turkticaret.net firmasını söylüyorsan 5 kuruş etmeyen bir firma ...
Ben buna şaidim başka bir forumdan aldığım yazı buyurun...
< DİKKAT > TurkTicaret.net in Müşterilerine Verdiği Zarar Şu ana kadar Görülmemiş Bir Hizmet anlayışı Bir başkasının Kaydettiği alan adının Bir Başkasına ücret karşılığı Satılması .. Hosting Satışlarında Maliyeti aylık 1 Dolar olan web hostingin kalitesiz dedicatedlerden Faiş fiyatlarla Satılması Herkesi Bıktırdı Turkticaret.net ile Sorunu olmayan Sorunsuz Bir müşteri Bile Kalmadı .. Buna Rağmen Hala Gerçekleri Saptırarak Yalan Belgelerle Türkiyenin Encok Ziyaret edilen sitesi Dedicated De turkiyenin Bir numaralı Firması Diye insanları kandırarak Yapılan satışlarda mağdur edilen müşterinin haddi var Hesabı yok < Benim başıma Gelen Bir olay 29.ekim.2004 Tarihinde Yaptığım Turknuke.net alan adı kaydı Parası ödendiği Halde Kayıt Yapılmadı +Başkasına ParaKarşılığı SAtıldı 02.kasım.2004 Tarihinde Bir başkası tarafından kaydedilen Domain Beni Tam 1500 Dolar Domain parası 15000 i aşkın Userimi Kaybetmeme nedn oldu > < Arkadaşımın Başına Gelen olay Bir alan adını aldıktan sonra irc yönlendirme Ve DNS Değişikliği için istenen para 100 Dolar Bunu Geçelim Sınırsız 59 dolara hosting alındı 150 MB yükledikten sonra Şöyle Bir Mail Geldi ........Hoooppp Kardeşim Okadarda Demedik .....
Biz Yaşadık Siz yaşamayın Bizden Size Uyarı SAkın TurkTicaret.net Ten Bir Çöp Bile almayın Aksini Yapanlar Zaten Ne Demek istediğimi Anlayacaklardır...