plamen Forum Ustası 20 Mart 2017 #1 Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun ya da giriş yapın ya da 60 saniye bekleyin.
DJ_HarrY Forum Kalfası 20 Mart 2017 #2 Geçen işte denk geldi otomatik listeden çalarken dinledim sonra 3-5 kez daha dinlemiştim
plamen Forum Ustası 20 Mart 2017 #3 DJ_HarrY demiş ki: Geçen işte denk geldi otomatik listeden çalarken dinledim sonra 3-5 kez daha dinlemiştim Hepsini görmek için tıklayın... evet cok hos
DJ_HarrY demiş ki: Geçen işte denk geldi otomatik listeden çalarken dinledim sonra 3-5 kez daha dinlemiştim Hepsini görmek için tıklayın... evet cok hos
Makaveli Forum Ustası 21 Mart 2017 #4 uzun süredir bende youtube da görüyorum çok hoş bir parça olmuş rap dinlemeyen insanların bile ilgisini çekiyor. Benim şaşırdığım nokta netd müzik bandrollü olması albümün helal olsun hayki'ye.
uzun süredir bende youtube da görüyorum çok hoş bir parça olmuş rap dinlemeyen insanların bile ilgisini çekiyor. Benim şaşırdığım nokta netd müzik bandrollü olması albümün helal olsun hayki'ye.