen bazı arkadaşlara da bir tek önerim var

buradan girin, sağa sapın, yukarıya baskı kurun, talebimi gerçekleştirelim, hepinizin tozunu atayım..

yiyorsa,

cesursanız

haklıysanız

HODRİ MEYDAN

LiPaDr3
C-S Clan Member
Bir Söz Vardır Çok Severim Bilirmisin...

Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye Birde Söyleyene Bakarım ADAMMI Diye ;)

İçlerinizde Bazılarınız Bakarkörlersiniz Kusura Bakmayın Onca Delil Video Belge Koyuyoruz Önünüze Ama "NATO MERMER.. NATO KAFA..!!!" Ne Diyelim Bu Ülkenin Yararına Dğil Zararına Uğraş Veriyorsunuz Bu Ülkeye Çok Büyük Zarar Vermiş Olan Ve Salarlarsa Vermeyede Devam Edecek Olan Kişileri Savunuorsunuz... Bu Ülkeye Hizmet Değil İhanettir.. Ve Bu Ülkenin Ekmeğini Yiyipde İhanet Eden, Birgün Ekmeği Yediği Yerden Kurşunuda Yer... Bunu Unutmayın Bu Ülkeye İhanet Edenleri Desteklemekle Elinize Tek Bir Şey Geçer Oda Bölücülük Ünvanının Yakanıza Yapışmasından Başka Birşey Değildir....
çok iyi bilirim o sözü ve sevdiğim bi sözle cevap verip bu konu hakkında dahada post atmayacağımı belirtirim..

Cahil olduğunu bilen cahile laf anlatmak kolaydır da cahil olup da cahil olduğunun farkında olmayana laf anlatmak imkansızdır.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
ses kayıtları, ses kayıtları..

bakınız..

savcılıktan izin alınmadan yapılan ses kayıtlarının mahkemede delil olarak gösterilmesi yasaktır..

savcılıktan izin alınmışsa, o taktirde, o ses kayıtlarının medyada yayınlanması yasaktır, savcılıkların bu konunun üzerine gitmeleri gerekir..

ama kime anlatıyorsun..

siz en iyisimi, şu benim düello teklifimi kabul edin, yönetime de bastırın

hepinizi birden aradan çıkartayım ;)

BURADAN YAKINIZ

EmilianoZapata™
Forum Kalfası
kaynaksız mesnetsiz insanların PKK ile kolkola girdiğini söyleyerek sadece laf kalabalığı yapmış oluyorsun. oysa ben link, resim, kaynak koyuyorum..

buradan girin, sağa sapın, yukarıya baskı kurun, talebimi gerçekleştirelim, hepinizin tozunu atayım..

yiyorsa,

cesursanız

haklıysanız

HODRİ MEYDAN

Ben Her Zaman Burdayım İhtiyar Bakma Bu Aralar Sınavlar Dersler Var Giremiyorum... Ben Her Zaman Burda Olacağım Allahın İzniyle Hiç Kurt Düşürme İçine ;)

yiyor,
Cesurum Allahıma Bin Şükür,
Haklıyız,

Her Zamanda Burdayız...

Delilmi İstiyorsun Ahada Buyur Delil İspat Biz Boş Lafla Konuşmuyoruz Bilip Bilmeden Konuşmayın Demiştim Ama Siz İllahada Morun Rengini Tatacaz Dediniz Keyfiniz Bilir :) İşte Murat Karayalçının SHP Mitingi :

Buda Linki : http://www.youtube.com/watch?v=PmPxvUBxkt8

İhtiyar Sen Şimdi 2-3 Gün Girme Bu Morun Rengi İhtiyarlarda 2-3 Günden Önce Geçmez ;)

Hadi Allaha Emanet Olun Ben Akşama Anca Gelirim Msj Atın Akşama Cevaplayayım...

Amele - 3
Banned

yiyorsa,

cesursanız

haklıysanız

HODRİ MEYDAN

sende biraz yüz olsa, şu cümleleri kulanamazdın....sözlerinin ilkokul talebesi kadar değeri yok..

yüzlerce kez kaynak istedin binlerce kaynakla cevabını aldın, artık kaynak die yazdığında, sanayi kaynağı resmi koyuyorlar karşına, sen burdan da bişe anlayamıyorsun....

maskara oldun cila efendi...seni takan yok...

yerlerde sürünüyon.....karşına çıkmasını istediğin isimler, forum user larının tamamı olsa da, inan isimleri sıralamayla kendine bir paye çıkartamazsın...

