Hp Probook4540s ekran kartı sorunu

misafir1009
Forum Ustası
Arkadaşlar ,
Merhaba,
Lenavo marka laptop arızalandı ve ihya olmadı.
Garantiden büyük uğraşlarım sonunucunda para iadesi aldım ve üstüne bir miktar ücret ekleyerek Hp probook 4540 s modelli Laptop aldım.
Windows 8,1 işletim sisteminde ekran kartı driverını bir türlü kabul etmiyor.Grafik kartınız yüklenemedi diyor.
Önerileriniz için yardımlarınızı bekliyorum.
İyi pazarlar.

sagacious
Genel Moderator
Sisteminizde en son BIOS güncellemesi yüklü mü? Bazı ayarlar sadece BIOS güncellemesi sonrasında yapılabiliyor.

akay
Super Moderator
Site Yetkilisi
Biosla hiç alakası yok... bios uptadeleri öyle sık ara çıkmaz zaten cihazıda yeni almışsın..anlayamadığım verdiğin modelin resmi sitesinde 8.1 için ekran kartı dahil tam destek var

misafir1009
Forum Ustası
Önce 8.1 kurdum, ekran kartı sürekli kurulmadı dedi,uptade yaptım sonuç aynı...
Başka bir cd buldum onunla denedim yine aynı.
Hatta google acıyorum ters döndü ekran,driverı sildim tekrar kurdum yine grafik kartınız yüklenmedi dedi bende son care w7 kurdum gecici.
W8 istememin nedeni 5 yaşında kızım var w8 de adera adındaki oyuna cok duskun onu illa laptopa yukle dedi ama w8 i yükleyemedik anlatmak zor oluyor:)

Biosla hiç alakası yok... bios uptadeleri öyle sık ara çıkmaz zaten cihazıda yeni almışsın..anlayamadığım verdiğin modelin resmi sitesinde 8.1 için ekran kartı dahil tam destek var