Hacklink Program Satış Başkasında 100 Bende 50 TL

MerciLesS*
Daimi Üye
Bu konudaki arkadaşın konusuna göz attım sanırım mod'lar satışa bişi dememiş ve 100 YTL Fiyat çekmiş ben programı 50 YTL'ye satıyorum garantisini veriyorum kullanırsınız ve memnun kalırsınız bundan şüpheniz olmasın.
Beni tanıyan programlardan zaten şüphe etmez.
Programın tanıtımına geçelim ;

Siyah Şapka Seo Aracı=Autopligg
Piyasa değeri 289 $(515.81 TRY )
Ürünün sitesini görmek için TIKLAYINIZ / Fiyatı sağ üst tarafta yazmaktadır..
Siteyi incelerseniz daha net bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bu araç pligg sitelerinden otomatik olarak link almanızı sağlar.
Autopligg milyonlarca siteden kolayca link alır.Şu anda 6,730,000 (6Milyon730Bin) aktif pligg sitesi vardır.
Program orjinal yazılımdır ve tek ürün anahtarı kullanılarak çoğaltılmıştır bilginize..(Sürümden yöntemiyle para kazanılmaktadır)
Satın almak istiyenler özel mesaj yolu ile ulaşabilir:)
Ödemelerinizi ; Garanti,Türkiye İş Bankası,Teb,T.C Ziraat Bankası,Hsbc,Ing Bank,Halk Bank olmak suretiyle yapabilirsiniz.

senfoni_04
Cool Çırak
madem hacklik program satıyorsun sizi iş üzerinde görelim programlarınız sizin olsun vereceğim bir facebook adresini alın paranızı verim msn yoluylada alabilirsiniz özelden mesaj atın :)

MerciLesS*
Daimi Üye
Merhaba ;

Herşey Menfaet olmuş bu dünyada. Madem önce ücretsiz dağıtıyordun şimdide ücretsiz dağıt ne değişti ? karşı taraf kendini uçurumdan atsa sende bende gidiyorum uçurumdan atlamayamı diyeceksin ''hayır'' madem bir adım attın arkadaşım ücretsiz yayınladın ücretsiz yayınlamaya devam etki senide ötekiler gibi bilmeyelim.
Özel mesaj kontrol et..
özel mesaj alabilrmiyim
Gönderilmiştir.
Programı kullandığımızda google sıkıntı oluyormu
Hayır herhangi bir sorun çıkartmıyor.
madem hacklik program satıyorsun sizi iş üzerinde görelim programlarınız sizin olsun vereceğim bir facebook adresini alın paranızı verim msn yoluylada alabilirsiniz özelden mesaj atın :)
Konuyu tamamen incelemeden yorum atmayınız,hacklink'in ne olduğunu öğrenin ondan sonra yazınız.Konu SEO kısmında açılmıştır dikkat ediniz.Hacklink linke tıklıyınca hacklemek değildir:)

mortal53
Cool Çırak
Konuyu tamamen incelemeden yorum atmayınız,hacklink'in ne olduğunu öğrenin ondan sonra yazınız.Konu SEO kısmında açılmıştır dikkat ediniz.Hacklink linke tıklıyınca hacklemek değildir

haklısınız hocam işte bilmiyorlar konuyu ama biliyorum sanıyorlar ve komik hale düşüyorlar:)

NABOKADNEZAR
Cool Üye
hocam bu programı almak mesele değil kullanmak mesele, bunuda öğretirim diosanız msn adresinizi alim, şayet bende bu programa on çakacak senuke x var, çözene dek 1 ayım geçti, ve hala tam manasıyla kullandığımı söyleyemem

wardomına
Çırak
Konuyu tamamen incelemeden yorum atmayınız,hacklink'in ne olduğunu öğrenin ondan sonra yazınız.Konu SEO kısmında açılmıştır dikkat ediniz.Hacklink linke tıklıyınca hacklemek değildir:)
sen de hacklinki önce bi öğrenseydin iyi olurdu...

seninki forum backlink, profil backlink, blog backlink

kesinlikle footer hacklink değil !

bondcemil
Forum Ustası
bu hacklink değil ve hiç kusura bakma ama senin yaptığın kaspersky veya idm gibi programların cracklısını bulup satmak gibi birşey. bu programda warezde bulunuyor. sen satış hakkını alıp satıyor olsan neyse ama anladığım kadarıyla böyle bir durum yok. şüphe duyacak birşey yok zaten sen yazmamışsın.

e-ticaret forumlarında böyle birşey banlanmana sebep olurdu ama burası farklı bir forum elbette. diğer konulardaki programlarda böylese vah vah...

scortman
Çırak
Arkadaşlar bu adam dolandırıcı bu hacklink program değil dizin ekleme :D bana özenerek açtığı bir konu sözde satışımı baltalıyacak...