Hangi Gitar Teli

Moonshield™
Forum Kalfası
Ewet arkadaslar kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz gitar tellerini bekliyorum....

şahsen tercihim ernie ball'dır 8$, dean markley nickel steel de guzeldir ama çabuk eskiyo ve pahalı 12$, daadrio da baydı artık kullanılmıyo...

ayrıca eskiyen tellerinizi tekrar kazanmak için neler yapıyorsunuz? ben suda kaynatıyorum:D işe yarıyo:cool:

somurcan
Daimi Üye
ben de dean markley kullanıyorum. Aslında aklıma gelmişken bir de gitar modifiye bölümü olsa buraya bu işlerden anlayan biri el atsa. hangi manyetik iyidir nedir ne değildir tarzında olsa tadından yenmez.

carlos
Forum Kalfası
daddario baymaz abicim sen nekadar kullanılmuyo desende 1 numara
hard tansiyon composite serisini kullan bakalım bi 20 dolarlık telidi tekrar kazanma gibide nietim yok iyi gitara iyi tel takacan

poseydon
Hızlı Çırak
daddario 1 numaradır gitar telelrinde.klasik gitar kullanıyoasanız ej45C modelini tavsıye edıyorum siddetle.akor salmaz yamuk yapmaz sol teli iki tane cıkar paketten ve tınısı cok ıyıdır.elektro ve akutıkler icinde daddario ya da fender siddetle tavsiye edilir.esikaltı manyetiklerde fisman eq...yazdıklarıma yanlıs dıyenı tanımam:D

DArtagnan
Forum Ustası
arkadaşlar klasik gitar teli dedimmi D'addario dan şaşmamak lazım..la bella da 2004 falan da denedim ama yok abi daddario nun tonları tınısı hiçbişeyde yok..

daddario nun hangi modeli derseniz...benim her zaman kullandığım ve çok hoşnut kaldığım Normal tension EJ45C numaralı tel...bu tellerden 2 tane sol teli çıkar..bir tanesi normal..diğeri de başka bir madde artık domuz kılı balık tüyü mü öle bişey ama süper ses veriyo..:D fiyatı da 25 lira falan...deneyin süper...:cool:

new_rock-i
Forum Kalfası
valla ben akustik gitarıma ve elektro gıtarıma L- IXIR extra lıght kullanıyorum klasıik gitarda gattusonun dedıgı gıbı D'adrio derim...

endoplasmic
Daimi Üye
D'addario diyorum abi fiyat hangisi uygunsa onu alın ama D'addario alın ok ? ( Klasik için konuşuyorum )

Mainliner
Forum Ustası
arkadaşım ne amaçla kullandığına bağlı blues yapıcaksan başka tel öneririm havy metal yapıcaksan başka ? ama ben şuan lespol gitar da kullandığım teli söyliyim ki bence lespol kullanıyosan kesin bu teli kullanmalısın gibson lespoul gold series string =) bence güzel =) ...