Hazır Kod İstekleriniz

Suk1y3n
Forum Ustası
Merhabalar ,

Visual Basic ile ilgili hazır kod isteklerinizi burdan yaparsanız , bölümümüzü birazda olsa gereksiz konu kirliliğinden önlemiş oluruz.. Lütfen hazır kod istekleriniz için konu açmayınız konu açtığınız taktirde Konunuz : [ kilitlenecek veya silinecektir ]
İlginiz İçin Teşekürler..

- Yönetici düzenlemesi: :
rewshenbir
Cool Üye
Başlıksız bir forumun herhangi bir yerinden tutarak başka yere yaşınması olayı icin bir kod arz ediyor sukiyen kardeş varsa elinde orenk eklermisin ? bir tane kolay gelsin teşekurler...

111111_hack
Banned
yani ark diyorki bir form düşün x yeri falan yok onun herhangibi biryerine basılı tutarak tasıcak. bu kod bendede yok bi ara avrdı sanki:S

MysteryX
Forum Ustası
Ya bana da bir command butona nasıl kombinasyon eklenir ctrl+del gibi .. bunu kod unu bulabilirmisin .. şimdiden teşekkür :)

clayman
Cool Üye
Merhabalar arkadaşlar ip kodunu nasıl programın içindeki bir textbox a yazdırırız? hatta ne bileyim mesela ethernet kartını filanda yazıcak yani internet ile ilgili ağ adreslerini filan yazıcak böyle bir koda bilen varmı? sadece ip'yi text boxa yazmasıda yeter ama diğer özellikler olursa güzel olur. Yardımcı olursanız sevinirim

cerkiner
Daimi Üye
Başlıksız bir forumun herhangi bir yerinden tutarak başka yere yaşınması olayı icin bir kod arz ediyor sukiyen kardeş varsa elinde orenk eklermisin ? bir tane kolay gelsin teşekurler...
Kodların en üstüne bunu ekle ;)

Kod:
Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
Private Declare Function ReleaseCapture Lib "user32" () As Long
Const WM_NCLBUTTONDOWN = &HA1
Const HTCAPTION = 2
Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
ReleaseCapture
SendMessage Me.hwnd, WM_NCLBUTTONDOWN, HTCAPTION, 0&
End Sub

Bende istekde bulunuyorum.
Kesin çalışan ve çok az yada hiç reklamsız mail gönderen bir kod.

- Yönetici düzenlemesi: :
Suk1y3n
Forum Ustası
Merhabalar arkadaşlar ip kodunu nasıl programın içindeki bir textbox a yazdırırız? hatta ne bileyim mesela ethernet kartını filanda yazıcak yani internet ile ilgili ağ adreslerini filan yazıcak böyle bir koda bilen varmı? sadece ip'yi text boxa yazmasıda yeter ama diğer özellikler olursa güzel olur. Yardımcı olursanız sevinirim

Sanırım Bu Senin İşini Görür , Download !

Ya bana da bir command butona nasıl kombinasyon eklenir ctrl+del gibi .. bunu kod unu bulabilirmisin .. şimdiden teşekkür :)
Tuş Kombinasyonları ;

Kod:
Private Declare Function SystemParametersInfo Lib _
"user32" Alias "SystemParametersInfoA" (ByVal uAction _
As Long, ByVal uParam As Long, ByVal lpvParam As Any, _
ByVal fuWinIni As Long) As Long
Sub CtrlAltDeleteKapat(Kapali As Boolean)
Dim X As Long
X = SystemParametersInfo(97, Kapali, CStr(1), 0)
End Sub
Ctrl-Alt-Delete kombinasyonunu kapatmak için:
Call CtrlAltDeleteKapat(True)
Ctrl-Alt-Delete kombinasyonunu açmak için:
Call CtrlAltDeleteKapat(False)

SMTP Üzerinden Mail Gönderen Çok Sevdiğim Bir Mail Gönderme Program'ıdır , Bu İşini Görür.. Download !

rewshenbir
Cool Üye
Kodların en üstüne bunu ekle ;)

Kod:
Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
Private Declare Function ReleaseCapture Lib "user32" () As Long
Const WM_NCLBUTTONDOWN = &HA1
Const HTCAPTION = 2
Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
ReleaseCapture
SendMessage Me.hwnd, WM_NCLBUTTONDOWN, HTCAPTION, 0&
End Sub

harikasın dostum :) teşekurler....

(CaeSaR)
Daimi Üye
Yaptığım programlarda ekranı kaplaya bastığım zaman form ekranı kaplıyor ama simgeler aynı yerlerde kalıyor, kötü bi görüntü ortaya çıkıyor. bunu önlemem için hangi kod lazım? Şimdiden teşekkürler.

cerkiner
Daimi Üye
warproxy gibi bi progra m vardı yanlı8ş hatırlamıyosam onun projesini upload edermisin.

yani bi siteye başka bi site (gizliWEB) üzerinden nasıl giriliyor bunun örneği.

kendi kullanacağım bi gizlibrowser yapıcamda.

(clicker 4 deki şeyler işte)