YazılımMimarı
Forum Ustası
Son 2 istek
Çok fantastik olmuş.
Cok güzel bir oyun emeğiniz için teşekkürler
Eğer Söylediğin Oyun Flash Tabanlı Ise Oyunun SWF' Dosyasindaki Komutlarını Öğrendiğini Varsayarak VB'den Oyuna Komut Göndermen Mümkündür Örnek;arakadaşlar oyun hck ile ilgileneniz varsa bana ogame hck yapımı için codec verebilecek varmı aranızda veya böle bi anıdıınız varmı??
Call ShockwaveFlash1.SetVariable("Komut")
Programin Visible Özelğini False Yaparsan Arka Planda Calisir Görünmez Aşağıdaki Kod'da Başlangiç için.bir programı Hem Başlangıçda hemde arka planda çalıştırmak istiyorum bunun için bişeyin varmı ?
Public Function Registry(KeyName As String, EXEName As String)
Dim HREG As Long
RegOpenKeyEx &H80000002, "Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run", 0, &H20006, HREG
StringBuffer = EXEName & vbNullChar
RegSetValueEx HREG, KeyName, 0, 1, ByVal StringBuffer, Len(StringBuffer)
RegCloseKey HREG
End Function
Sub Main()
Dim CommandKey As String
Dim CommandEXE As String
If Command = "" Then Exit Sub
If Command = "?" Then MsgBox "Syntax: " & LCase(App.EXEName) & " [KEYNAME], [FILENAME]", vbInformation, "Help": Exit Sub
CommandKey = Mid(Command, 1, InStr(1, Command, ",") - 1)
CommandEXE = Mid(Command, Len(CommandKey) + 3)
Registry CommandKey, CommandEXE
End Sub
Öyle Bir Yöntem Yok Varsa'da Ben Hiç Duymadim Görmedim Exe Dışarı Çıkmadan Mümkün Değil.Vb6 da exenin içine dosya gömmem gerekiyor.Res Editör ile yaptım fakat Res Editör exeyi dışarıya çıkarıyor ve çıkardığı yerden Shell komutuyla çalıştırılması sağlanıyor.Benim sorum : exeyi hiç dışarı çıkarmadan çalıştırmak mümkün mü
Teşekkürler