Hazır Kod İstekleriniz

sthalil
Çırak
Hocam merhabalar. Ben visual basic de bir media player yapıyorum.Bu Media player programı çalıştığında Form1 load bölümüne eklediğim kodlarla chrome , firefox ve internet explorer 'ın ana sayfasını otomatik olarak verdiğim url'yi tarayıcılarda ana sayfa olsun istiyorum.Explorer için yaptım ancak chrome ve firefox için yapamadım. Yardımcı olabilecek olan varmı? teşekkürler şimdiden

arev12
Çırak
iyi günler arkadaşlar. hayrına küçücük bi macro yapabilecek varmı?
Özellikler:
Tab yada Caps Lock Tuşu açıp kapatsın
maustan sol tuşa 1 kere bastığımda klavyeden 2'ye bir kere daha basınca klavyeden 3'e birdaha basınca klavyeden 4'e ve tekrar başa dönen bi döngü olsun yani: Sol Click:klavyeden 2 Sol Click:klavyeden 3 Sol Click:klavyeden 4 şeklinde. her ateş edişimde silah değişecek yani.
neden istiyorum bu macroyu oraya geleyim =)
UberStrike oynuyorum bakıyorum herkesin A4 teck x7 mausu var bende 2x 50D o yüzden yavaş kalıyorum ve çogu kişide macro var aradım taradım bulamadım aimbot falan var ama onuda bulamadım. bu sadece hızlı silah degistirmeme yardımcı olacak bi aracı olacak yani =) şimdiden teşekkür ediyorum =)

geotica
Çırak
merhabalar bn visual basicte numerik metot yöntemlerinden simpson kuralıyla çalışan bir program istiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba ? saygılar.

delarox
Çırak
ya bn visual studio 2010 da yaılacak Bazı dosyalara erişimi engelleme porgramı istiyorum yardım edermısın ?

RaPcRy
Çırak
Ekran gÖrÜntÜsÜ

meraba bana yaptığım trojana karşı pc yi izleme kodu lazım acill yardım

- Yönetici düzenlemesi: :
FamOnline
Çırak
lag hack için düğmeyle internetin kesilip düğmeyle açılmasını istiyorum ama

Shell("Net Stop DHCP"),Shell("ipconfing/release")

deil başka bi yöntem istiyorum

volcanic78
Çırak
Öğrencilerin vize notunun %40’ını, final notunun %60’ını alarak geçme notunu hesaplayacak ve geçme notunu da aşağıdaki kriterlere göre harflendirecek programı Visual Basic’te yazınız.
- 0-59 arasında ise F3
- 60-64 arasında ise C
- 65-69 arasında ise B2
- 70-79 arasında ise B1
- 80-89 arasında ise A2
- 90-100 arasında ise A1

böyle bir ödevim var ve program hakkında hiç bi bilgim yok nasıl yapmalıyım yardımcı olabilcek var mı ?

Dr Muhsin
Çırak
tuş.send ("x") komutunu kullanıyorum ama bazı yerlerde işlemiyor klavyeden gönderilmiş gibi algılaması için ne yapmalıyım

Suk1y3n
Forum Ustası
Ya Ben Text1 e Yazılanları Masaüstünde Not Defterine Kaydetmesini İstiyorum Nasıl Olacak :D VB6
Kod:
Dim X As Integer
Open App.Path & "\" & "dosyaadi.txt" For Output As #1
For X = 0 To FormAdı.List1.ListCount - 1
Print #1, FormAdi.List1.List(X)
DoEvents
Next
Close #1
End
Bu Formundaki Listeyi Kaydeder, Textin içeriğini Liste Aktar Bu Kod ile de Not Defterine Aktarabilirsin. Kolay Gelsin...
Kardeşim benimde küçük bir isteğim olacak zahmet olmassa TV yapmak için kod ama yapılmış TV olsun kodları bana ulaştırırsan sevinirim.
Kod:
http://www.wardom.org/tv-programi-yapalim-resimli-t113809.html
vb60 ile yazdıgım keyloggerimi win7 de nasıl calistirabilirim ? :D
Normalde Çalışması Lazim; Hangi Mantığı Kullandin ?
arkaplanda sendkey

textboxa program ismi yazılacak ismi yazılan programda 1 e basacak nasıl yapabilirim.
Anlamadim Ne İstediğini Biraz Daha Açarmisin.
Link:

Bu İşini Görür.

gurcu87
Çırak
Merhaba arkadaşlar ben bir proje yapmak istiyorum ama takıldığım bir nokta war

1-Bbir ana programım var bu server olan program serverda ne kadar client varsa onlar üzerinde aynı anda değişiklik yapabilicek'(Clientler tek tip hepsi aynı).

2-Client olan programı yine ben yapıcam ve kendi içinde bölümleri olucak (Server'e kayitli siteler, site adedi, programi kullanan ülkeler gibi) Serverda extra bir bölüm olucak ve ben o bölümde neyi değiştirirsem server'a bağlı ne kadar client varsa onlar üzerinde aynı değişikliği yapıcak ör:serverdan ben yeni bir duyuru girdim ne kadar client varsa benim client üzerinde belirttiğim yere hepsine aynı duyuruları görebilecek bunu nasıl yapabilirim ?

Projeyi wep üzerinde değil Windows Form üzerinde yapmak istiyorum.

Projeyi bu şekilde yapmak için hangi yolu izliyeceğimi bilmiyorum socket programlama ile bu işi yapabilirmiyim ? Bana tavsiye edebileceğiniz çalışma şekilleri varsa yazarsanız memnun olurum.

www.fb.com/gurcu87
gurcu87@gmail.com adreslerinden bana ulasabilirsiniz

Saygılarımla...

emsalt
Çırak
merhabalar.
pc ye sızarak bana dosya alabilecek olan bir arkadaş varmı tabi bunlar firma pcleri oyüzden biraz zor olabilir ve karışılığındada 2.3 bınlıra gibi bir ücret ödentisi olacak

anadol_53
Çırak
slm ben 3 ay dır bu sitede üye yim ben siz ustalarımıza küçük bir istemim olucak bana facebook password hack kodları verebilirmisinz rica etsem veya bu tür kodları nerelerden bulabilirim bi el atsanız sevinirim :)