Hostingde Süper Kampanya

SpeedyDNA
Daimi Üye
o site benim adıma kimseyi sikayet edemez swain ordaya yazılan bir sikayetin dogrulugu kanıtlanamaz herkez kafasına göre istedigini suçlar sadece bilgi kaynaklı bir site olabilir

ha gidip tuketici haklarına basvurursun gidersin mahkemeye 4 ay sürer avukat parası bilmemne ödersin kullanıcı hacklenmiştir denir karsı tarafında avukat masrafını ödersin sonrada sabah aksam küfür et boşuna

onun yerine bu siteleri direk olarak hosting almayın diye uyarı yapmak daha makul niçin adamin bası yansında tuketici hakkıymıs ugrassın bası hiç yanmasın

swain
Daimi Üye
ben ole duusnmuyorum
forumlara yazarak ne kadar seslerını duyurabılırler kı ? bırılerının onları uyarması lazım zaten kımse ugrasmadıgı ıcın bu hale gelmıs bu site soledıklerıne baksana sahte belgelerle ugrasıyormus adamlar
ve ben sıteyı vestelle ılgılı sorunum nedenıyle denedım vestelden ertesı gun arayıp yelkenlerı suya ındırdıler ve vestel yetkılısı tuketıcı haklarına yaptıgınız sıkayetten dolayı aradım dedı
siteye sordugumda dogruladılar
olay bole yanı ..

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
swain demiş ki:
ben ole duusnmuyorum
forumlara yazarak ne kadar seslerını duyurabılırler kı ? bırılerının onları uyarması lazım zaten kımse ugrasmadıgı ıcın bu hale gelmıs bu site soledıklerıne baksana sahte belgelerle ugrasıyormus adamlar
ve ben sıteyı vestelle ılgılı sorunum nedenıyle denedım vestelden ertesı gun arayıp yelkenlerı suya ındırdıler ve vestel yetkılısı tuketıcı haklarına yaptıgınız sıkayetten dolayı aradım dedı
siteye sordugumda dogruladılar
olay bole yanı ..
Sen turkticaretin ne kadar sorumsuz biz site olduğunu bilmiyorsun. Bu nedenle böyle konuşuyorsun. Adamlar türk host firmalarında birinci sen ister şikayetvar istersen dolandırıcıvar şikayetini yap adamlar tınlamaz. Olay bundan ibaret...

JayJay
Banned
(ben ole duusnmuyorum forumlara yazarak ne kadar seslerını duyurabılırler kı )

diyorsun swain ondan oncede gidin oraya yazın sıkayet edın dıosun ne diim ben sana ya sarhos geziyorsun yada dedıklerın bos

swain
Daimi Üye
orası bı forum deil forum gıbı msg atamıyorsunuz .ayrıca bı sıtenın gorevı bu ilgili bı sıte yanı ..
neyse beyler slm verdım borclu cıktım hesabı bı durum oldu herkes kendı ıstedıgı gıbı ugrassın ben madur olmadım yardım etmeye calısıyorum

JayJay
Banned
selam istemedik kendin atladın olaya
borcunuda en kısa zamanda öde yoksa senı o dediyin yere sıkayet ederiz 1 daha hıc 1 forumda smod diil cool cırak bile olamazsın

SpeedyDNA
Daimi Üye
swain bu arada sikayetvar.com sitesi tüketiciler derneğinin sitesi değil bu konuda yannısın var bunuda düzeltiyim

Teorem Bilişim denen ankarada hizmet gören bir firmanın sitesi gene tekrarlıyorum yasal olarak hiç bir kişinin hakkını savunma yetkisine sahip değiller ancak öneride bulunabilirler sitelerindede yazmıslar gidip okuyum dedim sorunun cözümü için öneri sitesi olabilir ancak

sorunun cözülebilecei bir yer degil

Misafir534
Banned
5 para etmeyen yer için kabga ediyorsunuz turkticaretin pvt leri ele geçirildi tum kullanıcı adı ve passler bende vardı ama yeniden pvtleri değiştirdiler oyle çok guvenli bir yer degil

SpeedyDNA
Daimi Üye
turk ticaret net i ilk kuruldugu zamanları bilirim bursalı oldugum
heykelle kız lisesi arasın bir net kafe vardi ara caddede izbe bi yer tam sotede bi yerdi bura cafeden hosting yapiyolardi işleri büyütmüşler hala aynı yerdediler ama kesin

Ka
Cool Çırak
eğer turkticaret in bursa daki ofisine el bombasi atildigini duyarsaniz bilinki benide magdur etmislerdir. Kolaymi oyle domain ini alip baskasina satmak filan...

cinnetemre
Banned
Bi ara forumda kerem vardi irc ye takilirdi o da benim 20 milyonu goturmustu zamaninda napior o herif merak ediyorum o kadar beddua ile

Misafir534
Banned
ben gordum senin para ugurlu gelmiş 20 milyon daha bitirememiş :)
turkticaret.net fazla guvenli degil arkadaşlar hostingi yurtsısındaki sunuculardan almanız ve guvenli bir yerden almanız coook daha mantıklı...

Tycon
Banned
Sanki yabancı firmalar yapmıyo! Güvendiğim bir yer olan ehost.com bana bir geçirdiki askere gitmeden hemen önce astur'un alan adını yeniledim.14.99$ yavşaklar her ay sanki host almışım gibi 30$ çekmeye kalktılar.Allahtan zamanında farkedip babam bankaya haber vermiş.Tankla üstlerinden geçecektim valla :)

Misafir534
Banned
peki bu yaptıkları yasal degil ki mahkemeye ver kesin kazanırsın diyecektim ki o kadar ugraşılmayacagını bende fark ettim ama yazmış bulundum silmeyeyim dedim :)

IF
Daimi Üye
tüm mesajları okumadım ama sınırsız alanın yanında sınırsız bandwith olacakki bi .ok yarayacak :D

karaqedi
Forum Kalfası
Turkticaret.net'E bula$mayin paraniza yazik olur....
Hatta oraya verceginiz para ilé üç beş fakir doyursaniz énazindan bi i$é yarar
bélki onlar ilérdé méslék sahibi olurlar hatta o fakirlér bakarsiniz kéndi hosting firmalarini bilé kurarlar :)
bu ihtimal bilé turkticarét.net'den daha mantikli olur...