Gel ,gel.. Bana çok yakın burası :) Ben buldum bile:D:D:D
morko58 Forum Ustası 3 Aralık 2017 #21 nesta_34 demiş ki: Gel ,gel.. Bana çok yakın burası Hepsini görmek için tıklayın... Ben buldum bile
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 3 Aralık 2017 #22 morko58 demiş ki: Ben buldum bile Hepsini görmek için tıklayın... Heryerde yenmez
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 3 Aralık 2017 #23 nesta_34 demiş ki: Heryerde yenmez Hepsini görmek için tıklayın... Bi dakka hoooop. Bana söylenmeden sofraya mı oturuldu? Daaatırım ortalığı
nesta_34 demiş ki: Heryerde yenmez Hepsini görmek için tıklayın... Bi dakka hoooop. Bana söylenmeden sofraya mı oturuldu? Daaatırım ortalığı
metatron Super Moderator Site Yetkilisi 3 Aralık 2017 #24 yalnız forumun yaş ortalaması acayip yükselmiş.
alpay29 Super Moderator Site Yetkilisi 4 Aralık 2017 #25 metatron demiş ki: yalnız forumun yaş ortalaması acayip yükselmiş. Hepsini görmek için tıklayın... sende ilerleme yok değil mi..?
metatron demiş ki: yalnız forumun yaş ortalaması acayip yükselmiş. Hepsini görmek için tıklayın... sende ilerleme yok değil mi..?
ersan. En Geyik Üye 5 Aralık 2017 #28 Vay be böyle olacaktı demek benim bunlardan bu konu ve zaman olarak şuan haberim oluyor
metatron Super Moderator Site Yetkilisi 6 Aralık 2017 #29 alpay29 demiş ki: sende ilerleme yok değil mi..? Hepsini görmek için tıklayın... zamana direniyorum. Ajda gibiyim.
alpay29 demiş ki: sende ilerleme yok değil mi..? Hepsini görmek için tıklayın... zamana direniyorum. Ajda gibiyim.
vantura Super Moderator Site Yetkilisi 6 Aralık 2017 #30 metatron demiş ki: zamana direniyorum. Ajda gibiyim. Hepsini görmek için tıklayın... Gerdiriyormusun yani.....?
metatron demiş ki: zamana direniyorum. Ajda gibiyim. Hepsini görmek için tıklayın... Gerdiriyormusun yani.....?
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 6 Aralık 2017 #31 nurallahordu demiş ki: Barıştınız demek sevindim hayırlara vesile olsun. Hepsini görmek için tıklayın... Hiç bir zaman darılmadık ki.. Biz hep dostuz. Tek sıkıntı, ben ona doğru yolu göstermeye hep çalıştım O hep doğru yolu görüyormuş taklidi yapıp, yine gidip yamuğa takıldı vantura demiş ki: Gerdiriyormusun yani.....? Hepsini görmek için tıklayın... Ooooo. Bu lafın üstüne laf olmaz artık ersan. demiş ki: Vay be böyle olacaktı demek benim bunlardan bu konu ve zaman olarak şuan haberim oluyor Hepsini görmek için tıklayın... Sen derin uykudaydın güzelim Son düzenleme: 6 Aralık 2017
nurallahordu demiş ki: Barıştınız demek sevindim hayırlara vesile olsun. Hepsini görmek için tıklayın... Hiç bir zaman darılmadık ki.. Biz hep dostuz. Tek sıkıntı, ben ona doğru yolu göstermeye hep çalıştım O hep doğru yolu görüyormuş taklidi yapıp, yine gidip yamuğa takıldı vantura demiş ki: Gerdiriyormusun yani.....? Hepsini görmek için tıklayın... Ooooo. Bu lafın üstüne laf olmaz artık ersan. demiş ki: Vay be böyle olacaktı demek benim bunlardan bu konu ve zaman olarak şuan haberim oluyor Hepsini görmek için tıklayın... Sen derin uykudaydın güzelim