Hazır Kod İstekleriniz

kanarya490
Çırak
Arkadaşlar önce konuma baktıgınız icin tesekkür ederim sizlere 2 tane sorum olucak . 1.si programımı msconfige eklemek için

Dim ekle As Object
Set KayitDefteri = CreateObject("wscript.shell")
ekle.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN\" & App.EXEName, App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe"

aynısını form loada koyuyorum fakat olmuyor başlangıca eklemiyor.

2. sorum ise

Private Const VK_F11 As Long = &H7A

If GetAsyncKeyState(VK_F11) Then
If Form1.Visible = True Then
Form1.Visible = False
Else
Form1.Visible = True
End If
End If

burda ben f11 yerine # & yada ìşte | gibi alt ve shift kullanılarak basılan tuşlarla gizle göster yapmak istiyorum

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER!

crazzy63
Cool Üye
S.a Yine Sıcak güzel Paylaşmlar Yapmışınız Bende Sizden Bir Konuda Yardınızı Bekliyorum Acemiyim işin Taa :) başındayım Yani ama hızlıyım :)...

Ekran Görütüsünü Belirli Zaman İçersinde Alıp E-mail Gmail vs göndermek için Kod lazımı da ?

byhaku
Çırak
vb 6.0 da bir yönetim paneli yani bir programın olucak onun üzrinde baska bir kullanıcının kullandıgı programımızı yönetim panelimizden oynama yapabiliceğiz yardım edicek olan varmı özel mesaj yada kingleader1@hotmail.com mail atabilir.. şimdiden teşekkurler.

ReaLess
Çırak
Kardeşim benimde küçük bir isteğim olacak zahmet olmassa TV yapmak için kod ama yapılmış TV olsun kodları bana ulaştırırsan sevinirim.

colarap
Çırak
Kardeşim link kırılmış bu bana da lazım tekrar yükleyebilir misin rica etsem ?

Bir diğer sorunum da DNS Değiştirici yaptım ancak bi yerde sorun var dns değişmiyor kodları yazıyorum sorun nerde söyleyebilir misniz ?

Kod:
Private Sub Command1_Click()
On Error Resume Next
strComputer = "."
Set objWMIService = GetObject("winmgmts:\\" & strComputer & "\root\cimv2")
Set colNetCards = objWMIService.ExecQuery _
("Select * From Win32_NetworkAdapterConfiguration Where IPEnabled = True")
For Each objNetCard In colNetCards
arrDNSServers = Array(Text1.Text, Text2.Text)
objNetCard.SetDNSServerSearchOrder (arrDNSServers)
Next
MsgBox ("DNS ler" + Chr(13) + Chr(10) + Text1.Text & " ve " & Text2.Text + Chr(13) + Chr(10) + "olarak değiştirildi...")
End
End Sub

Private Sub Form_Load()
Label1.Caption = "Yeğlenen Dns Sunucusu"
Label2.Caption = "Diğer DNS sunucusu"
Label3.Caption = "Örnek Olarak 4.2.2.3 olarak yazınız"
Command1.Caption = "DNS Değiştir."
End Sub

naughty_mesut
Çırak
arkadaşlar datagrid nesne sine kaydetme, güncelleme, silme işlemlerini yaptırıyorum...
her kayıt için kayıtno atıyor recordcount ile bunda bı sorunyok..

örneğin 1,2,3,... 100 tane kayıt yapmışım
bunların içinden 10. kayıtı sildiğimde sıralama söyle oluyor .. 7,8,9,11 ... gibi ....

benim istediğim 10. kayıtı sildiğinde hemen altındaki kayıtı 10 yapıp o şekilde sıralasın bu mümkünmüdür acaba çok acil lazım arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden tşk ederim ......

naughty_mesut
Çırak
silme işlemini aşagıdakı gıbı yaptırıyorum ....

Private Sub Sil_Click()

CMD.CommandText = "SELECT * FROM SiparisGiris"
TABLE.CursorLocation = adUseClient
TABLE.Open CMD, , adOpenDynamic, adLockOptimistic
If Not TABLE.EOF And Not TABLE.BOF Then
TABLE.MoveFirst
Do Until TABLE.EOF
If txtkno.Text = TABLE!kno Then

TABLE!siparistarihi = DTPicker1.Value
TABLE!firmaadi = txtfirmaadi.Text
TABLE!sevkyeri = txtsevkyeri.Text
TABLE!modelkodu = txtmodelkodu.Text
TABLE!danste = txtdanste.Text
TABLE!program1 = txtprogram1.Text
TABLE!boyyan = txtboyyan.Text
TABLE!siparisadedi = txtsiparisadedi.Text
TABLE!kesilenadet = txtkesilenadet.Text
TABLE!kalanadet = txtkalanadet.Text
TABLE!blokebati = txtblokebati.Text
TABLE!blokadedi = txtblokadedi.Text
TABLE!enaz = txtenaz.Text
TABLE!brim = txtbrim.Text
TABLE!istenenm = txtistenenm.Text
TABLE!kesilenm = txtkesilenm.Text
TABLE!kalanm = txtkalanm.Text

TABLE.Delete

End If
TABLE.MoveNext
Loop

Set DataGrid1.DataSource = TABLE

DataGrid1.Refresh

Set TABLE = Nothing

End If

pusulugece
Hızlı Çırak
slm,

Benim istediğim uygulamada bi yönetici uygulama olucak(server) bide kullanıcı uygulama
server uygulamada kullanıcının bilgisayarında girdiği uygulamaları görüp istediğimi sonlandırmam lazım.Diğer bilgisayarlar aynı lan'a bağlı.

Zeytinia
Çırak
GetAsyncKeyState apisi ile çalışıcak ufak birşey lazım. Space e basıldığında mouse left click yapıcak. Şimdiden teşekkürler

silium04
Çırak
Vb6 da Bi keylogger yapıorum ama elimdeki kodları servera nasıl ekliycem. Mesela Elimde Engelleme kodu var. Bunu Buildere eklemek istiorum ordan seçince de server doyssındada aktif olsun bunu nasıly yaparım??

pusulugece
Hızlı Çırak
Değerli arkadaşlarım ve değerli abilerim yardımınıza ihiyacım var.

Şimdi ben visual basicde bi exe oluştucam ve bu exe'ye girilen değerlere göre o exe başka bi exe oluşturcak.

mesela 3 tane textbox olsun bunlar isim yaş ve cinsiyet 1 tanede button
değeleri girip buttona bastığımda masaüsüne bi exe oluşucak bu exeyi açtığımda.
bu değerler ile oluşmuş bi exe olucak bilmem anlatabildim mi ?

UmutTekin58
Forum Kalfası
Belki biri görürde yardım eder yazalımda biz buraya. İsteğim visual basic 6 otomatik mause tıklatması yapmak. Belirli kordinatlara belirli aralıklarla otomatik sağ yada sol tuşu bastıracak bir kod lazım ilgilenen olursa çok memnun olurum. Şuan internetteki araştımamda bir dosya buldum onu sizle paylaşıyım. Bu programda clicks.txt dosyasına yazdığımız kordinatlara tıklatıyor ben bunu programda bir text vs gibi bir içeriğe yazıp basmasını istiyorum. Program ve source kodları ektedir.

syavuz
Çırak
Merhaba ben programımın işlemlerden kapatılmasını engellemek istiyorum örneğin program kullanılıyor diye hata versin. Yardımcı olursanız sevinirim (VB6)