Ibnül Arabi'nin Recep Tayyip Erdoğan Kehaneti

mokoko31
Hızlı Çırak
Ibn-i Arabistan Bir Çok Kehaneti Gerçekleşmiştir.

muhyiddin-ibnul-arabi.jpg

Son yıllarda yaşanan enflasyon dahi kendisi tarafından söylenmiş.
Örnek olarak
Bir yılbaşı salı gününe gelirse o yıl şöyle olaylar olur gibi olasılıkla denklemleri vardır. Ve çoğu Gerçekleşmiştir.

osmanlı devletinin kuruluşu-(''soy silsilesi olanların hakimiyeti''..soy silsilesi osmanlı oluyor sanırım)
fatih sultan mehmet'ten sonra gelecek 1. selimin(yavuz) hilafeti-(cülusu ''mim''den sonra olan ''ilk sin''in ''tılsımı''..cülus=hükümdarlık..yani hükümdarlığı mehmetten sonra olan ilk selimin (1. selim) tılsımı.ilk halife(tılsım) 1. selimdi hatırlanacagı üzere)
şqm ve mısırın fethedilişi
yavuz sultan selimin şam'a girmesiyle kendi mezarını ortaya çıkaracağı..yavuz sultan selim gercekten de şamı fethedince arabinin mezarını ortaya çıkarıyor.-(ilk sin zafer sevinciyle şın'a(şama) vardığı zaman yıkık ve vîrâne olan kabr”in “onun söylemesiyle ziyâdeleştiril”ecek).
osmanlının son padişahı mehmet vahdettinle osmanlının yıkılacağı-(soy silsilesi ''son mim''in culusuna kadar devam eder.)

Büyük kumandan, yüce lider, Türkiye Cumhuriyetnin ilk başkanı, Başkumandan sayın Recep Tayyip Erdoğan hazretleri ile ilgili kısmı ise şöyle:

''o merih şafağa çaldığında zalim hükümdarlar düşürüldüğünde ölür.!
o'nun ölümünden sonra hilafetin merkezinde büyük sarsıntılar olur ve o diyarlar yerle yeksan olur.
kısa bir süre sonra da müslümanların üzerine feci katliamların vukuu bulduğu savaş çıkar..!
tam bu esnada allah'ın izniyle dini necm eden adam'ın öğretilerini üstlenen bir kumandan müslümanlardan bir ordu teşkil eder. kudüs feth olunur...''

dini necm eden adamın ögretisini üstlenen kumandan ve kudüs..--dini necm eden adamın(necmettin erbakan) öğretisini üstlenen adam..tayyip erdoğan da hepimizin bildiği gibi necmettin erbakan'ın öğrencisi ve eski milli görüşçü..
edit:
üstteki yazıda dinle ilgili hiçbir yorumda bulunulmamıştır.ibn arabi diye bir zatın varlığından da bi kaç saat önce haberdar oldum.özellikle son bölüm bana ilginç geldi ve 1. körfez savasından günümüze kadarki süreçle paralellikler olduğunu düşündüğüm için paylaştım.son kudüs vakasından sonra gerçekleşme ihtimalini düşündüm bi an.yoruma açık bir yazıdır..

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
Büyük kumandan, yüce lider, Türkiye Cumhuriyetnin ilk başkanı, Başkumandan sayın Recep Tayyip Erdoğan hazretleri ile ilgili kısmı ise şöyle:
hay gayret peygamber ilan etmeye az kaldı....

ülkenin anasını belledi hala bu kadar fanatik taraftarı olması düşündürücü....

senin çark tayyip sayesinde döndüğü kesin...

aziz nesini rahmetle anıyorum ne kadarda haklıymış....

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi

hangi orduya kumandanlık etmiş?hangi savaş bu?
bizim bilmediğimiz gizli bir savaş mı bu?
hazret derken??

Kudüs'ün Fethi veya Kudüs Kuşatması, 20 Eylül 1187'de Selahaddin Eyyubi'nin başlatmış olduğu kuşatmadır.

Belirtilen kişinin adı geçmezken hayali isim uydurup monte etmek kendini kandırmaktır.

Kur’an’ı kerim’de son peygamberin Hz.Muhammet (S.A.V) olduğu yazılı değil mi?ozaman bir başkasını peygamber gibi görüp ona hazreti demek nasıl bir saçmalıktır ve nasıl müslümanlıktır?

başkumandan olabilmek için savaşkazanmış olmak gerek?hangi meydan savaşıymış bu?taksim meydanı,bakırköy meydanı mı?
meydanlar okadar çok ki say say bitmiyor...

Son düzenleme: