Hotspot Shield VPN & Proxy Elite 352

CyberRooT
Forum Kalfası

Android için Hotspot Shield VPN, Wi-Fi güvenlik, interneti ve çevrimiçi gizlilik yanı sıra engellenen içerik ve Facebook, Netflix, BBC, Hulu, Skype ve YouTube gibi uygulamalar erişim sunuyor.

ÖZELLİKLER
* Akıllı Koruma: Otomatik ağın güvenlik seviyesine göre en uygun korumayı sağlamak, böylece açmanız gerekmez ve her zaman kapalı
* Seçilen siteler: Seçici / korumak seçtiğiniz siteleri ve uygulamaları engelini kaldırmak sadece
* Bankacılık düzeyinde HTTPS şifreleme ile Wi-Fi bağlantıları Secure; Wi-Fi ağ aygıtı güvenli olsa bile savunmasız olabilir
Özel bilgilerinizi çalmak * önleyin hackerlar
* Özel & anonim internette gezinti için IP adresinizi Maske
Kolaylıkla * Anahtar ülkeler; ABD, İngiltere ve Japonya’da özel sunucular
* Facebook, YouTube, BBC, Netflix ve Hulu iş, okul, gibi Engeli web siteleri veya uygulamalar seyahat ya da uçak, Wi-Fi noktalar üzerinden ise
* Bu tür dünyada Skype ve Viber gibi mobil VOIP ve mesajlaşma servisleri sınırsız erişim ver
* Bir vekil gibi ama zengin işlevselliği ile çalışır
YORUMLAR
Forbes, CNET, CNN, New York Times ve diğerleri tarafından takdim.
Tüm trafiği şifrelemek için VPN teknolojisini kullanarak PC Magazine “…. Hotspot Shield Wifi & vekil uygulamalar tarafından tarama, e-posta, kısa mesaj, iletişim ve dahil olmak üzere tüm dijital iletişim korur. “
Lifehacker “Eğer Firesheep gibi tehditlerle ilgili endişeleriniz ya da parolaları ve çerezleri hissetmenize ne kadar kolay olduğunu biliyorsanız, App denemeye isteyebilirsiniz.”
★★★★★ “internet Gizlilik ve Güvenlik Kontrol -.. Ben şimdi hepsini (VPN) Ben 200k mil her yıl seyahat gibi bu özellikle MENA ve Asya Pasifik’te, sürekli çalışır yalnızca VPN olduğunu denedim bu sadece . Eğer (& Pandora ABD dışında olduğunuzda) Internet gizlilik, güvenlik istiyorsanız GERÇEK desteği ile bir, sonra daha fazla kendinizi yormayın JMHO “-. Cster
PREMIUM
prim abonelikleri rekabetçi fiyatlarla mevcuttur. Bizim ücretsiz sürümü desteklenen bant genişliği tüketimi ve / veya reklam ile sınırlıdır. abonelik sanal yerleri geçmek için gereklidir.

NOTLAR
* Uygulama İzinleri internet güvenliğini artırmak için istenir.
* Bazı cihazlar Hotspot Shield ile uyumlu değildir. O VPN destekleyip desteklemediğini kontrol etmek için aygıt üreticisine başvurun.
* Hotspot Shield Android OS 3.x sürümleri ile uyumlu değildir.
* Android İşletim Sistemi 2.x için: diğer yüklü uygulamalar VPN varsa, bunları çıkarın lütfen.
* Akıllı ve Seçilmiş siteler modlarında, VPN anahtar simgesi cihazınızın üstünde görünür, ancak VPN her zaman değil. Hotspot Shield arka planda çalışıyor.
* Biz 3G / 4G mobil bağlantı, wifi / wi-fi ve diğer Internet erişimini destekler.
AnchorFree ™ HAKKINDA
2005 yılında kurulan, AnchorFree ™ 190 ülkede 200.000.000 üzerinde yüklemeleri ile dünyanın en büyük VPN şirketidir. Biz kendi ve her gün milyonlarca kullanıcı desteklemek için adanmış sunucular yüzlerce yönetmek. AnchorFree ™ Forbes Dergisi tarafından ABD’de en çok gelecek vaat şirketlerinden biri, yanı sıra Inc. Dergisi tarafından en hızlı büyüyen şirket olarak seçildi.

Naber:
YENİ ★! Akıllı mod otomatik olarak en iyi korumayı sağlar, sadece onu bırakın.
YENİ ★! Seçilen Yer modu / korumak sadece seçtiğiniz siteleri ve uygulamaları engelini kaldırmak.
★ Büyük, basit yeni görünüm
Bağlantı sorunları yaşıyorsanız Eğer:
* Android 5 Lollipop: Yeniden Başlat cihazı. Bu işe yaramazsa, kaldırma uygulaması & Play Store’dan yeniden yükleyin
* Android 4 & önceki: Kaldır uygulaması & Play Store’dan yeniden yükleyin
* Hala bağlantı yapamıyorsanız, cihaz adı ve işletim sistemi sürümü ile support@anchorfree.com irtibata geçiniz

Android gerektirir: Cihaza göre değişir

Kod:
http://turbobit.net/3aaallxh68kk.html

http://ul.to/xqztedaq