şimdiki cila kavramını sen kendin yarattın...yazdığı yorumlar, attığın postlarla...kusura bakma ama bu forumda seni kimse direkt muhatab almaz...

aha böle, dar alanda kısa paslaşmalarda, sende ortadaysan, top bir taraflarına çarpar..sen de dünya benim etrafımda dönüyor zannedersin...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

mustione
Banned
Ehtiyar o hucumu sen yap biz buradayiz.
Anti dostum bunlar morarsada yuz yok ki gelirler hic birsey olmamis gibi konusurlar salak rolunu cok iyi yaparlar ama salak degillerdirler sadece islerine gelmez kazandiklari itibari nam.i kaybetmekten korkarlar ve memuriyetlerini cok iyi yaparlar.
Ihtiyar sen saylanin bizzat ben pkk dostuyum, ben misyoner ve bolucuyum dese sen yine ole birsey yok dersin.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
işte kapı

işte sapı..

alayınıza hodri meydan

ya siz beni morartın

ya ben hepinizi forumun çöplüğüne raf yapayım :D

maçanız yiyorsa, metatrona pm atın

vaulth dahil, hepinizi birden istiyorum

merak etmeyin grup indirimi yapacağım :D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D puhahahahaha ve muhahhahahahaha......

sandalyeden yere düştüm yemin ederimmmm.....

allaın ..ytarısı, saten mosmor geziyorsunnnnnnn.....

hatırlatta bir ara +garma verem sanaa...çok güldürdünn

ben lafımı ( metatronun düello bölümü açılsın başlıklı konusunda ) ortaya godum..

beğenen beri gelsin..

beğenmeyene tüymek serbest..

birinizi, ikinizi değil, hepinizi birden istiyorum..

sizleri kendi postlarınızda boğmak çok keyifli olacak :D

garanti ediyorum ;)

- Yönetici düzenlemesi: :
Amele - 3
Banned
ban lafımı ( metatronun düello bölümü açılsın başlıklı konusunda ) ortaya godum..

beğenen beri gelsin..

beğenmeyene tüymek serbest..

birinizi, ikinizi değil, hepinizi birden istiyorum..

sizleri kendi postlarınızda boğmak çok keyifli olacak :D

garanti ediyorum ;)
sen bişeyin farkında değilsin herhalde....

ben yıllardır burdayım, olmayada devam edeceğim...yakaladığın bir tezat, bir cilacılık varsa, konu aç yaz...elini tutan mı var...

vaulth bir markadır...en fazla tozumu alır, beni ışıldatırsın....burdaki misyonunda toz bezinden öte olmaz:D:D:D:D:D:D:D:D

EmilianoZapata™
Forum Kalfası

yiyorsa,

cesursanız

haklıysanız

HODRİ MEYDAN

Şimdi İhtiyar Hiç Kıvırtma Zaten O Konuda Asenayıda Tanyeliyide Devirdin Kıvırtma Konusunda Sana Laf Etmeyiz Meraklanma... Şimdi Burda Görüldüğü Gibi Kaynaksız Mestetsiz Laflar Söylüyorsun Demiştin Bende Sana Videoyu Koydum Bak Ne Demişdim Rencide Ederim Demişdim :) Yaptımmı Yaptım Kanıtıda Koydum Videoyuda Koydum Hemen Onuda Göstereyim :

Ben Her Zaman Burdayım İhtiyar Bakma Bu Aralar Sınavlar Dersler Var Giremiyorum... Ben Her Zaman Burda Olacağım Allahın İzniyle Hiç Kurt Düşürme İçine ;)

yiyor,
Cesurum Allahıma Bin Şükür,
Haklıyız,

Her Zamanda Burdayız...

Delilmi İstiyorsun Ahada Buyur Delil İspat Biz Boş Lafla Konuşmuyoruz Bilip Bilmeden Konuşmayın Demiştim Ama Siz İllahada Morun Rengini Tatacaz Dediniz Keyfiniz Bilir :) İşte Murat Karayalçının SHP Mitingi :

Buda Linki : http://www.youtube.com/watch?v=PmPxvUBxkt8

İhtiyar Sen Şimdi 2-3 Gün Girme Bu Morun Rengi İhtiyarlarda 2-3 Günden Önce Geçmez ;)

Hadi Allaha Emanet Olun Ben Akşama Anca Gelirim Msj Atın Akşama Cevaplayayım...

Şimdi İhtiyar Şunu Sorarlar... Hem Gelinde Görün Hodri Meydan Dedin Bende Seni Mor Ettim... Kanıtı Koydum Videoyu Koydum Ne Dedim Rencide Ederim Dedim :)

Yaptımmı Gine Yaptım :) Sana Diyorum İhtiyar Nerde Ne Zaman İstersen Burdayız Ama ;

yiyorsa,
cesursan,
Az da Olsa nefs Varsa Sende...

