uygarozdemir
Forum Ustası
Teşekkürler.. İndireyim bulup linkini, ara yüzü falanda hoşuma gittiYok uygar abi sorunsuz çalışır.
Teşekkürler.. İndireyim bulup linkini, ara yüzü falanda hoşuma gittiYok uygar abi sorunsuz çalışır.
Kurulumdan sonra redhat'in dil paketleri adlı bir programı var oradan istediğiniz dil paketini çekebilirsiniz.uygarözdemir demiş ki:Birde bu readhot ın tr desteği yokmuş sanırsam, sitesinde bulamadım...
Tamamdır, teşekkürler Syntax-LifeKurulumdan sonra redhat'in dil paketleri adlı bir programı var oradan istediğiniz dil paketini çekebilirsiniz.
Ehheh, linux için istiyordum programları yalnız Windows da hala üstümüze yokturVaybe 3 senede neler degismis. Uygar bey; 2008de program isterken 2011de Wardom bel kemigi program saglayicilarindan biri olmus tebrikler.
Baslangic konusmasindan sonra sorumuza donelim redhat'i hic duymadim. Kullanilisi nasil memnunmusunuz ? Saygilar
konuyu bende portletem bari :d aynen sana katılıyorum en iyisi sanal makina bende pardus düşünüyorum ama ubuntuyuda merak ettim ha şimdi :dYerinde olsam önce hepsini tek tek sanal makinaya kurup denedikten sonra hangisini beğendiysem onu kullanırdım şahsen ben öyle yapmıştım