Şu Üstteki Postunda Nasıl Rezil Olduğunu Açıklarsın Kanıt Dedin Kanıt Koyduk Biz Her Türlü Koyarız ;) (Yanlış Anlamayın Belge , Resim , Video Diyorum :D)

Şimdi Yusuf Yusuf Çekmenin Zamanı Değil Ben İspat Koydum Cevap Ver Ve Fetullah Gülenle İlgili Ve Ergenekonla İlgili Ve Başbakanla İlgili kanıtlar Videolar Ses Kayıtları İstiyorum Senden ;)

İhtiyar İnine Çekildi Galiba Çıt Yok :)

- Yönetici düzenlemesi: :
0010-010
Banned

hiç kimsenin kimseye yağcılık yaptığınada inanmıyorum

en azından

bizde
akp zihniyeti yok olsaydı yağ çekerdik kuşkun olmasın

Yağcılık yok mu :eek::eek::eek::eek: Sen bu forumda yeni misin ?:D

Akp zihniyeti yağcı oluyo demek :p

Çocuk musun ?

Anne babalara söylenmeli 8 yaşında çocuklarınızı olur olmadık yerlere salmayın diye ;)

boşversene
Misafir Üye
kaynaksız mesnetsiz insanların pkk ile kolkola girdiğini söyleyerek sadece laf kalabalığı yapmış oluyorsun. Oysa ben link, resim, kaynak koyuyorum..

yiyorsa,

cesursanız

haklıysanız

hodri meydan

Öncelike düello olayına onay verildimi bilmiyorum senin listende adım yok ama seninle bildiğin ve unuttuğun her konuda seni aleme rezil ederim bu arada ben kocaeliliyim buda hodri meydana varım demek oluyor

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
hehehe.........

devam edin devam cok guzel oluyor :D......

sen hala sağmısın??

vaulth un rekorunu kırdın :D

Anne babalara söylenmeli 8 yaşında çocuklarınızı olur olmadık yerlere salmayın diye ;)

yoksa ALLAH KORUSUN!!! beyinlerini yıkarlar mıkarlar :D

mafia ya sor bakalım. nerede yıkatmış beynini ;) ( valla ban sebebi değildir. kendi postuyla sabit. aratmayın bana şimdi. Pejak - mejak gibi bir konuda koymuştu :D )
Öncelike düello olayına onay verildimi bilmiyorum senin listende adım yok ama seninle bildiğin ve unuttuğun her konuda seni aleme rezil ederim bu arada ben kocaeliliyim buda hodri meydana varım demek oluyor
seni de alalım..

bu kadar TOPLU İNTAHAR heveslisi olduğunu bilmiyordum

ben postumu düello bölümü açılsın başlıklı konuya koydum

sen yine cesur çıktın :D

diğerleri masa altından çıkamadılar

sen de gel..

metatrooooon.. açın artık şu bölümü, forumu flood dan kurtarayım :)

EmilianoZapata™
Forum Kalfası
sen hala sağmısın??

vaulth un rekorunu kırdın :D

yoksa ALLAH KORUSUN!!! beyinlerini yıkarlar mıkarlar :D

mafia ya sor bakalım. nerede yıkatmış beynini ;) ( valla ban sebebi değildir. kendi postuyla sabit. aratmayın bana şimdi. Pejak - mejak gibi bir konuda koymuştu :D )

seni de alalım..

bu kadar TOPLU İNTAHAR heveslisi olduğunu bilmiyordum

ben postumu düello bölümü açılsın başlıklı konuya koydum

sen yine cesur çıktın :D

diğerleri masa altından çıkamadılar

sen de gel..

metatrooooon.. açın artık şu bölümü, forumu flood dan kurtarayım :)

Valla Ehtiyar Kıvırtmakda Üstüne Yok.. Tanyeliyide Geçtin Asenayıda.. Dilberleride..

Üstte Kanıtsız İspatsız Boş Laf Söylüyorsun Dedin Bende Kanıtıyla Beraber Cevabımı Verdim.. Ne Demişdim Karayalçın pkk lılarla Miting Yapıyor Demiştim... Sen Ne dedin Kanıtsız İspatsız Laf Atıyorsun Dedin... Koydum İspatı Mor Kesmendendir Herhalde Çıtın Çıkmadı.. Sonra Noldu Bilmiyorum Bir Sessizlik Bir Sessizlik... Herhalde İnine Çekildin Napacam Diye Düşünüyorsun Sandım :)

Ben Her Zaman Burdayım Alllahın İzniyle Yarışma Falan İsteniyorsa Sapımıza Kadar Geliriz Meraklanma Sen... ;)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
İhtiyar İnine Çekildi Galiba Çıt Yok :)

sen bu köpüklü ağzınla benden cevap alamazsın terbiyesizim güzelkuşum..

önce terbiyeli olmayı öğreneceksin

sonra cevap isteyeceksin

benim ahlaksızlarla fazlaca işim olmaz

olsaydı HÜSEYİN ÜZMEZ kankam olurdu...

dua edin Peker ortalıklarda yok

forumdaki ilk ve son günleriniz olurdu

ahlak ve terbiyeden nasibini almamış insancık...